Επικαιρότητα
Αναστασίου: “Δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ”
Ο Γιάννης Αναστασίου ανέλαβε την ευθύνη της ήττας, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε δίκαιη την επικράτηση του “δικεφάλου του βορρά” και δε θέλησε, όπως είπε, να βρει δικαιολογίες και να ρίξει την ευθύνη σε τρίτους, εννοώντας το διαιτητή της αναμέτρησης και στο πέναλτι που καταλόγισε υπέρ των γηπεδούχων.
Μετά την αρχική του τοποθέτηση για το ματς, για το οποίο τόνισε πως η ομάδα του ήταν κακή στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο έλεγξε τη μεσαία γραμμή χωρίς να κινδυνεύσει, ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε:
“Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη, ήταν δίκαιη βάση της εικόνας του παιχνιδιού, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη της ήττας”.
Αν οι έξι βαθμοί απομακρύνει τον Παναθηναϊκό από τη διεκδίκηση του τίτλου:
“Δεν κοιτάζουμε τι κάνουν οι αντίπαλοι. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και σίγουρα θα χαθούν βαθμοί. Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει εμείς”.
Αν θα έβαζε έναν τίτλο, αυτός θα ήταν για τη διαιτησία ή για την κακή εικόνα της ομάδος του:
“Το εύκολο είναι να ρίχνουμε την ευθύνη σε τρίτους και στη διαιτησία. Είπα και πριν πως ήταν δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ, αλλά το πέναλτι που μας έβαλε πίσω στο σκορ μας αποσυντόνισε. Το παιχνίδι είναι ποδόσφαιρο λεπτομερειών και ο ΠΑΟΚ σήμερα στάθηκε πιο ικανός και πιο τυχερός σε αυτό τον τομέα”.
Αν αλλάζουν οι στόχοι του Παναθηναϊκού μετά από αυτή την ήττα και πλέον θα κοιτάξει τη διαφύλαξη της δεύτερης θέσης:
“Οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι, να πάμε όσο γίνεται πιο ψηλά”.
Επικαιρότητα
Οι ευχές της ΠΑΕ στον εορτάζοντα Ιβάν Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης γιορτάζει τα 66α του γενέθλια και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έσπευσε να του ευχηθεί:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Πρόεδρό της, Ιβάν Σαββίδη, χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, ευτυχία και συνεχείς επιτυχίες.
Στον άνθρωπο που με την αφοσίωσή και την προσήλωσή του έχει οδηγήσει την ομάδα σε ανεπανάληπτες κορυφές, αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση με δύναμη και αφοσίωση, τηρώντας απαρέγκλιτα την υπόσχεση να φέρνει τελικά «τη χαρά στην Τούμπα».
Είμαστε βέβαιοι ότι τα καλύτερα έρχονται!
Πρόεδρε, σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να ζεις κάθε στιγμή με πάθος και να απολαμβάνεις τις επιτυχίες που σου αξίζουν.
Χρόνια πολλά!
Επικαιρότητα
Διέκοπη στο 57′ το ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης για τα θύματα των Τεμπών με πρωτοβουλία παικτών – διαιτητών

Διεκόπη η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στο 57ο λεπτό για τα θύματα των Τεμπών.
Με πρωτοβουλία των παικτών και της διαιτητικής ομάδας, ο Τάσος Σιδηρόπουλος διέκοψε στο 57ο λεπτό την αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες για να τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων της μετωπικής σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη.
Επικαιρότητα
«Από τους 10 βαθμούς Κελσίου στους -8»

Άσχημες θα είναι οι καιρικές συνθήκες στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα στο Βουκουρέστι για τη ρεβάνς των play offs του Europa League και μάλιστα, οι Ρουμάνοι κάνουν λόγο για «θερμικό σοκ».
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ρουμανική ιστοσελίδα, prosport, το θερμικό σοκ, που θα υποστούν οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς για την FCSB οι συνθήκες δεν θα είναι κάτι περίεργο. Οι παίκτες της έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε χαμηλές θερμοκρασίες, με το γήπεδο να είναι καλυμμένο με χιόνι και υπό συνεχιζόμενη χιονόπτωση. Για παράδειγμα, στο παιχνίδι με την Μπουζάου, η θερμοκρασία ήταν στους -3 βαθμούς Κελσίου, με αίσθηση -8, όση ακριβώς αναμένεται και για την ώρα του αγώνα με τον Δικέφαλο.
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, μετά από ερώτηση, που έγινε σε μετεωρολόγους, ο συνθήκες θα είναι πολύ κρύες. Η προσαρμογή του οργανισμού των αθλητών σε συνθήκες απόδοσης θα είναι σημαντική πρόκληση. Στην καλύτερη περίπτωση, αναμένονται -8 βαθμοί Κελσίου, αλλά αν ο άνεμος παραμείνει γύρω από 40-45 χλμ/ώρα, η αίσθηση θα είναι -10 βαθμοί ή και πιο χαμηλά.
«Βρισκόμαστε σε κίτρινη προειδοποίηση για κρύο και χιονοθύελλα. Οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν άφθονες στην περιοχή της Πρωτεύουσας και σε αυτή την γωνιά της χώρας, τουλάχιστον μέχρι το πρωί της Τετάρτης, αλλά πρέπει να περιμένουμε να συνεχιστούν και την Πέμπτη, την ημέρα του αγώνα», τόνισε χαρακτηριστικά η μετεωρολόγος. «Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει ένα θερμικό σοκ για τους παίκτες της ελληνικής ομάδας», επισημαίνεται στην ιστοσελίδα.
-
Επικαιρότητα1 έτος ago
Το παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Έκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο1 έτος ago
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Λουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα5 έτη ago
101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ2 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά