Connect with us

Επικαιρότητα

Αν φανεί συνεπής με τον εαυτό του…

paokrevolution

Published

on

“Από τότε που θυμαμαι τον εαυτό μου στον ΠΑΟΚ στόχος ήταν το πρωτάθλημα στην συνέχεια η Ευρώπη και στο τέλος το κύπελλο”. Αυτό είπε χθες ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο ΠΑΟΚ είναι μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκα.

Την άλλη Τετάρτη υποδέχεται τον ΠΑΣ για το κύπελλο για να διορθώσει την ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Σήμερα; Σήμερα ο ΠΑΟΚ καλείται να ανοίξει και πάλι τα φτερά του διάπλατα στην Ευρώπη. Να αποδείξει ότι η ήττα στην Γαλλία ήταν μια κακή παρένθεση. Να διορθώσει εκείνο το λάθος όπως είπε και την Κυριακή ο Κάτσε. Ματς δύσκολο. Η Φιορεντίνα μπορεί να ήρθε με απουσίες στην Θεσσαλονίκη αλλά δεν είναι ομάδα που μπορείς να την αγνοήσεις με τέτοιο ρόστερ. Και θα ήταν λάθος ο ΠΑΟΚ να φανταστεί ότι η Φιορεντίνα χωρίς τον Γκόμεζ και τον Ρόσι είναι εύκολος αντίπαλος. Ο Αναστασιάδης το είπε χθες και πάλι: “Από εμάς εξαρτάται”.

Advertisement
Advertisement

Όπως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να χάσει από την Γκινγκάμπ, έτσι και σήμερα με την καυτή αλλά και ασφαλή Τούμπα στο πλευρό του, μπορεί να κερδίσει την Φιορεντίνα αν παίξει καλό ποδόσφαιρο και κυρίως αν και ο κόσμος του δείξει υπομονή. “Αυτά τα ματς φτιάχνουν κάθε ποδοσφαιριστή” είπε ο Τζιόλης χθες και έχει απόλυτο δίκιο. Ο ΠΑΟΚ κερδίζοντας την Φιορεντίνα πολλαπλασιάζει και πάλι τις πιθανότητες πρόκρισης αλλά το κυριότερο γράφει μια ακόμη χρυσή σελίδα σε ευρωπαϊκό του ταξίδι.

Είναι δεδομένο ότι σήμερα κανείς δεν έχει την απαίτηση από τον ΠΑΟΚ να καθαρίσει το ματς από το πρώτο μέρος ότι δηλαδή έχει κάνει στα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια του. Είναι ματς της υπομονής και της τακτικής και με αυτή την προδιάθεση πρέπει να καθίσετε μπροστά στις τηλεοράσεις σας όσοι δεν βρεθείτε στην Τούμπα. “Να γεμίσει ο ΠΑΟΚ τις καρδιές του κόσμου με χαρά” είπε ο Άγγελος χθες και σήμερα στις 20:00 με αυτόν τον στόχο θα παραταχθεί.

Χαίρομαι που χθες η αίθουσα Τύπου γέμισε από σαράντα και πλέον Ιταλούς δημοσιογράφους αλλά και απεσταλμέμους ΜΜΕ και από άλλες χώρες. Εύχομαι κάποια στιγμή να μην είναι αφορμή για αυτή την κοσμοπλημμύρα των ΜΜΕ στην Τούμπα να μην είναι ο αντίπαλος αλλά ο ίδιος ο ΠΑΟΚ. Και με νίκες σαν την σημερινή που όλοι ευχόμαστε, ο ΠΑΟΚ ανοίγει τα φτερά του στην Ευρώπν ακόμη περισσότερο. Υπομονή και πίστη στην ομάδα τίποτε άλλο!

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Επικαιρότητα

Επικεφαλής γερμανικής αστυνομίας: «Ο αθλητισμός στο επίκεντρο»

paokrevolution

Published

on

 

Μέσα από μια ανάρτηση της στο twitter η γερμανική αστυνομία ζητά από τους φίλους των δυο ομάδων που θα βρεθούν στο γήπεδο να συνεργαστούν μαζί της ώστε να κερδίσει το ποδόσφαιρο. Χαρακτηριστικά σημειώνει ο αρχηγός της αστυνομίας, Στέφαν Μίλλερ: «Σε αυτό το ματς, ο αθλητισμός πρέπει να είναι το επίκεντρο. Μετά τα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου, όλοι οι εμπλεκόμενοι, είτε ως αστυνομία, είτε ως διοργανωτές ή οπαδοί, πρέπει να γνωρίζουν την ιδιαίτερη ευθύνη τους για μια ασφαλή και ειρηνική βραδιά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Εμείς δεσμευόμαστε να εκπληρώσουμε το καθήκον μας, και να προσεγγίσουμε τα πάντα γύρω από το παιχνίδι με αυτοπεποίθηση και απαραίτητη ψυχραιμία!» ενώ σημειώνεται: «Εμείς θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα και το ευχάριστο είναι πως δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας οτιδήποτε που αφορά αντιπαλότητα ανάμεσα στους φίλους των δυο ομάδων».

Continue Reading

Επικαιρότητα

Οι οδηγίες των γερμανικών αρχών προς του φίλους του ΠΑΟΚ

paokrevolution

Published

on

 

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν τη μεγάλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Άιντραχτ Φρανφούρτης, οι αστυνομικές αρχές της χώρας που θα φιλοξενήσει τους χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες, δηλαδή η Γερμανία, απέστειλε προς την «ασπρόμαυρη ΠΑΕ» μια σειρά από οδηγίες… ασφαλείας προς τους Έλληνες οπαδούς.

Προκειμένου, λοιπόν, να αποφευχθούν τα «κακώς κείμενα», η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε την απόφαση να κοινοποιήσει προς τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν τις οδηγίες των γερμανικών αρχών.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ: « Οι γερμανικές αρχές απαγορεύουν την πορεία προς το γήπεδο. Το σημείο συνάντησης των φίλων του Δικεφάλου είναι η Ο’ Reilly’s Irish Pub (Am Hauptbahnhof 4, 60329 Frankfurt am Main), δίπλα στον Κεντρικό Σταθμό Τρένων. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να συγκεντρωθούν στις 17:00 ώστε να ξεκινήσουν τη μετάβασή τους προς το γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Advertisement
Advertisement

Η μετάβαση των φιλάθλων θα γίνει με τρένα από τον Κεντρικό Σταθμό Τρένων, που θα οδηγούν απευθείας στο γήπεδο, με συνοδεία της γερμανικής αστυνομίας. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00.

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ που δεν θα μεταβούν με τρένο προς το γήπεδο από το σημείο συνάντησης, συστήνεται να βρίσκονται στο γήπεδο τουλάχιστον δύο ώρες νωρίτερα, προκειμένου να περάσουν τους απαραίτητους ελέγχους.

Εντός του Deutsche Bank Park απαγορεύονται:

Η κατοχή και χρήση βεγγαλικών.
Τα κράνη κι οι ομπρέλες.
Οποιοδήποτε αντικείμενο μπορεί να κρύψει το πρόσωπο κάποιου (μαντίλια, full face).
Μαχαίρια, όπλα κι αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη.
Πανό και σημαίες με ρατσιστικό ή πολιτικό περιεχόμενο.
Πανό και σημαίες μεγαλύτερα των δύο μέτρων και κοντάρια για τα πανό.
Ναρκωτικές ουσίες.
Συσκευές λέιζερ.
Αλκοόλ και κάθε συσκευασία που είναι γυάλινη ή αλουμινένια.
Backpacks, τσάντες και βαλίτσες.
Τύμπανα, κόρνες.

Advertisement
Advertisement

Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να περιμένουν για λίγο στον ειδικό χώρο Ostkurve, έξω από τις θύρες 19-21 του γηπέδου. Εκεί θα υπάρχουν ανοιχτά καταστήματα με νερό και φαγητό, καθώς και τουαλέτες. Μετά το πέρας του απαραίτητου χρόνου θα συνοδευτούν από τη γερμανική αστυνομία στα μέσα μεταφοράς τους.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να τηρήσουν τα μέτρα των γερμανικών αρχών, προκειμένου να αποφευχθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας ή ενδεχόμενες νομικές ενέργειες εναντίον τους. Οι αρχές στην Γερμανία είναι ιδιαίτερα αυστηρές και δείχνουν μηδενική ανοχή στους παραβάτες.

Continue Reading

Επικαιρότητα

Δεν θα δούμε ξανά τον Μπριχ φέτος, ρήξη χιαστών στο ματς της Αϊντραχτ!

paokrevolution

Published

on

 

Ο Φέλιξ Μπριχ σφυρίζει αρκετά ντέρμπι του ελληνικού Πρωταθλήματος αλλά για φέτος δεν πρόκειται να τον ξαναδούμε στην Ελλάδα όπως και στα γήπεδα της Γερμανίας. Χθες ήταν ο διαιτητής του αγώνα της Αϊντραχτ με την Στουτγάρδη. Στα μισά του πρώτου μέρους υπέστη ρήξη χιαστών αλλά εκείνη τη στιγμή δεν αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα του τραυματισμού και ολοκλήρωσε το ημίχρονο. Στην ανάπαυλα οι πόνοι ήταν αφόρητοι και αντικαταστάθηκε από τον τέταρτο. Ετσι η σεζόν για τον 44χρονο διαιτητή ολοκληρώθηκε. Για τον Μπριχ αυτό ήταν το 344ο ματς του στην Μπουντεσλίγκα. Μάλιστα ο διαιτητής που τον αντικατέστησε, ο Πάτρικ Σβένγκερ έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη κατηγορία σε ηλικία 28 ετών. Η Αϊντραχτ έσπευσε να ευχηθεί καλή ανάρρωση στον Μπριχ.

 

Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις