Επικαιρότητα
Επισήμως στον ΠΑΟΚ ο Clanton
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Keith Clanton, ο οποίος πρόκειται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη τις αμέσως προσεχείς ημέρες και να ενταχθεί άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Ο Keith Clanton γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου 1990 στο Ορλάντο και αποφοίτησε το 2013 από το πανεπιστήμιο Central Florida. Έχει ύψος 2μ.06 και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ και σέντερ, τόσο κατά τη διάρκεια της κολεγιακής του καριέρας και στα πρώτα τρία χρόνια που παίζει επαγγελματικό μπάσκετ.
Την σεζόν 2012-13, την τελευταία του στο κολέγιο, είχε με το Central Florida 14,7 πόντους (63,8% στις βολές και 53,5% στα σουτ), 8,5 ριμπάουντ, 2,5 ασσίστ, 1,1 κλέψιμο και 2 κοψίματα.
Τον Απρίλιο του 2013, ο Clanton συμμετείχε στο Portsmouth Invitational Tournament, το οποίο είχε παρακολουθήσει τότε και ο Νίκος Σταυρόπουλος, ενώ το καλοκαίρι του 2013 δοκίμασε την τύχη του και στο σάμερ λιγκ του Ορλάντο, χωρίς όμως να βρει τρόπο για ένα συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ.
Την σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στην Πολωνία και σε 15 αγώνες πρωταθλήματος με την Anwil είχε 11,5 πόντους (54% στα σουτ και 58% στις βολές) και 6,5 ριμπάουντ, ενώ την επόμενη χρονιά (2014-15) έπαιξε και στην Κορέα (8,8 πόντοι και 7,5 ριμπάουντ σε 31 αγώνες με τους Seoul Samsung Thunders), αλλά και στο Πουέρτο Ρίκο (2,8 πόντοι και 4,7 ριμπάουντ σε 7 παιχνίδια με τους Leones de Ponce).
Την φετινή χρονιά βρέθηκε στο Ισραήλ και αγωνίστηκε στην Α2 με την Hapoel Beer Sheva, και σε 21 αγώνες πρωταθλήματος είχε 14,6 πόντους, 13,8 ριμπάουντ, 3 ασσίστ και 2,7 κοψίματα. Έπαιξε μάλιστα το τελευταίο του παιχνίδι στις 8 Μαρτίου και στην εντός έδρας ήττα (81-85) από την Maccabi RaAnana, είχε 19 πόντους και 14 ριμπάουντ.
Επικαιρότητα
ΠΑΟΚ και τηλεοπτικά: αποκλειστικά απόφαση Σαββίδη

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να διαπραγματευτεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα αφού το συμβόλαιο με την NOVA έχει ολοκληρωθεί. Την όποια διαπραγμάτευση θα κάνει αποκλειστικά ο Ιβάν Σαββίδης γνωρίζοντας πως τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα είναι ένα ισχυρό έσοδο για την ομάδα. Δημοσιεύματα που θέλουν τον πρόεδρο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να στρέφεται στη λύση του… δικού του καναλιού δηλαδή του OPEN δεν επιβεβαιώνονται και εδώ πρέπει να βάλουμε και έναν αστερίσκο: δεν αποκλείεται να είναι και ένα μέτρο πίεσης ώστε μια από τις συνδρομητικές πλατφόρμες να ανεβάσουν την προσφορά και να ικανοποιήσουν τα «θέλω» της ΠΑΕ. Πριν από μερικά χρόνια ο ΠΑΟΚ πρωτοπόρησε και έδειξε τους εντός έδρας αγώνες του από το PAOK TV αλλά προφανώς η απόφαση του να «επιστρέψει» σε συνδρομητικό κανάλι έδειξε πως τα έσοδα δεν ήταν τα προσδοκόμενα. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται με ενδιαφέρον η εξέλιξη του θέματος και ίσως να υπάρξει πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Πέρσι τα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ τα έδειξε η NOVA.
Επικαιρότητα
Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον Νάσο Κωνσταντίνου.

Στεφάνι στη μνήμη του κατέθεσαν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του Δικεφάλου.
Υπενθυμίζεται πως ο Νάσος Κωνσταντίνου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Αγίου Δημητρίου στην προσπάθεια του να ξεφύγει από επίθεση οπαδών αμέσως μετά από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό τον Απρίλιο του 2017.
Επικαιρότητα
Το μήνυμα από την Θύρα 4 για την χθεσινή βραδιά αλλά και το αύριο

Η χθεσινή εμφάνιση της ομάδας, παρά την απώλεια του τροπαίου, κάνει κάθε ΠΑΟΚτση υπερήφανο. Η ομάδα, η διοίκηση και ο προπονητής μας αξίζουν τα συγχαρητήρια και την εκτίμηση του ΛΑΟΥ μας για όσα πέτυχαν φέτος κόντρα σε κάθε αρχική εκτίμηση. Μπορεί να μην πανηγυρίσαμε χθες έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο μαζί τους, αλλά μας έκαναν να αγαπήσουμε το σύλλογο λίγο παραπάνω και τους ευγνωμονούμε για αυτό. Οι ήττες φτιάχνουν οπαδούς με συνείδηση και αν αξιοποιηθούν τότε μπορούν να φέρουν πρόοδο – και σε αυτό προσβλέπουμε.
Στόχος, και όχι ευχή ούτε παρότρυνση, πρέπει να είναι η στήριξη και ενδυνάμωση του τμήματος σε όλα τα μέτωπα. Στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ αρμόζει μόνο να πρωταγωνιστεί και η χθεσινή εικόνα του γηπέδου θα είναι απλά μια γεύση για αυτό που θα ακολουθήσει εφόσον γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν.
Χρέος μας είναι η χθεσινή απογοήτευση να μετατραπεί σε πείσμα και λύσσα ώστε ο ΠΑΟΚ να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής στα παρκέ. Το απαιτεί η τεράστια ιστορία μας και ήρθε ο καιρός πλέον να γίνει πράξη.
-
Επικαιρότητα1 έτος ago
Το παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Έκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Λουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα5 έτη ago
101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ2 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά