Connect with us

Διάφορα

Έχετε μια πλάκα ρε στραγάλια….

paokrevolution

Published

on

Το είδαμε και αυτό. Οι διαιτητές της Σούπερ Λίγκα -ανακουφισμένοι πλεόν που ο Ντάλας αποφάσισε να μην τους επιλέγει αυτός για τα ματς- έβγαλαν ανακοίνωση με την οποία στηρίζουν την ΕΠΟ! Διαβάστε:

 «Δυστυχώς για μια ακόμα φορά γίναμε μάρτυρες μιας νέας άνανδρης δολοφονικής επίθεσης σε ένα από τα εκλεκτά μέλη μας, τον Χριστόφορο Ζωγράφο, στον οποίο όλη η διαιτητική κοινότητα εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της και του εύχεται ταχεία ανάρρωση, προκειμένου να τον έχουμε και πάλι γρήγορα κοντά μας.
Η συγκεκριμένη επίθεση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλων επιθέσεων, όπως αυτές των Καλόπουλου, Βασσάρα, Κωνσταντινέα, Βασιλειάδη, Αμπάρκιολη, Σιδηρόπουλου, Καρατζίκα, Καλύβα και Τσαχειλίδη. Με μεγάλη μας λύπη παρατηρούμε ότι τα φαινόμενα βίας αυξάνονται διαρκώς, κααι μάλιστα τα τελευταία 3 χρόνια θα λέγαμε ότι βρίσκονται σε έξαρση.
Το να ευχόμαστε να είναι το τελευταίο περιστατικό κάθε φορά που συμβαίνει τέτοιο ή παρόμοιο φαινόμενο βίας, χωρίς να λαμβάνονται ταυτόχρονα δραστικά μέτρα, σε εμάς τους διαιτητές πλέον δεν αρκεί. Για τον λόγο αυτό, η απόφαση της ΕΠΟ να μην ορίζονται διαιτητές στα πρωταθλήματα, μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους, με την προϋπόθεση να μην περιοριστούν οι ενέργειες μόνο σε αυτό.
Πιστεύουμε ότι άπαντες θα ήθελαν οι διαιτητές να μην φοβούνται τίποτα, προκειμένου να επιτελούν το έργο τους απερίσπαστοι.

Advertisement
Advertisement

Γι’ αυτό ζητάμε :

1.1. Από όλους τους αρμόδιους φορείς (ΕΠΟ, Super League,Football League, Πολιτεία) καθώς και οποιονδήποτε άλλο μπορεί να βοηθήσει, να προβούν στην άμεση λήψη δραστικών μέτρων ώστε να προφυλαχτεί η σωματική μας ακεραιότητα.

2.2. Την, από όπου και αν προέρχεται, διακοπή της στοχοποίησης των Ελλήνων Διαιτητών, καθώς τέτοιες ενέργειες πυροδοτούν βία και συμβάλλουν ακόμα περισσότερο στην κλιμάκωση τέτοιου είδους φαινομένων.

Πάντως εμείς την ευθύνη για τα όποια ανθρώπινα λάθη μας την αναλαμβάνουμε πλήρως…

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ SUPER LEAGUE».

Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διάφορα

Πέθανε ο μπαμπάς του Γιαννάκη, Λουκάς Μήλιος

paokrevolution

Published

on

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης (14/10). Σε ηλικία 71 ετών έφυγε από την ζωή ο Λουκάς Μήλιος, ο πατέρας του Γιαννάκη, του πιο εμβληματικού οπαδού του ΠΑΟΚ. Ο εκλιπών πάλευε τα 2,5 τελευταία χρόνια με την επάρατη νόσο, δίνοντας με αξιοπρέπεια έναν προσωπικό αγώνα και χωρίς να σταματήσει ούτε λεπτό να στηρίζει τον γιο του και την αγάπη του για τον Δικέφαλο.
Τις τελευταίες μέρες η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί και είναι χαρακτηριστικό ότι η απουσία πατέρα και γιου από το πρόσφατο μνημόσυνο για τα έξι αδικοχαμένα αετόπουλα στα Τέμπη δεν είχε περάσει απαρατήρητη, αφού ο αείμνηστος Λουκάς και ο Γιαννάκης ήταν πάντα εκεί, όπως ήταν πάντα εκεί όπου έδιναν αγώνα τμήματα του ΠΑΟΚ ή αθλητές του συλλόγου.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη (15/10) στις 13:00 στα κοιμητήρια της Μαλακοπής.

 

«Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ, με θλίψη, αποχαιρετά τον Λουκά Μήλιο, πατέρα του πιο πιστού φιλάθλου μας, Γιαννάκη, και εκφράζει τα συλλυπητήρια της στους οικείους του. Ο Λουκάς Μήλιος ήταν σε όλη του τη ζωή δίπλα στην ομάδα, δίνοντας ζωή στον γιό του, Γιαννάκη, ο οποίος την αντλούσε μέσα από τα τέσσερα ιερά γράμματα του Συλλόγου μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», έγραψε σε ανάρτησή του ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

Advertisement
Advertisement

 

Continue Reading

Διάφορα

ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4: Ανακοίνωσε οδική εκδρομή για τον αγώνα με τη Λιλ

paokrevolution

Published

on

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4 εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει για τη διοργάνωση οδικής εκδρομής στη Γαλλία για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λιλ στις 23 Οκτωβρίου. Αναλυτικά: 

«Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4 ενημερώνει τα μέλη του και το λαό του Π.Α.Ο.Κ. ότι διοργανώνει οδική εκδρομή στην Γαλλία με 2 διανυκτερεύσεις για την αναμέτρηση του Europa League στις 23/10 μεταξύ της Λιλ – Π.Α.Ο.Κ. στο Στάδιο Πιερ Μορουα. Πληροφορίες εγγραφές στα γνωστά πρόσωπα και τηλέφωνα.

Η οδική μας εκδρομή περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο και τα εισιτήρια του αγώνα τα οποία είναι εξασφαλισμένα».

 

Advertisement
Advertisement

Continue Reading

Διάφορα

Κανείς δεν ξέχασε τα έξι αετόπουλα

paokrevolution

Published

on

Συναισθηματικά φορτισμένο θα είναι το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων συμπίπτει χρονικά με τη συμπλήρωση 26 ετών από την μαύρη μέρα στην ιστορία του Δικεφάλου, όταν έξι οπαδοί του έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και ενώ επέστρεφαν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

Αρκετή ώρα πριν τη σέντρα, έχει κρεμαστεί πανό στη μνήμη τους, ανάμεσα σε Θύρα 4 και Θύρα 5.
Continue Reading

Τάσεις