Connect with us

Α.Σ ΠΑΟΚ

Ξεκίνημα με το «δεξί» για τον ανώτερο ΠΑΟΚ!

paokrevolution

Published

on

 

Με νίκη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» οι οποίες επικράτησαν της ΑΕΛ στο Γήπεδο Κουφαλίων με 2-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α’ Ποδοσφαίρου Γυναικών.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρχική σύνθεση τις: Παπακωνσταντίνου, Καραπέτσα, Σμίλκοβιτς, Μήτκου, Πατερνά, Δοϊρανλή, Κακαμπούκη, Στράντζαλη, Βαρδαλή, Μπαξεβάνου, Σπυριδωνίδου.

Σε ένα νευρικό πρώτο τέταρτο, η μπάλα κινούνταν περισσότερο στον χώρο του κέντρου, με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή και την ΑΕΛ να αμύνεται. Στο 20ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ «έκρουσε» για πρώτη φορά τον κώδωνα κινδύνου καθώς μετά από κόρνερ και κακό υπολογισμό της άμυνας της ΑΕΛ, η Σπυριδωνίδου δεν κατάφερε να βρει την μπάλα με αυτή να καταλήγει άουτ.

Το γκολ για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 22ο λεπτό, μετά από όμορφη κίνηση και πάσα της Θωμαής Βαρδαλή, η Ολίνα Μπαξεβάνου, στο ντεμπούτο της στην μεγάλη κατηγορία, «έγραψε» με εξαιρετική λόμπα το 1-0 για τον Δικέφαλο.

Advertisement
Advertisement

Η ΑΕΛ προσπάθησε να ισοφαρίσει στο 31ο λεπτό, ωστόσο η Παπακωνσταντίνου ήταν ανίκητη σε τετ-α-τετ, με την Ελληνίδα διεθνή τερματοφύλακα να κρατά το μηδέν.

Στο 43ο λεπτό, η Αναστασία Σπυριδωνίδου γιόρτασε με γκολ την δεύτερη θητεία της με την φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς μετά από όμορφη προσωπική ενέργεια και τελείωμα έκανε το 2-0, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το δεύτερο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα. Ο Δικέφαλος «άγγιξε» το 3-0 σε τρεις περιπτώσεις, ωστόσο η κεφαλιά της Κακαμπούκη στο 65ο λεπτό κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το σουτ της Σπυριδωνίδου στο 67ο λεπτό.

Στο 84ο λεπτό, οι παίκτριες του Πέριτσα βγήκαν σε αντεπίθεση δύο εναντίον μίας, με την Πούλιου να βγάζει σε τετ-α-τετ την Κακαμπούκη, ωστόσο η Ελληνίδα διεθνής μέσος αστόχησε. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με το 2-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Advertisement
Advertisement

Στο διά ταύτα, ο ΠΑΟΚ έδειξε την ανωτερότητα στον αγωνιστικό χώρο, και πως κατέχει την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Η αγωνιστική απραξία φάνηκε στο γήπεδο, ωστόσο όσο περνούν οι αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάζει όλο και περισσότερο το καλό του πρόσωπο, έχοντας πάντα ως στόχο την διατήρηση των σκήπτρων του.

Ημίχρονο: 2-0

Τελικό 2-0

Σκόρερς: 22′ Μπαξεβάνου, 31′ Σπυριδωνίδου

Advertisement
Advertisement

ΠΑΟΚ (Πέριτσα Κρστιτς): Παπακωνσταντίνου, Καραπέτσα, Σμίλκοβιτς, Μήτκου, Πατερνά (71′ Πίτσιου), Δοϊρανλή (66′ Νεφρού), Κακαμπούκη, Στράντζαλη, Βαρδαλή, Μπαξεβάνου (66′ Πούλιου), Σπυριδωνίδου.

www.acpaok.gr

Continue Reading
Advertisement Advertisement

Α.Σ ΠΑΟΚ

Κάρτα Φιλάθλου Α.Σ. ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η διάθεση!

paokrevolution

Published

on

Ξεκίνησε η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου του Α.Σ. ΠΑΟΚ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να προχωρήσουν στην έκδοσή της.

Η κάρτα φιλάθλου είναι πλέον απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν 2025-2026, και η διαδικασία έκδοσης γίνεται αποκλειστικά μέσω της επίσημης πλατφόρμας της Ticketmaster, με δυνατότητα εξυπηρέτησης όλο το 24ωρο, ώστε κάθε φίλαθλος να μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία εύκολα και γρήγορα.

https://www.ticketmaster.gr/paok-karta-filathloy-2025-2026_sen_2007237.html

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία έκδοσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2310988000 ή στο info@acpaok.gr, από Δευτέρα έως Πέμπτη 09:00 – 21:00 και Παρασκευή 09:00 – 16:00.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Α.Σ ΠΑΟΚ

Καταλήξαμε στο μνημόνιο συνεργασίας, συνάντηση το συντομότερο δυνατόν

paokrevolution

Published

on

Με ανακοίνωσή του μετά τα μεσάνυχτα ο ΑΣ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως έχει καταλήξει στο μνημόνιο συνεργασίας που θα προταθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη Νέα Τούμπα.

Αναλυτικά:

Το ΔΣ του Α.Σ. ΠΑΟΚ συνεδρίασε στις 22 Οκτωβρίου στα Γραφεία του ερασιτέχνη και κατέληξε στο σχέδιο μνημονίου-συνεργασίας για τη Νέα Τούμπα, που θα προταθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επιθυμία μας είναι η συνάντηση να γίνει το συντομότερο δυνατό.

Continue Reading

Α.Σ ΠΑΟΚ

Νέος πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ ο Αλκιβιάδης Ησαϊάδης

paokrevolution

Published

on

 

Το ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Θανάση Κατσαρή και προχώρησε στην ανάδειξη νέου προέδρου με τον Αλκιβιάδη Ησαϊάδη να είναι πλέον ο αντικαταστάτης του Θανάση Κατσαρή. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η ανάδειξη του ήρθε χωρίς κανένα μέλος να ψηφίσει αρνητικά ή λευκό και έτσι με ψήφους 15-0 αναδείχθηκε νέος πρόεδρος. Να σημειώσουμε επίσης πως ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος, Δημοκράτης Παπαδόπουλος είναι πλέον απλό μέλος και τη θέση του πήρε ο Θεολόγος Μπεκιάρης ενώ δεύτερος αντιπρόεδρος είναι ο Γιάννης Ελευθεριάδης. Οπως είχαμε σημειώσει, τη θέση του Θανάση Κατσαρή στο 15μελές συμβούλιο πήρε ο Δημήτρης Χασεκίδης.

 

Στην πρώτη του τοποθέτηση ως Πρόεδρος, ο κος Αλκιβιάδης Ησαϊάδης, ζήτησε από τα μέλη του ΔΣ να συνεχίσουν να εργάζονται για την πρόοδο του Σωματείου ο καθένας από την θέση του, ευχαρίστησε τον κ. Αθανάσιο Κατσαρή, για την μακροχρόνια, ανιδιοτελή και μεγάλη του προσφορά, ο οποίος παραδίδει έναν ΠΑΟΚ, μεγαλύτερο από αυτόν που παρέλαβε, αναγνώρισε την μεγάλη και καταλυτική συμβολή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη στη γιγάντωση όλου του Σωματείου, ενώ απηύθυνε πρόσκληση ενότητας σε όλες τις υγιείς δυνάμεις της Οικογενείας του μεγάλου ΠΑΟΚ. «Η ισχύς εν τη ενώσει» θα είναι ο μπούσουλας μας, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Αλκιβιάδης Ησαϊάδης, στο κλείσιμο της πρώτης του ομιλίας ως νέος Πρόεδρος.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις