Επικαιρότητα
«Εξαιρετικός προπονητής ο Ιβιτς, θα κάνει μεγάλη καριέρα»

Συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του έδωσε ο βοηθός του Βλάνταν Ιβιτς, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τη νέα κατάσταση στον ΠΑΟΚ: «Το κλαμπ απέλυσε τον προηγούμενο προπονητή και πλέον είναι ο Βλάνταν Ίβιτς και εγώ βοηθός του. Γνωρίζω αρκετό καιρό τον Ίβιτς, παίζαμε μαζί στον ΠΑΟΚ και συνεργαστήκαμε στην δεύτερη ομάδα. Ουσιαστικά, μεταφέρθηκε όλο το προπονητικό τιμ από την Κ20 στην πρώτη ομάδα».
Για το αν πάρχουν πιθανότητες παραμονής του και του Ιβιτς και τη νέα σεζόν: «Τώρα, κανείς μας, δεν ασχολείται με το τι θα γίνει στο μέλλον. Σίγουρα αν καταφέρουμε να πετύχουμε στα πλέι οφ και δείξει η ομάδα την καλή της πλευρά, τότε θα έχουμε, περισσότερες ελπίδες να παραμείνουμε».
Για τους στόχους της ομάδας: «Πρέπει να παλέψουμε για τη δεύτερη θέση και μπορούμε να το πετύχουμε αυτό μέσω των πλέι οφ. Αν επιστρέψουν και οι τραυματίες μας θα είμαστε αρκετά ισχυροί. Δεν είναι ανέφικτο να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ».
Για το αν θεωρεί τον εαυτό του έτοιμο για πρώτο προπονητή: «Τώρα μου ταιριάζει αυτό που είμαι. Δεν έχω κανένα λόγο να διαμαρτύρομαι. Ο Ίβιτς είναι ένα εξαιρετικός προπονητής, πολλά υποσχόμενος. Μπορώ να μάθω πολλά μαζί του. Είναι ο κατάλληλος για να διατηρήσει την πειθαρχία στην ομάδα. Προβλέπω πως θα κάνει μια μεγάλη καριέρα! Και μπορώ να κάνω σύγκριση, γιατί δούλεψα με πολλούς προπονητές ως παίκτης. Είναι ένας από τα καλύτερους προπονητές και θα πετύχει σίγουρα».
Για το αν θα αναλάμβανε ομάδα της Πολωνίας: «Για τα επόμενα χρόνια δεν σχεδιάζουμε να φύγουμε από την Ελλάδα. Τα παιδιά μας μεγαλώνουν εδώ, προς το παρόν δεν το σκεφτόμαστε, αλλά αν έρθει μια πρόταση θα το δούμε».
Για τους πολλούς τραυματισμοί και αν αυτοί έπαιξαν ρόλο στην απόλυση του Τούντορ: «Η ομάδα είχε 11 αγώνες στη σειρά χωρίς νίκη. Η πίεση της διοίκησης και των οπαδών μεγάλωσε, μέχρι που τελικά ο ιδιοκτήτης της ομάδας, αποφάσισε ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να αλλάξει τον προπονητή. Ξεκινήσαμε πολύ καλά με τον Ίβιτς. Έχουμε κερδίσει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό με 3-0. Ωστόσο όντως οι τραυματισμοί ήταν πραγματικά πολλοί και υπήρξαν διάφορες συζητήσεις για το τι έφταιξε. Υπήρχαν θεωρίες για την κακή προετοιμασία της ομάδας ή την κακή κατάσταση του γηπέδου. Αλλά το χειρότερο είναι πίσω μας. Μας λείπουν 6-7 ιδιαίτερα σημαντικοί παίκτες, αλλά σύντομα αρκετοί θα επιστρέψουν και ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ δυνατός».
Για τον Κάσπερ Χαμαλάινεν που απασχόλησε τον ΠΑΟΚ και δεν έκρυψε το γεγονός ότι είχε πρόταση: «Εμένα δε με ρώτησαν για την περίπτωση του, αλλά ο Τύπος έγραψε αρκετά στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ έψαχνε για κάποιο «δεκάρι», αλλά τελικά δεν αποκτήθηκε. Κατά τη γνώμη μου ο Χαμαλάινεν έχει μεγάλη ποιότητα και θα ήταν μία ενδιαφέρουσα περίπτωση και κατάλληλος για εμάς. Φυσικά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, όπως εγκλιματισμού, τα θέματα υγείας. Αλλά νομίζω ότι θα ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας…»
Επικαιρότητα
ΠΑΟΚ και τηλεοπτικά: αποκλειστικά απόφαση Σαββίδη

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να διαπραγματευτεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα αφού το συμβόλαιο με την NOVA έχει ολοκληρωθεί. Την όποια διαπραγμάτευση θα κάνει αποκλειστικά ο Ιβάν Σαββίδης γνωρίζοντας πως τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα είναι ένα ισχυρό έσοδο για την ομάδα. Δημοσιεύματα που θέλουν τον πρόεδρο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να στρέφεται στη λύση του… δικού του καναλιού δηλαδή του OPEN δεν επιβεβαιώνονται και εδώ πρέπει να βάλουμε και έναν αστερίσκο: δεν αποκλείεται να είναι και ένα μέτρο πίεσης ώστε μια από τις συνδρομητικές πλατφόρμες να ανεβάσουν την προσφορά και να ικανοποιήσουν τα «θέλω» της ΠΑΕ. Πριν από μερικά χρόνια ο ΠΑΟΚ πρωτοπόρησε και έδειξε τους εντός έδρας αγώνες του από το PAOK TV αλλά προφανώς η απόφαση του να «επιστρέψει» σε συνδρομητικό κανάλι έδειξε πως τα έσοδα δεν ήταν τα προσδοκόμενα. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται με ενδιαφέρον η εξέλιξη του θέματος και ίσως να υπάρξει πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Πέρσι τα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ τα έδειξε η NOVA.
Επικαιρότητα
Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον Νάσο Κωνσταντίνου.

Στεφάνι στη μνήμη του κατέθεσαν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του Δικεφάλου.
Υπενθυμίζεται πως ο Νάσος Κωνσταντίνου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Αγίου Δημητρίου στην προσπάθεια του να ξεφύγει από επίθεση οπαδών αμέσως μετά από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό τον Απρίλιο του 2017.
Επικαιρότητα
Το μήνυμα από την Θύρα 4 για την χθεσινή βραδιά αλλά και το αύριο

Η χθεσινή εμφάνιση της ομάδας, παρά την απώλεια του τροπαίου, κάνει κάθε ΠΑΟΚτση υπερήφανο. Η ομάδα, η διοίκηση και ο προπονητής μας αξίζουν τα συγχαρητήρια και την εκτίμηση του ΛΑΟΥ μας για όσα πέτυχαν φέτος κόντρα σε κάθε αρχική εκτίμηση. Μπορεί να μην πανηγυρίσαμε χθες έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο μαζί τους, αλλά μας έκαναν να αγαπήσουμε το σύλλογο λίγο παραπάνω και τους ευγνωμονούμε για αυτό. Οι ήττες φτιάχνουν οπαδούς με συνείδηση και αν αξιοποιηθούν τότε μπορούν να φέρουν πρόοδο – και σε αυτό προσβλέπουμε.
Στόχος, και όχι ευχή ούτε παρότρυνση, πρέπει να είναι η στήριξη και ενδυνάμωση του τμήματος σε όλα τα μέτωπα. Στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ αρμόζει μόνο να πρωταγωνιστεί και η χθεσινή εικόνα του γηπέδου θα είναι απλά μια γεύση για αυτό που θα ακολουθήσει εφόσον γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν.
Χρέος μας είναι η χθεσινή απογοήτευση να μετατραπεί σε πείσμα και λύσσα ώστε ο ΠΑΟΚ να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής στα παρκέ. Το απαιτεί η τεράστια ιστορία μας και ήρθε ο καιρός πλέον να γίνει πράξη.
-
Επικαιρότητα1 έτος ago
Το παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Έκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Λουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα5 έτη ago
101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ2 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά