Connect with us

Επικαιρότητα

«Aξίζαμε τη νίκη»

paokrevolution

Published

on

Όλα όσα δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά την σπουδαία νίκη του Δικεφάλου στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα για την 20η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Για τη σημερινή νίκη:«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και το σκορ ενδεχομένως θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Δημιουργήσαμε πολλές καλές ευκαιρίες. Είναι φυσιολογικό σε αυτό το σημείο να δώσουμε τη δυνατότητα στον Αζεβέδο να μπει στο παιχνίδι. Έχει μεγάλη ποιότητα και σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλύτερο να ασκήσουμε μεγαλύτερη πίεση στο πλάι. Η νίκη είναι πολύ σημαντική, την αξίζαμε και είναι το πιο σημαντικό. Από εκεί και πέρα, θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό συγκέντρωσης, για να μην δεχόμαστε γκολ» .

Για την εμφάνιση του Πρίγιοβιτς στους Ζωσιμάδες:«Ο Πρίγιοβιτς πέρα από τα δύο γκολ που πέτυχε και τις ευκαιρίες που είχε, έκανε μία μεγάλη δουλειά. Τρέχει, πιέζει έκανε πολύ καλό στην οργάνωση της ομάδας όταν δεν είχαμε την μπάλα. Είναι φυσιολογικό να προσαρμόζονται οι παίκτες και να δίνει ο καθένας τον καλύτερο του εαυτό» .

Για το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ:«Δεν θέλω να το δω αυτό το παιχνίδι. Θέλω να χαλαρώσω το μυαλό μου, χωρίς να σκέφτομαι τους υπόλοιπους. Πρέπει να γεμίσουμε όλοι τις μπαταρίες μας, για το επόμενο παιχνίδι της Πέμπτης. Το πιο σημαντικό είναι να κρατήσουμε την ισορροπία εντός ομάδας και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην ομάδα. Θα πρέπει να εστιάσουμε μόνο σε εμάς» .

Advertisement
Advertisement

Για τον Πέλκα:‘Έπρεπε να παίξει σήμερα ο Πέλκας , είχε μεγάλη θέληση και δείχνει ωριμότητα. Έχει βελτιωθεί πολύ. Είναι παίκτης πολύ μεγάλης κλάσης, όχι μόνο στην Ελλάδα και πρέπει να κρατήσει το μεγάλο κίνητρο που έχει» .

Για το δίδυμο Σάκχοφ-Μαουρίσιο:«Ο Μαουρίσιο μας δίνει την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση να κρατήσουμε την μπάλα, ακόμη και να βγούμε από την άμυνα μας. Ο Σάκχοφ έδειξε τεράστια βελτίωση και μπήκε καλά στο ματς με τον Παναιτωλικό. Όλοι θα χρειαστούν, έχουμε μπροστά μας δύο ματς με τον Ατρόμητο και τη Λάρισα και θα χρειαστούμε δυνάμεις. Στα Γιάννενα δεν είναι ποτέ εύκολα τα παιχνίδια. Ο ΠΑΣ είναι μία έμπειρη ομάδα με καλούς παίκτες. Έχει δυνατούς παίκτες στο κέντρο και νομίζω ότι αντιδράσαμε καλά, ακόμη κι όταν δεν είχαμε την μπάλα» .

Για τον Μάτος και το παιχνίδι του:«Ο Μάτος μπορεί να δώσει πολύ μεγάλη υποστήριξη και να εκμεταλλευτεί την κάθε κατάσταση, δημιουργώντας ή σκοράροντας γκολ» .Για τον Βαρέλα και την ενέργειά του στο δεύτερο γκολ της ομάδας:«Μία πολύ ενέργεια, όσον αφορά στο δεύτερο γκολ. Είχαμε την υπομονή να γυρίσουμε την μπάλα και ο Βαρέλα έκανε το σωστό. Έτσι ήρθε αυτή η ηρεμία. Ο Βαρέλα είναι ένας παίκτης πολύ δυνατός, μαχητής, με σωστή νοοτροπία και μπαίνει στο γήπεδο για να δώσει ότι μπορεί, όπως όλοι οι παίκτες μου» .

Για τον παράγοντα που έκρινε τον αγώνα:«Είμαστε σε μία πολύ θετική κατάσταση. Έχουμε πολύ καλή νοοτροπία αυτή τη στιγμή και πιστεύουμε ότι τα παιχνίδια θα κριθούν τόσο στην αρχή, όσο και στο τέλος του παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι, μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε εύκολο, γιατί ουσιαστικά καταφέραμε να σκοράρουμε στην δεύτερη μας ευκαιρία. Είχαμε πολύ καλό έλεγχο της μπάλας, με τη Γιάννενα να παίζουν με πέντε παίκτες πίσω στο πρώτο μέρος. Μετά το γκολ που δέχθηκαν άλλαξαν τον σχηματισμό τους και προσπάθησαν να ασκήσουν πίεση με πέντε παίκτες μπροστά, δίνοντας πολύ χώρο σε εμάς και ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε μία άμυνα που δυσκολεύεται σε οργανωμένη επίθεση. Το ξέραμε αυτό και αντιδράσαμε καλά» .

Advertisement
Advertisement

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος και κάποιο ενδοχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα:«Ποτέ δεν σκεφτόμαστε κάτι κακό εμείς. Το ποδόσφαιρο είναι αυτό. Κάθε βδομάδα, κάθε τρεις ημέρες μία μάχη. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να δουλεύουμε με αυτό το πάθος και να παίρνουμε αυτό το πάθος από τον κόσμο που βρίσκεται στο γήπεδο σε τέτοια ματς ή από κόσμο που είναι γύρω από την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς και μας δίνει μεγάλο κίνητρο» .

Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Επικαιρότητα

Στο νοσοκομείο ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, επιδεινώθηκε η υγεία του

paokrevolution

Published

on

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ρουμανίας εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο της χώρας τις τελευταίες ημέρες, καθώς παρουσίασε σοβαρή επιβάρυνση στην κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τη ρουμανική εφημερίδα ProSport.

Ο Μιρτσέα αντιμετώπισε έντονα προβλήματα υγείας προς το τέλος του 2025, με αποτέλεσμα να χρειαστεί άμεση ιατρική φροντίδα. Ο 80χρονος ταλαιπωρήθηκε από έντονο κρυολόγημα, το οποίο επηρέασε αρνητικά την ήδη επιβαρυμένη καρδιακή του λειτουργία, και κρίθηκε αναγκαία να νοσηλευτεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάστασή του επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Continue Reading

Επικαιρότητα

Ανακοίνωση εννιά ΣΦ ΠΑΟΚ: «Θέλουμε ανεξάρτητο και αυτάρκη ΑΣ, την καλύτερη λύση για την Τούμπα»

paokrevolution

Published

on

Ανακοίνωση με αφορμή το θέμα της Νέας Τούμπας, μέσω της οποίας ζητούν ανεξάρτητο ΑΣ και μελλοντικά αυτάρκη, αλλά και την πιο σίγουρη και γρήγορη λύση για την ανέγερση του γηπέδου «που ήδη έχει καθυστερήσει», όπως τονίζουν, εξέδωσαν εννιά ΣΦ ΠΑΟΚ (ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ, #031# ΠΕΡΑΙΑ (ΕΟ), ΕΠΑΝΟΜΗ, ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ). Εξηγούν και γιατί έκαναν επίσκεψη στον Ερασιτέχνη τις προηγούμενες ημέρες.

Αναλυτικά το κείμενο: «Ως Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ που λειτουργούμε καθημερινά με γνώμωνα το καλό του Δικεφάλου και μόνο, αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε (ελπίζουμε για τελευταία φορά) καθώς εν όψη των 100 ετών τα διοικητικά εσωπροβλήματα του οργανισμού δεν φαίνεται να καταλαγιάζουν (κάθε άλλο μάλλον) παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μας να επικρατήσει η λογική, η ενότητα και η υγιείς σκέψη προς συμφέρουν του ΠΑΟΚ μας.

Χωρίς να μακρηγορούμε καθώς στις περιστάσεις που βιώνουμε μάλλον δεν αρμόζουν μανιφέστα αλλά λακωνικές τοποθετήσεις και δράση, αναφέρουμε τα εξής.

Μετά την προχθεσινή μας επίσκεψη στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ, την διακοπή του διοικητικού συμβουλίου και την συνέχιση της διαδικασίας σήμερα Τέταρτη, πρέπει να δώσουμε στο σύνολο του λαού του ΠΑΟΚ την αλήθεια από την δικιά μας πλευρά καθώς το μέλλον του οργανισμού και οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν είναι θέμα όλων και όχι μόνο των οργανωμένων.

Advertisement
Advertisement

Πρώτον, όσον αφορά το περιεχόμενο της επίσκεψης μας και δεύτερον για την συνολική μας στάση και εμπλοκή στα διοικητικά ζητήματα που αφορούν την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος της επίσκεψης… απλός, “Κύριοι, με την δικιά μας στήριξη παραμείνατε 15μελες μετά την παραίτηση Κατσαρή και δεν ακολουθήσατε όλοι τον ίδιο δρόμο.”

Για εμάς δεν έχει αλλάξει κάτι, οι λόγοι της στήριξης μας από την αρχή μέχρι σήμερα παραμένουν ίδιοι.

1. Ανεξάρτητος ΑΣ και μελλοντικά αυτάρκης,

Advertisement
Advertisement

2. Την πιο σίγουρη και την πιο γρήγορη λύση για την ανέγερση της νέας Τούμπας που ήδη έχει καθυστερήσει πολύ να δωθεί στον λαό του ΠΑΟΚ.

Και από ότι φαίνεται, ούτε γρήγοροι, ούτε σίγουροι, ούτε ανεξάρτητοι σταθήκατε.

Επιθυμία λοιπόν του κόσμου που σας στήριξε είναι να δωθούν ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα και λύσεις οι οποίες υποστηρίζονται από συμπαγής απόψεις και όχι αβάσιμες τεκμηριώσεις και κομφούζιο καθυστερήσεων για το τι πραγματικά συμβαίνει με την κληρονομιά του συλλόγου μας.

Υγ1

Advertisement
Advertisement

Επειδή πολλοί καλοθελητές διαιωνίζουν ανυπόστατες καταστάσεις, πρώτοι δηλώνουμε πως δεν έχουμε σκοπό να οδηγήσουμε αλλά ούτε και να οδηγηθούμε σε καμία κόντρα και καμία πόλωση με κανέναν συνοπαδό μας για διοικητικά τερτίπια. Όσο και αν ασχολούμαστε με τα κοινά, το πεδίο και η θέση των Οπαδών είναι στους δρόμους και στα Πέταλα, εκεί που τα πράγματα ζορίζουν και μόνο σαν ένα έρχονται οι νίκες.

Υγ2

Επίσης στο κλίμα ενότητας που παροτρύνουμε και διαλέγουμε εξ αρχής να ακολουθήσουμε αποφασίσαμε να μην ανακοινώσουμε δημόσια τους λόγους που είμαστε κάθετα απέναντι στην εμπλοκή Τσαλόπουλου-Χατζόπουλου στην επόμενη μέρα του ΑΣ ΠΑΟΚ, αλλά όσοι ενδιαφέρονται να ακούσουν ποιες συγκεκριμένες κινήσεις τους, συναντήσεις τους και τοποθετήσεις τους είναι αυτές που τους θέτουν εκτός κάδρου για εμάς είμαστε πάντα διαθέσιμοι…

Υγ4

Advertisement
Advertisement

Εμείς είμαστε μόνο Π.Α.Ο.Κ.

Μόνο τα 4 γράμματα έχουν σημασία για εμάς και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι πάνω απο αυτά τα ιερά γράμματα.

Μετά τιμής,

ΣΦ ΠΑΟΚ

Advertisement
Advertisement

ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ, #031#

ΠΕΡΑΙΑ (ΕΟ) , ΕΠΑΝΟΜΗ

ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ,

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ».

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Επικαιρότητα

Συγκλονισμένος και ο Αντρέ με την απώλεια του Ζότα

paokrevolution

Published

on

 

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια με ανάρτηση του στα social media εξέφρασε την οδύνη του για την απώλεια του Ντιόγκο Ζότα που έχασε όπως και ο αδελφός του την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. «Αναπαύσου εν ειρήνη», ανέφερε στο μήνυμά του ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Continue Reading

Τάσεις