Connect with us

Διάφορα

ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ κατά ΠΑΕ ΠΑΟΚ

paokrevolution

Published

on

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν από μερικές μέρες είχε αποστείλει επιστολή διαμαρτυρίας για τα σχόλια δημοσιογράφων που εργάζονται στο κρατικό ραδιόφωνο. Η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ έβγαλαν την παρακάτω ανακοίνωση:

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ αποδοκιμάζουν την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την οποία στοχοποιούνται οι συνάδελφοι Γιάννης Σαντοριναίος και Αρης Γάτας. Είναι πραγματικά ανεξήγητο το πώς «μεταφράζονται» ως «υποτιμητική κριτική» προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προσωπικές απόψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Advertisement
Advertisement

Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια οι επιθέσεις που δέχονται οι συνάδελφοί μας και ιδιαίτερα οι αθλητικοί συντάκτες, έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Επιθέσεις που αρχίζουν με ανακοινώσεις και συνεχίζονται πολλές φορές με απειλές, εξυβρίσεις, χειροδικίες και σοβαρούς τραυματισμούς.

Διαμαρτυρόμαστε έντονα, για άλλη μια φορά, για την απόπειρα στοχοποίησης δημοσιογράφων. Πρέπει να γίνει κατανοητό, επιτέλους, ότι εκτός από τον σχολιασμό στα ΜΜΕ οι δημοσιογράφοι έχουν δικαίωμα σε προσωπικές απόψεις που πρέπει να γίνονται σεβαστές.

Η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ αρνούνται κατηγορηματικά τη μετατροπή των συναδέλφων σε αποδιοπομπαίους τράγους και τη στοχοποίησή τους ότι δήθεν «φταίνε» για ό,τι συμβαίνει. Ζητούμε από τους αρμόδιους φορείς του επαγγελματικού αθλητισμού να σταματήσει αμέσως κάθε απόπειρα στοχοποίησης και να προστατεύεται η πρόσβαση, η εργασία και η φυσική παρουσία των δημοσιογράφων στα γήπεδα της χώρας.

Ήδη, χθες, τα Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη καθώς και με τον Πρόεδρο του ΕΣΡ κ. Αθανάσιο Κουτρουμάνο, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που είχαν αποφασίσει σε κοινή σύσκεψη για αυτό τον σκοπό.

Advertisement
Advertisement

Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διάφορα

Πέθανε ο μπαμπάς του Γιαννάκη, Λουκάς Μήλιος

paokrevolution

Published

on

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης (14/10). Σε ηλικία 71 ετών έφυγε από την ζωή ο Λουκάς Μήλιος, ο πατέρας του Γιαννάκη, του πιο εμβληματικού οπαδού του ΠΑΟΚ. Ο εκλιπών πάλευε τα 2,5 τελευταία χρόνια με την επάρατη νόσο, δίνοντας με αξιοπρέπεια έναν προσωπικό αγώνα και χωρίς να σταματήσει ούτε λεπτό να στηρίζει τον γιο του και την αγάπη του για τον Δικέφαλο.
Τις τελευταίες μέρες η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί και είναι χαρακτηριστικό ότι η απουσία πατέρα και γιου από το πρόσφατο μνημόσυνο για τα έξι αδικοχαμένα αετόπουλα στα Τέμπη δεν είχε περάσει απαρατήρητη, αφού ο αείμνηστος Λουκάς και ο Γιαννάκης ήταν πάντα εκεί, όπως ήταν πάντα εκεί όπου έδιναν αγώνα τμήματα του ΠΑΟΚ ή αθλητές του συλλόγου.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη (15/10) στις 13:00 στα κοιμητήρια της Μαλακοπής.

 

«Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ, με θλίψη, αποχαιρετά τον Λουκά Μήλιο, πατέρα του πιο πιστού φιλάθλου μας, Γιαννάκη, και εκφράζει τα συλλυπητήρια της στους οικείους του. Ο Λουκάς Μήλιος ήταν σε όλη του τη ζωή δίπλα στην ομάδα, δίνοντας ζωή στον γιό του, Γιαννάκη, ο οποίος την αντλούσε μέσα από τα τέσσερα ιερά γράμματα του Συλλόγου μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», έγραψε σε ανάρτησή του ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

Advertisement
Advertisement

 

Continue Reading

Διάφορα

ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4: Ανακοίνωσε οδική εκδρομή για τον αγώνα με τη Λιλ

paokrevolution

Published

on

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4 εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει για τη διοργάνωση οδικής εκδρομής στη Γαλλία για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λιλ στις 23 Οκτωβρίου. Αναλυτικά: 

«Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4 ενημερώνει τα μέλη του και το λαό του Π.Α.Ο.Κ. ότι διοργανώνει οδική εκδρομή στην Γαλλία με 2 διανυκτερεύσεις για την αναμέτρηση του Europa League στις 23/10 μεταξύ της Λιλ – Π.Α.Ο.Κ. στο Στάδιο Πιερ Μορουα. Πληροφορίες εγγραφές στα γνωστά πρόσωπα και τηλέφωνα.

Η οδική μας εκδρομή περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο και τα εισιτήρια του αγώνα τα οποία είναι εξασφαλισμένα».

 

Advertisement
Advertisement

Continue Reading

Διάφορα

Κανείς δεν ξέχασε τα έξι αετόπουλα

paokrevolution

Published

on

Συναισθηματικά φορτισμένο θα είναι το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων συμπίπτει χρονικά με τη συμπλήρωση 26 ετών από την μαύρη μέρα στην ιστορία του Δικεφάλου, όταν έξι οπαδοί του έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και ενώ επέστρεφαν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

Αρκετή ώρα πριν τη σέντρα, έχει κρεμαστεί πανό στη μνήμη τους, ανάμεσα σε Θύρα 4 και Θύρα 5.
Continue Reading

Τάσεις