Connect with us

Μπάσκετ

Υποβάλλεται σε μαγνητική ο Κατσίβελης – Αγωνία στον ΠΑΟΚ

paokrevolution

Published

on

Ο Δημήτρης Κατσίβελης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και αναλόγως θα διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Φριμπούρ στην προημιτελική φάση του FIBA Europe Cup.

Ο έμπειρος γκαρντ του ΠΑΟΚ αποχώρησε από το παρκέ στο 34ο λεπτό του ντέρμπι με τον Άρη και δεν αγωνίστηκε στη συνέχεια του αγώνα. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί χειρότερα για τον Δημήτρη Κατσίβελη καθώς αν παρατηρήσει κανείς τη φάση του τραυματισμού του, τη στιγμή που ο ίδιος πάτησε στραβά στο παρκέ, το πόδι του δέχθηκε ακόμη μεγαλύτερη πίεση από το πάτημα του Σακούρ Τζούστον πάνω στον αστράγαλο σε μια φάση όπου σε μικρό χώρο ήταν ένα σωρό παίκτη.

Ο Κατσίβελης αποχώρησε με έντονες ενοχλήσεις από το γήπεδο, οι πόνοι υποχώρησαν στη διάρκεια της νύχτας αλλά σήμερα (2/3) το πρωί επανήλθαν οι έντονοι πόνοι. Εντός των επόμενων ωρών θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν πρόκειται για διάστρεμμα ή για κάτι πιο σοβαρό με την προσδοκία ότι δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός ή εν πάση περιπτώσει, δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή στον αγώνα (5/1) με τη Φριμπούρ.

Continue Reading
Advertisement Advertisement

Μπάσκετ

Αλλαγή ώρας με Σπόρτινγκ και Μπιλμπάο

paokrevolution

Published

on

Σε διαφορετικές ώρες από τις αρχικά καθορισμένες θα αναμετρηθεί με τη Σπόρτινκ και την Μπιλμπάο ο ΠΑΟΚ για το Europe Cup. 

Ο Δικέφαλος κατέθεσε αίτημα στη FIBA εξαιτίας των αγώνων της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας  (04/02, 20:15) και (11/02).
Η FIBA ενέκρινε το αίτημα των Θεσσαλονικιών και η αναμέτρηση με τη Σπόρτινγκ (04/02) θα γίνει στις 18:00 και το ματς με την Μπιλμπάο (11/02, στις 17:30).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΠΑΟΚ προκρίνεται στους «8» του FIBA Europe Cup. H ομάδα μας εξασφάλισε την συμμετοχή της στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης.

Απομένουν δύο εντός έδρας αγώνες, οι οποίοι θα διεξαχθούν σε διαφορετική ώρα από αυτήν που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει τη δεύτερη φάση του FIBA Europe Cup με τους αγώνες…

Advertisement
Advertisement

ΠΑΟΚ – Sporting (Τετάρτη 4/2/26 στις 18:00)

ΠΑΟΚ – Surne Bilbao Basket (Τετάρτη 11/2/26 στις 17:30).

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να έχει πιθανότητες για να κατακτήσει την 1η θέση του ομίλου του, αλλά για να το πετύχει, πρέπει να κερδίσει την Sporting και την Bilbao με διαφορά άνω των 23 πόντων, σε περίπτωση που οι Βάσκοι, κερδίσουν στις 4/2 την Prievidza.

Αν τα καταφέρει ο ΠΑΟΚ θα είναι πρώτος και θα αντιμετωπίσει την 2η του ομίλου Ν, όπου όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά μεταξύ Περιστερίου και Zaragoza.

Advertisement
Advertisement

Αν προκριθεί ως 2ος, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στους «8» την ομάδα που θα είναι πρώτη στον όμιλο Ν και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι η Aliaga Petkim από την Τουρκία.

Το βράδυ της Τετάρτης 11/2 θα γνωρίζει ο ΠΑΟΚ ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει στις 11 και 18 Μαρτίου 2026».

Continue Reading

Μπάσκετ

Μπάσκετ-Final 8 στο Κύπελλο: Πού και πότε θα γίνει

paokrevolution

Published

on

Το Κύπελλο Ανδρών μπαίνει στη δεύτερη πεντηκονταετία της ζωής του και το Final 8 ανανεώνει το ραντεβού του με το Ηράκλειο και το κλειστό γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού από τις 17 ως τις 21 Φεβρουαρίου.

Μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης της διοργάνωσης είναι η Allwyn. Η Allwyn σηματοδοτεί τη νέα εποχή και συνεχίζει την κληρονομιά του ΟΠΑΠ, ο οποίος αποτέλεσε χορηγό ονοματοδοσίας της τελικής φάσης του Κυπέλλου Μπάσκετ Ανδρών τα τελευταία τρία χρόνια, στηρίζοντας δυναμικά και έμπρακτα τον θεσμό και τον ελληνικό αθλητισμό. Από τη δική της πλευρά η Κρήτη θα φιλοξενήσει εκ νέου ένα πολύ μεγάλο ραντεβού του ελληνικού μπάσκετ, όπως κάνει σταθερά την τελευταία πενταετία.

Οι προημιτελικοί του Allwyn Final 8 θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 17-18 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού AKTOR, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Άρη Betsson, του νικητή των αγώνων Ηρακλής-Κολοσσός H Hotels Collection, Μύκονος Betsson-Καρδίτσα Ιαπωνική και Προμηθέας Πάτρας Βίκος Cola-Μαρούσι Chery. Στις 19 Φεβρουαρίου θα ακολουθήσουν οι ημιτελικοί της διοργάνωσης, με το μεγάλο τελικό να διεξάγεται το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2026. Μετά τα πρώτα πενήντα χρόνια ζωής η διοργάνωση μπαίνει σε μια νέα εποχή με την ανανέωση της συμφωνίας με τον χορηγό που υιοθετεί με τη σειρά του μια νέα ονομασία και θέτει το Κύπελλο Ελλάδας σε πρώτο πλάνο. Κοινός στόχος όλων είναι η αναβάθμιση του event σε κάθε επίπεδο αποβλέποντας και στην καλύτερη δυνατή εμπειρία των φιλάθλων!

Προημιτελικά

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου

Advertisement
Advertisement
Προμηθέας/Μαρούσι-Άρης

Ολυμπιακός–ΑΕΚ

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου

Παναθηναϊκός–ΠΑΟΚ

Hρακλής/Κολοσσός Ρόδου–Μύκονος/Καρδίτσα

Advertisement
Advertisement
  • Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου-Ημιτελικοί
  • Σάββατο 21 Φεβρουαρίου-Τελικός

Ο δρόμος για τα… προημιτελικά

Αποτελέσματα–Πρόγραμμα

  • 17/1 16.00 Άρης Betsson-Περιστέρι Betsson 93-75
  • 28/1 16.00 Ηρακλής–Κολοσσός Ρ. H Hotels Collection
  • 2/2 14.00 Μύκονος Betsson–Καρδίτσα Ιαπωνική
  • 4/2 18.00 Προμηθέας Π. Βίκος Cola–Μαρούσι Chery
Continue Reading

Μπάσκετ

«Συγχαρητήρια στην ομάδα για την προσπάθεια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ»

paokrevolution

Published

on

Στα αποδυτήρια της ομάδας του ΠΑΟΚ βρέθηκε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Αριστοτέλης Μυστακίδης. 

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου έδωσε συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την μεγάλη προσπάθεια εκφράζοντας, παράλληλα, την ικανοποίησή του για την εικόνα του ΠΑΟΚ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Με τη στήριξή σας σηκώσατε την ομάδα και σήμερα είδαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ως ομάδα και ως ΠΑΟΚ γνωρίζουμε πολύ καλά ό,τι έχουμε τις δυνατότητες να το πετύχουμε» δήλωσε μετά.

Continue Reading

Τάσεις