Connect with us

Επικαιρότητα

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Nenad Miljenovic

paokrevolution

Published

on

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Nenad Miljenovic, ο πρώτος από τους νέους παίκτες του ΠΑΟΚ που ήρθε για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας.

Από το αεροδρόμιο, ο Σέρβος γκαρντ, μετέβη στο PAOK Sports Arena, όπου είχε μία πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά και το νέο του… σπίτι, από το οποίο εντυπωσιάστηκε, παρά το γεγονός ότι είχε ήδη αγωνιστεί στο “Παλατάκι”, πριν από τρία χρόνια…

Ο Nenad Miljenovic στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης τόνισε…

Advertisement
Advertisement

Για την απόφασή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Είναι μία σημαντική και καλή απόφαση για μένα να έρθω στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μία ομάδα που έχει καλή παράδοση στο μπάσκετ. Γνωρίζω πολλά για την ομάδα, για την πόλη, και σίγουρα ήρθα εδώ να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είναι η πρώτη ημέρα μου εδώ και ελπίζω να εξελιχθεί πολύ καλά για εμάς και την ομάδα όλη η χρονιά…»

Για αυτά που γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: «Ξέρω ότι πέρσι στην ομάδα αγωνίζονταν τρεις Σέρβοι και μίλησα μάλιστα με τον Milenko Tepic, που μόνο καλά πράγματα μου είπε για τον ΠΑΟΚ. Ξέρω επίσης ότι στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε ο Στογιάκοβιτς προτού πάει στο ΝΒΑ όπου έκανε μία σπουδαία καριέρα, αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας ο Μπάνε Πρέλεβιτς που ήταν σπουδαίος παίκτης. Δεν έχω μιλήσει ακόμη μαζί του, αλλά θα το κάνω μόλις πάω στο γήπεδο. Σίγουρα είναι θετικό το γεγονός ότι έχω ένα άτομο από τη χώρα μου να μιλήσω στη μητρική μου γλώσσα. Μόνο καλό είναι αυτό για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, που έχω ακούσει πολλά και ανυπομονώ να τους συναντήσω όλους και τους νέους μου συμπαίκτες, αλλά και όλα τα μέλη της ομάδας. Είναι πολύ σπουδαίο κίνητρο να είσαι σε μία ομάδα που θα έχεις μεγαλύτερο ρόλο».

Για αυτά που θα προσφέρει στην ομάδα: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ, να τρέχει με τον σωστό τρόπο, να κρατάω τη μπάλα όσο χρειάζεται. Θεωρώ ότι είμαι ηγέτης λόγω χαρακτήρα και θέσης, αλλά βέβαια πρέπει στην πρώτη προπόνηση να δούμε πως θα ταιριάξουμε όλοι μαζί».

Για το ρόστερ του ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι η ομάδα διαθέτει πολλούς νεαρούς παίκτες: «Όλα έχουν θετικά και αρνητικά, το γεγονός ότι είναι πολλοί νεαροί σημαίνει πως δεν θα διαθέτουν εμπειρία, έχουν όμως ενέργεια, μπορούν να παίξουν αθλητικά, να παίζουν πιο καλά στην άμυνα, υπάρχουν προτερήματα και μειονεκτήματα, πρέπει να πετύχει όσο τον δυνατόν περισσότερα με το υλικό που διαθέτει η ομάδα».

Advertisement
Advertisement

Για τα πρότυπά του: «Ένα παράδειγμα που μπορώ να αναφέρω είναι ο Milos Teodosic που είναι ο καλύτερος Σέρβος παίκτης κατά την άποψή μου. Έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο τελευταίο ματς με την Αμερική, ήταν εξαιρετικός σε πολύ κρίσιμα σημεία και στη Σερβία ακόμη συζητούν τι έκανε στους Ολυμπιακούς αγώνες. Πάντα οι Σέρβοι κοιτούσαν τους αστέρες του εξωτερικού. Και για να αναφέρω και ορισμένους ακόμη, όταν ήμουν μικρός, αυτοί που μεγαλουργούσαν ήταν ο Dejan Bodiroga με τον Στογιάκοβιτς, αλλά αγωνίζονταν σε άλλη θέση από την δική μου».

Ο Nenad Miljenovic έστειλε και το δικό του μήνυμά στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: «Απλά να είναι μαζί μας, δίπλα μας. Εγώ από πλευράς μου και από την πλευρά της ομάδας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε από την αρχή ως το τέλος».

Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Επικαιρότητα

ΠΑΟΚ και τηλεοπτικά: αποκλειστικά απόφαση Σαββίδη

paokrevolution

Published

on

kameraote

 

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να διαπραγματευτεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα αφού το συμβόλαιο με την NOVA έχει ολοκληρωθεί. Την όποια διαπραγμάτευση θα κάνει αποκλειστικά ο Ιβάν Σαββίδης γνωρίζοντας πως τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα είναι ένα ισχυρό έσοδο για την ομάδα. Δημοσιεύματα που θέλουν τον πρόεδρο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να στρέφεται στη λύση του… δικού του καναλιού δηλαδή του OPEN δεν επιβεβαιώνονται και εδώ πρέπει να βάλουμε και έναν αστερίσκο: δεν αποκλείεται να είναι και ένα μέτρο πίεσης ώστε μια από τις συνδρομητικές πλατφόρμες να ανεβάσουν την προσφορά και να ικανοποιήσουν τα «θέλω» της ΠΑΕ. Πριν από μερικά χρόνια ο ΠΑΟΚ πρωτοπόρησε και έδειξε τους εντός έδρας αγώνες του από το PAOK TV αλλά προφανώς η απόφαση του να «επιστρέψει» σε συνδρομητικό κανάλι έδειξε πως τα έσοδα δεν ήταν τα προσδοκόμενα. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται με ενδιαφέρον η εξέλιξη του θέματος και ίσως να υπάρξει πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Πέρσι τα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ τα έδειξε η NOVA.

Continue Reading

Επικαιρότητα

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον Νάσο Κωνσταντίνου.

paokrevolution

Published

on

Στεφάνι στη μνήμη του κατέθεσαν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του Δικεφάλου.

Υπενθυμίζεται πως ο Νάσος Κωνσταντίνου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Αγίου Δημητρίου στην προσπάθεια του να ξεφύγει από επίθεση οπαδών αμέσως μετά από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό τον Απρίλιο του 2017.

Ο άτυχος φίλος του ΠΑΟΚ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και μετά από μερικές ημέρες υπέκυψε στα τραύματά του.
Continue Reading

Επικαιρότητα

Το μήνυμα από την Θύρα 4 για την χθεσινή βραδιά αλλά και το αύριο

paokrevolution

Published

on

 

Η χθεσινή εμφάνιση της ομάδας, παρά την απώλεια του τροπαίου, κάνει κάθε ΠΑΟΚτση υπερήφανο. Η ομάδα, η διοίκηση και ο προπονητής μας αξίζουν τα συγχαρητήρια και την εκτίμηση του ΛΑΟΥ μας για όσα πέτυχαν φέτος κόντρα σε κάθε αρχική εκτίμηση. Μπορεί να μην πανηγυρίσαμε χθες έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο μαζί τους, αλλά μας έκαναν να αγαπήσουμε το σύλλογο λίγο παραπάνω και τους ευγνωμονούμε για αυτό. Οι ήττες φτιάχνουν οπαδούς με συνείδηση και αν αξιοποιηθούν τότε μπορούν να φέρουν πρόοδο – και σε αυτό προσβλέπουμε.

Στόχος, και όχι ευχή ούτε παρότρυνση, πρέπει να είναι η στήριξη και ενδυνάμωση του τμήματος σε όλα τα μέτωπα. Στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ αρμόζει μόνο να πρωταγωνιστεί και η χθεσινή εικόνα του γηπέδου θα είναι απλά μια γεύση για αυτό που θα ακολουθήσει εφόσον γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν.

Χρέος μας είναι η χθεσινή απογοήτευση να μετατραπεί σε πείσμα και λύσσα ώστε ο ΠΑΟΚ να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής στα παρκέ. Το απαιτεί η τεράστια ιστορία μας και ήρθε ο καιρός πλέον να γίνει πράξη.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις