Επικαιρότητα
Ανακοίνωσε τον Χρυσικόπουλο
Η ΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λίνου Χρυσικόπουλου ο οποίος είχε παίξει στον “Δικέφαλο” την αγωνιστική χρονιά 2012-13 για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής την σεζόν 2015-16 ήταν παίκτης της Κηφισιάς έχοντας 3,4 πόντους μέσο όρο (στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος).
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ:
“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον 24χρονο διεθνή καλαθοσφαιριστή Λίνο Χρυσικόπουλο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την ομάδα μας, μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2019-20.
Ο Λίνος Χρυσικόπουλος γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 1992 στην Κέρκυρα, έχει ύψος 2μ.06 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Φαίακα Κέρκυρας και το 2008 πήρε μεταγραφή για τον Άρη, στον οποίο έμεινε τρία χρόνια. Το καλοκαίρι του 2011 μετακινήθηκε στην Ιταλία και για δύο σεζόν ανήκε στο δυναμικό της Angelico Biella.
Την σεζόν 2012-13 ο Λίνος Χρυσικόπουλος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ και συμμετείχε σε 14 παιχνίδια της κανονικής περιόδου με 1,9 πόντους και 1,5 ριμπάουντ.
Ακολούθησαν δύο χρόνια στον ΚΑΟΔ. Την σεζόν 2013-14 και λόγω τραυματισμού, ο Χρυσικόπουλος αγωνίστηκε μόνο με σε 5 παιχνίδια (7 πόντοι, 3,2 ριμπάουντ ανά αγώνα), ενώ την επόμενη χρονιά (2014-15) έπαιξε σε 13 παιχνίδια με 4,9 πόντους (7/10 βολές, 18/40 δίποντα, 7/29 τρίποντα), 2,4 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ.
Τη σεζόν 2015-16 ο Λίνος Χρυσικόπουλος αγωνίστηκε στην Κηφισιά και σε
24 αγώνες, είχε 3,5 πόντους (18/27 βολές, 26/45 δίποντα, 5/20 τρίποντα) και 1,5 ριμπάουντ σε 10,5 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι.
Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες. Έχει 31 συμμετοχές στην Εθνική παίδων και 26 στην Εθνική εφήβων, ενώ έχει αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ παίδων του 2008, στο Ευρωμπάσκετ εφήβων του 2009 και 2010 και στο Ευρωμπάσκετ νέων ανδρών του 2011, ενώ το 2009 είχε αγωνιστεί και στο πανευρωπαϊκό All Star Game νέων που έγινε στην Πολωνία”.
Επικαιρότητα
ΠΑΟΚ και τηλεοπτικά: αποκλειστικά απόφαση Σαββίδη

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να διαπραγματευτεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα αφού το συμβόλαιο με την NOVA έχει ολοκληρωθεί. Την όποια διαπραγμάτευση θα κάνει αποκλειστικά ο Ιβάν Σαββίδης γνωρίζοντας πως τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα είναι ένα ισχυρό έσοδο για την ομάδα. Δημοσιεύματα που θέλουν τον πρόεδρο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να στρέφεται στη λύση του… δικού του καναλιού δηλαδή του OPEN δεν επιβεβαιώνονται και εδώ πρέπει να βάλουμε και έναν αστερίσκο: δεν αποκλείεται να είναι και ένα μέτρο πίεσης ώστε μια από τις συνδρομητικές πλατφόρμες να ανεβάσουν την προσφορά και να ικανοποιήσουν τα «θέλω» της ΠΑΕ. Πριν από μερικά χρόνια ο ΠΑΟΚ πρωτοπόρησε και έδειξε τους εντός έδρας αγώνες του από το PAOK TV αλλά προφανώς η απόφαση του να «επιστρέψει» σε συνδρομητικό κανάλι έδειξε πως τα έσοδα δεν ήταν τα προσδοκόμενα. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται με ενδιαφέρον η εξέλιξη του θέματος και ίσως να υπάρξει πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Πέρσι τα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ τα έδειξε η NOVA.
Επικαιρότητα
Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον Νάσο Κωνσταντίνου.

Στεφάνι στη μνήμη του κατέθεσαν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του Δικεφάλου.
Υπενθυμίζεται πως ο Νάσος Κωνσταντίνου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Αγίου Δημητρίου στην προσπάθεια του να ξεφύγει από επίθεση οπαδών αμέσως μετά από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό τον Απρίλιο του 2017.
Επικαιρότητα
Το μήνυμα από την Θύρα 4 για την χθεσινή βραδιά αλλά και το αύριο

Η χθεσινή εμφάνιση της ομάδας, παρά την απώλεια του τροπαίου, κάνει κάθε ΠΑΟΚτση υπερήφανο. Η ομάδα, η διοίκηση και ο προπονητής μας αξίζουν τα συγχαρητήρια και την εκτίμηση του ΛΑΟΥ μας για όσα πέτυχαν φέτος κόντρα σε κάθε αρχική εκτίμηση. Μπορεί να μην πανηγυρίσαμε χθες έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο μαζί τους, αλλά μας έκαναν να αγαπήσουμε το σύλλογο λίγο παραπάνω και τους ευγνωμονούμε για αυτό. Οι ήττες φτιάχνουν οπαδούς με συνείδηση και αν αξιοποιηθούν τότε μπορούν να φέρουν πρόοδο – και σε αυτό προσβλέπουμε.
Στόχος, και όχι ευχή ούτε παρότρυνση, πρέπει να είναι η στήριξη και ενδυνάμωση του τμήματος σε όλα τα μέτωπα. Στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ αρμόζει μόνο να πρωταγωνιστεί και η χθεσινή εικόνα του γηπέδου θα είναι απλά μια γεύση για αυτό που θα ακολουθήσει εφόσον γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν.
Χρέος μας είναι η χθεσινή απογοήτευση να μετατραπεί σε πείσμα και λύσσα ώστε ο ΠΑΟΚ να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής στα παρκέ. Το απαιτεί η τεράστια ιστορία μας και ήρθε ο καιρός πλέον να γίνει πράξη.
-
Επικαιρότητα1 έτος ago
Το παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Έκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Λουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα5 έτη ago
101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ2 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά