Connect with us

Μπάσκετ

Διήμερο ειδικών μετρήσεων και εργομετρικών

paokrevolution

Published

on

Οι έλεγχοι που απαιτούνται για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη της προετοιμασίας συνεχίζονται για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι τις τελευταίες δύο μέρες έχουν υποβληθεί σε εργομετρικές εξετάσεις αλλά και σε ειδικές μετρήσεις υπό την επίβλεψη του επιτελείου της ομάδας.

Το πρωί της Πέμπτης, οι παίκτες του ΠΑΟΚ υποβλήθηκαν σε ειδικές μετρήσεις στις εγκαταστάσεις του “PAOK Sports Arena” από τον γυμναστή της ομάδας, Παναγιώτη Βασιλείου, ο οποίος μέσα από το Professions Fuctional Movement Screen Test προχώρησε στην αξιολόγηση της κίνησης των αθλητών, με στόχο τη διόρθωση των αδυναμιών και των ανισορροπιών του σώματος.

Το πρωί της Παρασκευής, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επισκέφτηκαν το Κέντρο Αθλητικής και Κινητικής Αξιολόγησης “Metrisis” και πέρασαν από εργομετρικό έλεγχο για δύναμη (ισοκινητική, ισομετρική), ταχυδύναμη (αλτικότητα, εκρηκτική δύναμη), βασικό-ενεργειακό μεταβολισμό, λιπομέτρηση και σωματομετρήσεις.

Παράλληλα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν τις ιατρικές εξετάσεις τους στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Μπάσκετ

Cancellieri: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου…»

paokrevolution

Published

on

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco Massimo Cancellieri, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό σχολίασε: «Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας σε κάποιο σημείο, δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια στην τρίτη περίοδο γιατί τα είχαμε δώσει όλα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και χάσαμε το ματς. Πρέπει να είσαι τέλειος για να κερδίσεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Δεν ήμασταν άριστοι, αλλά ήμασταν πολύ καλοί και για αυτό είμαι περήφανος για τους παίκτες μου».
Ο Ιταλός προπονητής αναφέρθηκε και στη συνέχεια… «Οι παίκτες θα πάρουν ρεπό για έξι ημέρες. Εγώ θα μείνω στο σπίτι, θα ξεκουραστώ και θα προετοιμαστώ για την τελική ευθεία και τις υποχρεώσεις που έχουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δώσαμε μεγάλη μάχη για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ήμασταν στους τέσσερις του Κυπέλλου και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Οι παίκτες τώρα θα πρέπει να ξεκουραστούν. Εγώ θα πρέπει να συγκεντρωθώ σε αυτά που έχουμε μπροστά μας για να κάνουμε κάτι σπέσιαλ στο τέλος της περιόδου. Πρέπει να εκτιμήσουμε όσα κάναμε σε αυτό το τουρνουά, για την ιστορία μας. Τώρα τελείωσε, θα έχουμε θετική διάθεση για τη συνέχεια».

Continue Reading

Μπάσκετ

Κατσίβελης: «Να χτίσουμε πάνω στις εμφανίσεις του Κυπέλλου»

paokrevolution

Published

on

 

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ mateco Δημήτρης Κατσίβελης, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό και την ολοκλήρωση της παρουσίας της ομάδας μας στο Final8…
«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Έκανε μία πολύ σοβαρή εμφάνιση και πήρε δίκαια τη νίκη. Εμείς από τη μεριά μας, μετά την πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη επί της ΑΕΚ, προσπαθήσαμε να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας όσο καλύτερα μπορούσαμε, για να φανούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες είχαμε για τη νίκη. Εν μέρει το καταφέραμε, αλλά ο Ολυμπιακός έχει τεράστια ποιότητα. Κατάφερε να κερδίσει αρκετές μάχες, ειδικά κοντά στο καλάθι και να πάρει την πρόκριση. Έχουμε σημαντική συνέχεια μετά τη διακοπή. Έχουμε την ευρωπαϊκή πορεία και τα νοκ άουτ παιχνίδια με τη Fribourg και μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτήν την καλή επίδοση που είχαμε αυτό το διήμερο στην Κρήτη και να φτάσουμε μέχρι το τέλος».

Continue Reading

Μπάσκετ

ΠΑΟΚ mateco – Ολυμπιακός: 75-94

paokrevolution

Published

on

 

Ο ΠΑΟΚ mateco πάλεψε με όλες τους τις δυνάμεις, αλλά λύγισε και από την κούραση και από την ανωτερότητα του αντιπάλου του και ηττήθηκε με 75-94 από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την παρουσία της με μία ακόμη πειστική εμφάνιση, έβαλε δύσκολα στον αντίπαλό της και πάει πλέον για ένα διάστημα ξεκούρασης, πριν από τα μεγάλα ματς που έρχονται σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ mateco ξεκίνησε πολύ καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκε 9-2 και 11-4 (5ο λεπτό) για να διατηρήσει την πρωτοπορία στο σκορ ως την λήξη του πρώτου δεκαλέπτου (17-13).
Ο Ολυμπιακός πέρασε για πρώτη φορά μπροστά (20-21) και στα μέσα της δεύτερης περιόδου δημιούργησε διαφορά 10 πόντων (22-32). Η διαφορά ήταν στους 9 (35-44) στη λήξη του ημιχρόνου. Ο ΠΑΟΚ mateco μείωσε στους 7 (40-47) στο 22ο λεπτό, αλλά ο Ολυμπιακός διατήρησε το προβάδισμα και τον έλεγχο και στη λήξη της τρίτης περιόδου (55-66), χωρίς όμως να αφήνει το παιχνίδι. Στο τέλος η διαφορά ξέφυγε, χωρίς να αλλάξει όμως η εξαιρετική εικόνα που είχε η ομάδα μας σε όλη την παρουσία της στο F8 του Κυπέλλου.

Τα δεκάλεπτα: 17-13, 35-44, 55-66, 75-94
ΠΑΟΚ mateco: Henderson Jr. 7, Upson 10, Forrester, Περσίδης, Κατσίβελης 9 (2), Παπαδάκης, Bartley 14 (3), Αντετοκούνμπο, Reynolds Jr. 17 (2), Kreuser 18 (2).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Williams-Goss 9, Mitrou-Long, Λαρεντζάκης 16 (3), Fall 3, Vezenkov 21 (3), Παπανικολάου 4, Peters 7 (1), Milutinov 11, McKissic 18 (1), Fournier 5 (1)

Advertisement
Advertisement

www.paokbc.gr

Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις