Connect with us

Επικαιρότητα

«Είχα την ευκαιρία να φύγω από τον ΠΑΟΚ, αλλά έμεινα για να πετύχω»

paokrevolution

Published

on

fereira56

Ο Αμπέλ Φερέιρα αποθέωσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ χαρακτηρίζοντας τον, ψυχή της ομάδας και εξήγησε τον λόγο που ο ίδιος έδωσε το ρυθμό με το τέλος του αγώνα μπροστά στην ασπρόμαυρη κερκίδα.

 

Advertisement
Advertisement

Αναφέρθηκε και στην εικόνα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι τονίζοντας πως είναι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές του παρόλο που δεν είχαν την ίδια ένταση με προηγούμενους αγώνες. Αλλά σημείωσε με νόημα πως αυτός ο ΠΑΟΚ με τον τρόπο που παίζει “αρέσει” στο μάτι” και αυτό οφείλεται στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. Επίσης ξεκαθάρισε πως αν και είχε την ευκαιρία να φύγει δεν το έκανε γιατί θέλει να πετύχει τους στόχους του στην ομάδα.

Ο Αμπέρ Φερέιρα στην αρχική του τοποθέτηση εξήγησε το λόγο που μετά το τέλος του αγώνα οργάνωσε την ασπρόμαυρη κερκίδα κάνοντας πως χτυπά το τύμπανο: “Το έχω πει πολλές φορές ότι ο κόσμος είναι η ψυχή του συλλόγου και αυτό το τονίζω συνεχώς στους παίκτες μου γιατί ισχύει στον απόλυτο βαθμό. Οταν κοιτάς αυτόν τον κόσμο, σκέφτεσαι ως προπονητής ότι σου αφαιρούν τη… δουλειά πολύ απλά διότι αυτός ο κόσμος δίνει τεράστιο κίνητρο στους παίκτες και δεν χρειάζεται εγώ να τους δώσω ένα επιπλέον. Ειδικά όταν βλέπεις τόσο πολύ κόσμο όπως στο συγκεκριμένο ματς, τόσο λιγότερη δουλειά θα έχω εγώ. Ο παίκτης μπαίνοντας στο γήπεδο και βλέποντας αυτόν τον κόσμο, μπαίνει με το μαχαίρι στο στόμα. Εγώ είχα την ευκαιρία να φύγω αλλά δεν το έκανα γιατί έχω ένα όνειρο για τον ΠΑΟΚ και θέλω να το πετύχω και για αυτό δουλεύω καθημερινά και αυτή την υπόσχεση δίνω σε όλους”.

Advertisement
Advertisement

Ρωτήθηκε για το ότι ο Δικέφαλος δεν είχε την ίδια ένταση στο παιχνίδι του όπως σε προηγούμενους αγώνες: “Για εμάς η πρόκληση είναι να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Ακόμη και όταν χάνουμε τη μπάλα να πιέζουμε για να την κερδίζουμε άμεσα. Μπορεί σε αυτό το ματς να μην είχαμε την ίδια ένταση αλλά ελέξγαμε τον ρυθμό στο παιχνίδι και για αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αυτό που κρατώ είναι η αγωνιστική νοοτροπία των παικτών μου. Γνωρίζουν τι ζητώ, τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο και αυτοί είναι που δίνουν το ρυθμό. Οι ποδοσφαιριστές δίνουν αξία στο ποδόσφαιρο και χαίρομαι γιατί το ποδόσφαιρο που παίζουμε “αρέσει” στο μάτι και αυτή είναι η ουσία”.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε για το αν τον δυσκολεύει στη διαχείριση του ρόστερ το ότι η ομάδα δίνει μόνο ένα ματς την εβδομάδα: “Αν ρωτήσετε τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτυ θα σας πει πως και αυτός δεν χαίρεται που αφήνει τον Σίλβα στον πάγκο. Αλλά στο ποδόσφαιρο αυτό ισχύει. Και πρέπει όλοι να καταλάβουν πως το αστέρι είναι η ομάδα και όχι οι παίκτες. Χαίρομαι γιατί ο Σφιντέρσκι συναγωνίζεται τον Ακπομ που μετά την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς ήταν βασικός ή κάτι αντίστοιχο συμβαίνει με τον Ζίβκοβιτς και τον Πασχαλάκη. Αυτό είναι το κέρδος. Μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό στις προπονήσεις η ομάδα να κερδίζει τα παιχνίδια. Και αυτό φαίνεται γιατί όλες οι προσπάθειες μας είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς”.

Advertisement
Advertisement

Ο Φερέιρα τόνισε πως ένας ποδοσφαιριστής που διαθέτει ποδοσφαιρική ιδιοφυϊα όπως είναι ο Μαουρίσιο μποορεί να παίξει σε πολλές θέσεις ενώ απάντησε και στα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τον Ζαμπά: “Θα σας πω απλά ότι το ποδόσφαιρο είναι αυτό. Αλλά είναι ξεκάθαρι πως εγώ είμαι ο προπονητής και άλλοι έχουν τη συγκεκριμένη αρμοδιότητα για μεταγραφές. Στο ποδόσφαιρο όλοι αγοράζονται και όλοι πωλούνται μεταγραφικά. Αυτό που με ενδιαφέρει είνα όλοι όσοι είναι στην ομάδα, να συμμετέχουν σε έναν υγιή ανταγωνισμό με στόχο μια θέση στη βασική ενδεκάδα. Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα”.

Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Επικαιρότητα

Στο νοσοκομείο ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, επιδεινώθηκε η υγεία του

paokrevolution

Published

on

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ρουμανίας εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο της χώρας τις τελευταίες ημέρες, καθώς παρουσίασε σοβαρή επιβάρυνση στην κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τη ρουμανική εφημερίδα ProSport.

Ο Μιρτσέα αντιμετώπισε έντονα προβλήματα υγείας προς το τέλος του 2025, με αποτέλεσμα να χρειαστεί άμεση ιατρική φροντίδα. Ο 80χρονος ταλαιπωρήθηκε από έντονο κρυολόγημα, το οποίο επηρέασε αρνητικά την ήδη επιβαρυμένη καρδιακή του λειτουργία, και κρίθηκε αναγκαία να νοσηλευτεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάστασή του επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Continue Reading

Επικαιρότητα

Ανακοίνωση εννιά ΣΦ ΠΑΟΚ: «Θέλουμε ανεξάρτητο και αυτάρκη ΑΣ, την καλύτερη λύση για την Τούμπα»

paokrevolution

Published

on

Ανακοίνωση με αφορμή το θέμα της Νέας Τούμπας, μέσω της οποίας ζητούν ανεξάρτητο ΑΣ και μελλοντικά αυτάρκη, αλλά και την πιο σίγουρη και γρήγορη λύση για την ανέγερση του γηπέδου «που ήδη έχει καθυστερήσει», όπως τονίζουν, εξέδωσαν εννιά ΣΦ ΠΑΟΚ (ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ, #031# ΠΕΡΑΙΑ (ΕΟ), ΕΠΑΝΟΜΗ, ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ). Εξηγούν και γιατί έκαναν επίσκεψη στον Ερασιτέχνη τις προηγούμενες ημέρες.

Αναλυτικά το κείμενο: «Ως Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ που λειτουργούμε καθημερινά με γνώμωνα το καλό του Δικεφάλου και μόνο, αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε (ελπίζουμε για τελευταία φορά) καθώς εν όψη των 100 ετών τα διοικητικά εσωπροβλήματα του οργανισμού δεν φαίνεται να καταλαγιάζουν (κάθε άλλο μάλλον) παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μας να επικρατήσει η λογική, η ενότητα και η υγιείς σκέψη προς συμφέρουν του ΠΑΟΚ μας.

Χωρίς να μακρηγορούμε καθώς στις περιστάσεις που βιώνουμε μάλλον δεν αρμόζουν μανιφέστα αλλά λακωνικές τοποθετήσεις και δράση, αναφέρουμε τα εξής.

Μετά την προχθεσινή μας επίσκεψη στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ, την διακοπή του διοικητικού συμβουλίου και την συνέχιση της διαδικασίας σήμερα Τέταρτη, πρέπει να δώσουμε στο σύνολο του λαού του ΠΑΟΚ την αλήθεια από την δικιά μας πλευρά καθώς το μέλλον του οργανισμού και οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν είναι θέμα όλων και όχι μόνο των οργανωμένων.

Advertisement
Advertisement

Πρώτον, όσον αφορά το περιεχόμενο της επίσκεψης μας και δεύτερον για την συνολική μας στάση και εμπλοκή στα διοικητικά ζητήματα που αφορούν την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος της επίσκεψης… απλός, “Κύριοι, με την δικιά μας στήριξη παραμείνατε 15μελες μετά την παραίτηση Κατσαρή και δεν ακολουθήσατε όλοι τον ίδιο δρόμο.”

Για εμάς δεν έχει αλλάξει κάτι, οι λόγοι της στήριξης μας από την αρχή μέχρι σήμερα παραμένουν ίδιοι.

1. Ανεξάρτητος ΑΣ και μελλοντικά αυτάρκης,

Advertisement
Advertisement

2. Την πιο σίγουρη και την πιο γρήγορη λύση για την ανέγερση της νέας Τούμπας που ήδη έχει καθυστερήσει πολύ να δωθεί στον λαό του ΠΑΟΚ.

Και από ότι φαίνεται, ούτε γρήγοροι, ούτε σίγουροι, ούτε ανεξάρτητοι σταθήκατε.

Επιθυμία λοιπόν του κόσμου που σας στήριξε είναι να δωθούν ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα και λύσεις οι οποίες υποστηρίζονται από συμπαγής απόψεις και όχι αβάσιμες τεκμηριώσεις και κομφούζιο καθυστερήσεων για το τι πραγματικά συμβαίνει με την κληρονομιά του συλλόγου μας.

Υγ1

Advertisement
Advertisement

Επειδή πολλοί καλοθελητές διαιωνίζουν ανυπόστατες καταστάσεις, πρώτοι δηλώνουμε πως δεν έχουμε σκοπό να οδηγήσουμε αλλά ούτε και να οδηγηθούμε σε καμία κόντρα και καμία πόλωση με κανέναν συνοπαδό μας για διοικητικά τερτίπια. Όσο και αν ασχολούμαστε με τα κοινά, το πεδίο και η θέση των Οπαδών είναι στους δρόμους και στα Πέταλα, εκεί που τα πράγματα ζορίζουν και μόνο σαν ένα έρχονται οι νίκες.

Υγ2

Επίσης στο κλίμα ενότητας που παροτρύνουμε και διαλέγουμε εξ αρχής να ακολουθήσουμε αποφασίσαμε να μην ανακοινώσουμε δημόσια τους λόγους που είμαστε κάθετα απέναντι στην εμπλοκή Τσαλόπουλου-Χατζόπουλου στην επόμενη μέρα του ΑΣ ΠΑΟΚ, αλλά όσοι ενδιαφέρονται να ακούσουν ποιες συγκεκριμένες κινήσεις τους, συναντήσεις τους και τοποθετήσεις τους είναι αυτές που τους θέτουν εκτός κάδρου για εμάς είμαστε πάντα διαθέσιμοι…

Υγ4

Advertisement
Advertisement

Εμείς είμαστε μόνο Π.Α.Ο.Κ.

Μόνο τα 4 γράμματα έχουν σημασία για εμάς και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι πάνω απο αυτά τα ιερά γράμματα.

Μετά τιμής,

ΣΦ ΠΑΟΚ

Advertisement
Advertisement

ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ, #031#

ΠΕΡΑΙΑ (ΕΟ) , ΕΠΑΝΟΜΗ

ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ,

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ».

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Επικαιρότητα

Συγκλονισμένος και ο Αντρέ με την απώλεια του Ζότα

paokrevolution

Published

on

 

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια με ανάρτηση του στα social media εξέφρασε την οδύνη του για την απώλεια του Ντιόγκο Ζότα που έχασε όπως και ο αδελφός του την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. «Αναπαύσου εν ειρήνη», ανέφερε στο μήνυμά του ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Continue Reading

Τάσεις