Connect with us

Επικαιρότητα

Αναστασιάδης: «Δεν ρισκάρουμε και περιμένουμε…»

paokrevolution

Published

on

Ο Αγγελος Αναστασιάδης δεν το βάζει κάτω και τονίζει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το «διπλό» μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι» κόντρα στη Φιορεντίνα (6/11, 22:05), ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι ο «δικέφαλος» δεν θα «χτυπήσει» εξ αρχής το ματς, θα το πάει στην… υπομονή και θα κοιτάξει να το κλέψει στο φινάλε. Για το αν έχει καταλήξει σε ενδεκάδα ή αν θα περιμένει μέχρι πριν τη σέντρα του αγώνα:

 

“Περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή κάποια παιδιά. Έχουν κάποια προβλήματα που θα τα δούμε μέχρι πριν αρχίσει ο αγώνας. Είμαστε οριακά. Δεν υπάρχεις κανένας λόγος να ρισκάρουμε”.

Advertisement
Advertisement

Για το πως αντιμετωπίζει το θέμα της κούρασης:

“Δε νομίζω ότι η ομάδα είναι κουρασμένη πριν από το παιχνίδι. Έχουμε μια φυσιολογική κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Αυτό είναι λογικό να υπάρχει στα παιδιά. Είμαστε μεγάλη ομάδα και το αντιμετωπίζουμε”.

Για το αν το θετικό αποτέλεσμα είναι μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ:

“Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι σα να είναι το τελευταίο. Είχαμε δύο άσχημα αποτελέσματα, αλλά εδώ μας δίνεται η δυνατότητα να νικήσουμε και να περάσουμε. Δεν αποφασίζω εγώ γι΄ αυτό, άλλος αποφασίζει”.

Advertisement
Advertisement

Για το αν έχουν αλλάξει τα στάνταρ του ελληνικού ποδοσφαίρου σε σχέση με το ιταλικό:

“Το ποδόσφαιρο έχει βελτιωθεί παντού. όχι μόνο ανάμεσα στην Ιταλία και στην Ελλάδα. Βλέπετε τι αποτελέσματα έρχονται. Υπάρχουν μεγάλες ομάδες, ιστορία, αλλά το ποδόσφαιρο παντού είναι το ίδιο. Δεν γίνεται τώρα αυτό. Τα τελευταία 15 χρόνια ανεβαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Για το αν επηρεάζει τα πλάνα του ότι θα αγωνιστεί ο Μάριο Γκόμεζ:

“Αν δεν παίξει αυτός, θα παίξει κάποιος άλλος. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε όποιον βρούμε μπροστά μας”.

Advertisement
Advertisement

Για το αν περίμενε ο ΠΑΟΚ να είναι καλύτερος σε αυτήν τη χρονική περίοδο της σεζόν:

“Εμείς από την πρώτη μέρα στοχεύουμε στο καλύτερο. Είμαι ευχαριστημένος, αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα. Αυτό εξαρτάται από πολλά. Από το ποιος θα μπορέσει να ανταποκριθεί τα συνεχόμενα ματς και στις προπονήσεις. Θα μπορούσαν κάποιοι να έχουν βοηθήσει περισσότερο την ομάδα και τον εαυτό τους. Εμείς κάθε μέρα στοχεύουμε στο καλύτερο”.

Για το αφιέρωμα της UEFA που “μιλούσε” με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ: “Εύχομαι τον Μάιο να λένε καλύτερα λόγια και να έχουμε κάνει περισσότερα πράγματα”.

Για το αν είδε το παιχνίδι της Φιορεντίνα με την Σαμπντόρια και τι λάθη έγιναν στο παιχνίδι της Τούμπας και η ιταλική ομάδα έφυγε νικήτρια από την Θεσσαλονίκη:

Advertisement
Advertisement

“Η Φιορεντίνα στην Ιταλία δεν πάει καλά. Το αποτέλεσμα με την Σαμπντόρια δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Εμείς θα κάνουμε μεγάλο λάθος αν ασχοληθούμε με αυτό το αποτέλεσμα. Στο πρώτο παιχνίδι κάναμε λάθη που έχουμε ξανακάνει και η Φιορεντίνα το εκμεταλλεύτηκε αυτό. Υπάρχουν κι άλλα που έγιναν, αλλά δεν πρέπει να τα αναλύσουμε εδώ, αλλά μεταξύ μας”.

Για το τι σκέφτεται όταν ακούει ότι ο ΠΑΟΚ θα ασχοληθεί περισσότερο με τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό:
“Πρέπει να κερδίσουμε αύριο. Αυτό το παιχνίδι που έχουμε αύριο. Αυτό προσπαθώ να περάσω και στα παιδιά. Αυτό είναι το σκεπτικό μου”.

Για το αν προσεγγίζει με ιδιαίτερο τρόπο το παιχνίδι κόντρα σε μια ιστορική ιταλική ομάδα, όπως το αντιμετωπίζει ο κόσμος της ομάδας:

“Είμαστε σε μια κατάσταση έντασης όταν έρχονται τέτοια παιχνίδια. Η αδρεναλίνη είναι στα ύψη. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αυτό που έγινε με τον κόσμο στην Τούμπα στο πρώτο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι χάσαμε ήταν πρωτόγνωρο. Δεν έχει ξαναγίνει. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος καταλαβαίνει την προσπάθειά μας. Πιστεύω ότι η προσπάθειά μας αύριο, θα ανταμειφθεί και θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Επικαιρότητα

ΠΑΟΚ και τηλεοπτικά: αποκλειστικά απόφαση Σαββίδη

paokrevolution

Published

on

kameraote

 

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να διαπραγματευτεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα αφού το συμβόλαιο με την NOVA έχει ολοκληρωθεί. Την όποια διαπραγμάτευση θα κάνει αποκλειστικά ο Ιβάν Σαββίδης γνωρίζοντας πως τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα είναι ένα ισχυρό έσοδο για την ομάδα. Δημοσιεύματα που θέλουν τον πρόεδρο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να στρέφεται στη λύση του… δικού του καναλιού δηλαδή του OPEN δεν επιβεβαιώνονται και εδώ πρέπει να βάλουμε και έναν αστερίσκο: δεν αποκλείεται να είναι και ένα μέτρο πίεσης ώστε μια από τις συνδρομητικές πλατφόρμες να ανεβάσουν την προσφορά και να ικανοποιήσουν τα «θέλω» της ΠΑΕ. Πριν από μερικά χρόνια ο ΠΑΟΚ πρωτοπόρησε και έδειξε τους εντός έδρας αγώνες του από το PAOK TV αλλά προφανώς η απόφαση του να «επιστρέψει» σε συνδρομητικό κανάλι έδειξε πως τα έσοδα δεν ήταν τα προσδοκόμενα. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται με ενδιαφέρον η εξέλιξη του θέματος και ίσως να υπάρξει πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Πέρσι τα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ τα έδειξε η NOVA.

Continue Reading

Επικαιρότητα

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον Νάσο Κωνσταντίνου.

paokrevolution

Published

on

Στεφάνι στη μνήμη του κατέθεσαν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του Δικεφάλου.

Υπενθυμίζεται πως ο Νάσος Κωνσταντίνου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Αγίου Δημητρίου στην προσπάθεια του να ξεφύγει από επίθεση οπαδών αμέσως μετά από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό τον Απρίλιο του 2017.

Ο άτυχος φίλος του ΠΑΟΚ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και μετά από μερικές ημέρες υπέκυψε στα τραύματά του.
Continue Reading

Επικαιρότητα

Το μήνυμα από την Θύρα 4 για την χθεσινή βραδιά αλλά και το αύριο

paokrevolution

Published

on

 

Η χθεσινή εμφάνιση της ομάδας, παρά την απώλεια του τροπαίου, κάνει κάθε ΠΑΟΚτση υπερήφανο. Η ομάδα, η διοίκηση και ο προπονητής μας αξίζουν τα συγχαρητήρια και την εκτίμηση του ΛΑΟΥ μας για όσα πέτυχαν φέτος κόντρα σε κάθε αρχική εκτίμηση. Μπορεί να μην πανηγυρίσαμε χθες έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο μαζί τους, αλλά μας έκαναν να αγαπήσουμε το σύλλογο λίγο παραπάνω και τους ευγνωμονούμε για αυτό. Οι ήττες φτιάχνουν οπαδούς με συνείδηση και αν αξιοποιηθούν τότε μπορούν να φέρουν πρόοδο – και σε αυτό προσβλέπουμε.

Στόχος, και όχι ευχή ούτε παρότρυνση, πρέπει να είναι η στήριξη και ενδυνάμωση του τμήματος σε όλα τα μέτωπα. Στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ αρμόζει μόνο να πρωταγωνιστεί και η χθεσινή εικόνα του γηπέδου θα είναι απλά μια γεύση για αυτό που θα ακολουθήσει εφόσον γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν.

Χρέος μας είναι η χθεσινή απογοήτευση να μετατραπεί σε πείσμα και λύσσα ώστε ο ΠΑΟΚ να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής στα παρκέ. Το απαιτεί η τεράστια ιστορία μας και ήρθε ο καιρός πλέον να γίνει πράξη.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις