Επικαιρότητα
Αποστολή χωρίς Λούκας και Περέιρα
Τελευταία μέρα στο Doorwerth της Ολλανδίας για τον ΠΑΟΚ με τον Ίγκορ Τούντορ να επικεντρώνεται στην τακτική εν όψει του πρώτου αγώνα με τη Λοκομοτίβα. Ο τεχνικός του Δικεφάλου μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή που το απόγευμα της Τρίτης (14.07) θα πετάξει για το Ζάγκρεμπ.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και στις τοποθετήσεις τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση με τον Τούντορ και τους συνεργάτες του να δίνουν συνεχώς οδηγίες για τις κινήσεις που πρέπει να κάνουν οι ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Εγιάλ Γκολάσα , ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό, ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης προπονήθηκε κανονικά. Μόνοι τους γυμνάστηκαν οι Λούκας , Φακούντο Περέιρα εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος. Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ίγκορ Τούντορ για τον αγώνα με την Λοκομοτίβα είναι οι εξής: Όλσεν , Μελίσσας , Σιαμπάνης , Πούγγουρας , Βίτορ , Κόστα , Τζαβέλλας , Ρατς , Κίτσιου , Σκόνδρας , Κοροβέσης , Κ.Σαββίδης , Μαντούρο , Τζιόλης , Χαρίσης , Κάτσε , Μακ , Μυστακίδης , Πέλκας , Σαλπιγγίδης . Η αποστολή θα προπονηθεί στις 10:00 και στις 14:30 θα μεταβεί οδικώς στο Ντίσελντορφ απ’ όπου με πτήση τσάρτερ θα πετάξει στις 17:30 για Ζάγκρεμπ. Οι Γλύκος , Αθανασιάδης , Κωνσταντινίδης , Παπαγιαννόπουλος , Μάρτενς , Γκολάσα , Νομπόα , Λούκας , Περέιρα θ’ αναχωρήσουν στις 12:45 από Ντίσελντορφ για Θεσσαλονίκη και θα προπονηθούν στις 19:00 στην Τούμπα.
Επικαιρότητα
Οι ευχές της ΠΑΕ στον εορτάζοντα Ιβάν Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης γιορτάζει τα 66α του γενέθλια και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έσπευσε να του ευχηθεί:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Πρόεδρό της, Ιβάν Σαββίδη, χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, ευτυχία και συνεχείς επιτυχίες.
Στον άνθρωπο που με την αφοσίωσή και την προσήλωσή του έχει οδηγήσει την ομάδα σε ανεπανάληπτες κορυφές, αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση με δύναμη και αφοσίωση, τηρώντας απαρέγκλιτα την υπόσχεση να φέρνει τελικά «τη χαρά στην Τούμπα».
Είμαστε βέβαιοι ότι τα καλύτερα έρχονται!
Πρόεδρε, σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να ζεις κάθε στιγμή με πάθος και να απολαμβάνεις τις επιτυχίες που σου αξίζουν.
Χρόνια πολλά!
Επικαιρότητα
Διέκοπη στο 57′ το ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης για τα θύματα των Τεμπών με πρωτοβουλία παικτών – διαιτητών

Διεκόπη η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στο 57ο λεπτό για τα θύματα των Τεμπών.
Με πρωτοβουλία των παικτών και της διαιτητικής ομάδας, ο Τάσος Σιδηρόπουλος διέκοψε στο 57ο λεπτό την αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες για να τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων της μετωπικής σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη.
Επικαιρότητα
«Από τους 10 βαθμούς Κελσίου στους -8»

Άσχημες θα είναι οι καιρικές συνθήκες στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα στο Βουκουρέστι για τη ρεβάνς των play offs του Europa League και μάλιστα, οι Ρουμάνοι κάνουν λόγο για «θερμικό σοκ».
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ρουμανική ιστοσελίδα, prosport, το θερμικό σοκ, που θα υποστούν οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς για την FCSB οι συνθήκες δεν θα είναι κάτι περίεργο. Οι παίκτες της έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε χαμηλές θερμοκρασίες, με το γήπεδο να είναι καλυμμένο με χιόνι και υπό συνεχιζόμενη χιονόπτωση. Για παράδειγμα, στο παιχνίδι με την Μπουζάου, η θερμοκρασία ήταν στους -3 βαθμούς Κελσίου, με αίσθηση -8, όση ακριβώς αναμένεται και για την ώρα του αγώνα με τον Δικέφαλο.
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, μετά από ερώτηση, που έγινε σε μετεωρολόγους, ο συνθήκες θα είναι πολύ κρύες. Η προσαρμογή του οργανισμού των αθλητών σε συνθήκες απόδοσης θα είναι σημαντική πρόκληση. Στην καλύτερη περίπτωση, αναμένονται -8 βαθμοί Κελσίου, αλλά αν ο άνεμος παραμείνει γύρω από 40-45 χλμ/ώρα, η αίσθηση θα είναι -10 βαθμοί ή και πιο χαμηλά.
«Βρισκόμαστε σε κίτρινη προειδοποίηση για κρύο και χιονοθύελλα. Οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν άφθονες στην περιοχή της Πρωτεύουσας και σε αυτή την γωνιά της χώρας, τουλάχιστον μέχρι το πρωί της Τετάρτης, αλλά πρέπει να περιμένουμε να συνεχιστούν και την Πέμπτη, την ημέρα του αγώνα», τόνισε χαρακτηριστικά η μετεωρολόγος. «Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει ένα θερμικό σοκ για τους παίκτες της ελληνικής ομάδας», επισημαίνεται στην ιστοσελίδα.
-
Επικαιρότητα1 έτος ago
Το παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Έκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Λουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα5 έτη ago
101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ2 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά