Διάφορα
«Το πιο σημαντικό είναι πως δεν βρίσκεται στο επίκεντρο του πολέμου»
Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη σε ΜΜΕ της Πολωνίας, έδωσε ο εκπρόσωπος του Τόμας Κεντζιόρα. Ο Σίμον Πακανόφσκι εξήγησε γιατί ήταν αναγκαίο για τον πελάτη του αλλά και την οικογένεια του να παίξει ποδόσφαιρο μακριά από την εμπόλεμη Ουκρανία: «Η κατάσταση του Τόμας στη Ντιναμό ήταν δύσκολη. Εννοώ στο ανθρώπινο επίπεδο, όχι στο ποδοσφαιρικό. Έκανε προπονήσεις και ζούσε σε μέρος όπου γινόταν πόλεμος, πετούσαν μη επανδρωμένα αεροσκάφη και γινόντουσαν συνεχώς βομβαρδισμοί. Είχε τεράστιο αντίκτυπο στη ψυχολογία του.Κάναμε τα πάντα για να του βρούμε μια ομάδα και μια χώρα όπου θα μπορούσε να επικεντρωθεί μόνο στο ποδόσφαιρο. Το πιο σημαντικό για εμάς και για εκείνον είναι ότι δεν βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο του πολέμου. Χρειαζόταν μια αλλαγή για να αναπτυχθεί σε αθλητικό επίπεδο και να «αναπνεύσει» ψυχικά. Η επιλογή του Κεντζιόρα δεν ήταν τυχαία. Τις δυνατότητες τους ποδοσφαιριστή τις γνωρίζει καλά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, που είναι γιος του κόουτς της Ντιναμό, Μιρτσέα».
Διάφορα
Πέθανε ο μπαμπάς του Γιαννάκη, Λουκάς Μήλιος
Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης (14/10). Σε ηλικία 71 ετών έφυγε από την ζωή ο Λουκάς Μήλιος, ο πατέρας του Γιαννάκη, του πιο εμβληματικού οπαδού του ΠΑΟΚ. Ο εκλιπών πάλευε τα 2,5 τελευταία χρόνια με την επάρατη νόσο, δίνοντας με αξιοπρέπεια έναν προσωπικό αγώνα και χωρίς να σταματήσει ούτε λεπτό να στηρίζει τον γιο του και την αγάπη του για τον Δικέφαλο.
Τις τελευταίες μέρες η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί και είναι χαρακτηριστικό ότι η απουσία πατέρα και γιου από το πρόσφατο μνημόσυνο για τα έξι αδικοχαμένα αετόπουλα στα Τέμπη δεν είχε περάσει απαρατήρητη, αφού ο αείμνηστος Λουκάς και ο Γιαννάκης ήταν πάντα εκεί, όπως ήταν πάντα εκεί όπου έδιναν αγώνα τμήματα του ΠΑΟΚ ή αθλητές του συλλόγου.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη (15/10) στις 13:00 στα κοιμητήρια της Μαλακοπής.
«Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ, με θλίψη, αποχαιρετά τον Λουκά Μήλιο, πατέρα του πιο πιστού φιλάθλου μας, Γιαννάκη, και εκφράζει τα συλλυπητήρια της στους οικείους του. Ο Λουκάς Μήλιος ήταν σε όλη του τη ζωή δίπλα στην ομάδα, δίνοντας ζωή στον γιό του, Γιαννάκη, ο οποίος την αντλούσε μέσα από τα τέσσερα ιερά γράμματα του Συλλόγου μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», έγραψε σε ανάρτησή του ο ΑΣ ΠΑΟΚ.
Διάφορα
ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4: Ανακοίνωσε οδική εκδρομή για τον αγώνα με τη Λιλ
Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4 εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει για τη διοργάνωση οδικής εκδρομής στη Γαλλία για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λιλ στις 23 Οκτωβρίου. Αναλυτικά:
«Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4 ενημερώνει τα μέλη του και το λαό του Π.Α.Ο.Κ. ότι διοργανώνει οδική εκδρομή στην Γαλλία με 2 διανυκτερεύσεις για την αναμέτρηση του Europa League στις 23/10 μεταξύ της Λιλ – Π.Α.Ο.Κ. στο Στάδιο Πιερ Μορουα. Πληροφορίες εγγραφές στα γνωστά πρόσωπα και τηλέφωνα.
Η οδική μας εκδρομή περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο και τα εισιτήρια του αγώνα τα οποία είναι εξασφαλισμένα».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διάφορα
Κανείς δεν ξέχασε τα έξι αετόπουλα
Συναισθηματικά φορτισμένο θα είναι το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.
Η αναμέτρηση των δύο ομάδων συμπίπτει χρονικά με τη συμπλήρωση 26 ετών από την μαύρη μέρα στην ιστορία του Δικεφάλου, όταν έξι οπαδοί του έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και ενώ επέστρεφαν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.
-
Επικαιρότητα2 έτη agoΤο παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΈκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΗ ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο3 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΛουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα6 έτη ago101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ3 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά
