Διάφορα
Δήμος Βόλου: «Το Πανθεσσαλικό θα είναι έτοιμο για τον τελικό»
Ανακοίνωση με την οποία πήρε θέση για τα δημοσιεύματα γύρω από την κατάσταση του Πανθεσσαλικού Σταδίου, εξέδωσε σήμερα Πέμπτη (4/5) ο Δήμος Βόλου
Σε αυτήν διαβεβαιώνει ότι το Στάδιο θα είναι έτοιμο για τον τελικό και ότι όλα θα εξελιχθούν ομάλα σε έναν αγώνα γιορτή για τη θεσσαλική πόλη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ακόμη και τώρα, λίγα εικοσιτετράωρα πριν τη διεξαγωγή του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού αγώνα της χρονιάς, στον Βόλο και το Πανθεσσαλικό Στάδιο, συνεχίζεται η προσπάθεια υπονόμευσής του, με ανυπόστατα δημοσιεύματα σε ΜΜΕ γνωστά σε όλους για τα ιδιοτελή συμφέροντα που υπηρετούν.
Η Δημοτική Αρχή του Βόλου διαβεβαιώνει ότι απέναντι σε όλους αυτούς τους μίζερους και κακεντρεχείς, που προσπαθούν να προκαλέσουν προβλήματα και εν τέλει να ματαιώσουν τη διεξαγωγή του αγώνα, ακριβώς για να μην φανεί ξεκάθαρα η δική τους αδυναμία και ανεπάρκεια, ότι το Πανθεσσαλικό Στάδιο θα είναι έτοιμο από κάθε πλευρά και από αύριο το πρωί κιόλας θα έχει άδεια λειτουργίας, αφού θα πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ασφαλούς λειτουργίας.
Αποτελεί ντροπή, πάντως, σε όλους εκείνους που είχαν εγκαταλείψει το στάδιο στο χάλι που βρέθηκε, με πρώτο τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Εταιρείας Ακινήτων, κ. Τερζάκη, που για πολιτικούς-κομματικούς λόγους δεν έχει δώσει λύση και αρνείται να το παραχωρήσει στον Δήμο Βόλου, παρά τα αλλεπάλληλα αιτήματα που έχουν υποβληθεί, προκειμένου να αξιοποιηθεί πλήρως προς όφελος των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων μας.
Από την πλευρά μας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο την ΕΠΟ, όσο και τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, για την επιλογή της πόλη μας για τη διεξαγωγή της μεγάλης αυτής αθλητικής γιορτής, του κυπέλλου Ελλάδος, και ιδιαίτερα τη διοίκηση της ΕΠΟ για την άψογη συνεργασία. Κοινός στόχος είναι για μια ακόμη φορά ο όμορφος Βόλος μας να διαφημιστεί με τη άρτια διεξαγωγή ενός ακόμη σημαντικού αθλητ
Διάφορα
Πέθανε ο μπαμπάς του Γιαννάκη, Λουκάς Μήλιος
Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης (14/10). Σε ηλικία 71 ετών έφυγε από την ζωή ο Λουκάς Μήλιος, ο πατέρας του Γιαννάκη, του πιο εμβληματικού οπαδού του ΠΑΟΚ. Ο εκλιπών πάλευε τα 2,5 τελευταία χρόνια με την επάρατη νόσο, δίνοντας με αξιοπρέπεια έναν προσωπικό αγώνα και χωρίς να σταματήσει ούτε λεπτό να στηρίζει τον γιο του και την αγάπη του για τον Δικέφαλο.
Τις τελευταίες μέρες η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί και είναι χαρακτηριστικό ότι η απουσία πατέρα και γιου από το πρόσφατο μνημόσυνο για τα έξι αδικοχαμένα αετόπουλα στα Τέμπη δεν είχε περάσει απαρατήρητη, αφού ο αείμνηστος Λουκάς και ο Γιαννάκης ήταν πάντα εκεί, όπως ήταν πάντα εκεί όπου έδιναν αγώνα τμήματα του ΠΑΟΚ ή αθλητές του συλλόγου.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη (15/10) στις 13:00 στα κοιμητήρια της Μαλακοπής.
«Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ, με θλίψη, αποχαιρετά τον Λουκά Μήλιο, πατέρα του πιο πιστού φιλάθλου μας, Γιαννάκη, και εκφράζει τα συλλυπητήρια της στους οικείους του. Ο Λουκάς Μήλιος ήταν σε όλη του τη ζωή δίπλα στην ομάδα, δίνοντας ζωή στον γιό του, Γιαννάκη, ο οποίος την αντλούσε μέσα από τα τέσσερα ιερά γράμματα του Συλλόγου μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», έγραψε σε ανάρτησή του ο ΑΣ ΠΑΟΚ.
Διάφορα
ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4: Ανακοίνωσε οδική εκδρομή για τον αγώνα με τη Λιλ
Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4 εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει για τη διοργάνωση οδικής εκδρομής στη Γαλλία για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λιλ στις 23 Οκτωβρίου. Αναλυτικά:
«Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4 ενημερώνει τα μέλη του και το λαό του Π.Α.Ο.Κ. ότι διοργανώνει οδική εκδρομή στην Γαλλία με 2 διανυκτερεύσεις για την αναμέτρηση του Europa League στις 23/10 μεταξύ της Λιλ – Π.Α.Ο.Κ. στο Στάδιο Πιερ Μορουα. Πληροφορίες εγγραφές στα γνωστά πρόσωπα και τηλέφωνα.
Η οδική μας εκδρομή περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο και τα εισιτήρια του αγώνα τα οποία είναι εξασφαλισμένα».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διάφορα
Κανείς δεν ξέχασε τα έξι αετόπουλα
Συναισθηματικά φορτισμένο θα είναι το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.
Η αναμέτρηση των δύο ομάδων συμπίπτει χρονικά με τη συμπλήρωση 26 ετών από την μαύρη μέρα στην ιστορία του Δικεφάλου, όταν έξι οπαδοί του έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και ενώ επέστρεφαν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.
-
Επικαιρότητα2 έτη agoΤο παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΈκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΗ ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο3 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΛουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα6 έτη ago101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ3 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά
