Connect with us

Ποδόσφαιρο

Το καλεντάρι των 14 (μάξιμουμ) αγώνων

paokrevolution

Published

on

Την προσεχή Δευτέρα στις 18:30 και ηλεκτρονικά θα διεξαχθεί η κλήρωση για τα πλέι οφ του Πρωταθλήματος καθώς την Κυριακή πέφτει η αυλαία της κανονικής διάρκειας του.

Η πρώτη αγωνιστική αυτού του μίνι Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί το επόμενο σαββατοκύριακο και πιο συγκεκριμένα στις 20 και 21 Μαρτίου. Αμέσως μετά θα υπάρχει διακοπή δυο εβδομάδων αφού υπάρχουν αγώνες των Εθνικών Ομάδων. Μάλιστα πριν τη διεξαγωγή της δεύτερης αγωνιστικής θα προηγηθούν και οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου που έχουν οριστεί για τις 2 και 3 Απριλίου. Μετά την τελευταία αγωνιστική, ακολουθεί μια εβδομάδα αργότερα και ο τελικός του Κυπέλλου. Αναλυτικά οι ημερομηνίες των αγώνων που έχει μπροστά του ΠΑΟΚ μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου εφόσον καταφέρει να περάσει από την ημιτελική φάση (η κλήρωση την προσεχή Τρίτη).

26η αγωνιστική – 14 Μαρτίου

Πλέι οφ

1η αγωνιστική – 22 ή 23 Μαρτίου
2η αγωνιστική – 3 ή 4 Απριλίου
3η αγωνιστική – 10 ή 11 Απριλίου
4η αγωνιστική – 17 ή 18 Απριλίου
5η αγωνιστική – 21 ή 22 Απριλίου
6η αγωνιστική – 24 ή 25 Απριλίου
7η αγωνιστική – 5 ή 6 Μαϊου
8η αγωνιστική – 8 ή 9 Μαϊου
9η αγωνιστική – 12 Μαϊου
10η αγωνιστική – 16 Μαϊου
Κύπελλο
1ος ημιτελικός: 6 ή 7 ή 8 Απριλίου
2ος ημιτελικός: 27, 28 ή 29 Απριλίου
Τελικός: 22 Μαϊου

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement

Ποδόσφαιρο

Πέδρο Μοράις: «Όχι της Φαμαλικάο σε ΠΑΟΚ για Τόπιτς»

paokrevolution

Published

on

 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Record, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ εισέπραξε αρνητική απάντηση από την Φαμαλικάο στην προσπάθεια που έκανε για την απόκτηση του Μίρκο Τόπιτς.

Ο Σέρβος κεντρικός χαφ που γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2001, είναι συμπαίκτης δυο πρώην ασπρόμαυρων, του Ενέα Μιχάι και του Ράφα Σοάρες. Φέτος έχει κάνει μια γεμάτη σεζόν αφού ήδη έχει 17 ματς με την ομάδα του. Ο Πέδρο Μοράις σημειώνει στην ανάρτηση του πως η Φαμαλικάο απέρριψε την πρόταση του ΠΑΟΚ αφού θεωρεί απαραίτητο τον παίκτη.

Continue Reading

Ποδόσφαιρο

Αυτά είναι τα παιχνίδια που χάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου

paokrevolution

Published

on

 

Μετά τη μείωση της ποινής στο Εφετείο από τέσσερις μήνες σε ένα μήνα και 15 ημέρες, οριστικοποιήθηκε από ποια ακόμη παιχνίδια θα λείψει ο έμπειρος προπονητής.

Συγκεκριμένα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα επιστρέψει στην άκρη του πάγκου στις 16 Φεβρουαρίου, στο εντός έδρας ματς με τη Λαμία και μέχρι τότε θα χάσει τους αγώνες με Άρη (εκτός, 19/1), με Λεβαδειακό (εντός, 26/1), ΑΕΚ (εντός, 2/2) και ΟΦΗ (εκτός, 8/2).

Continue Reading

Ποδόσφαιρο

Χωρις Οζντόεφ, Κεντζιόρα και Οττο απέναντι στον ΝΠΣ

paokrevolution

Published

on

 

Η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στην Τούμπα ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (11.01) στη Νέα Μεσημβρία και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου έχει ως μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησαν κάποιες ασκήσεις τακτικής, ενώ στο φινάλε έγινε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Οι Μαγκομέντ Οζντόεφ και Γιόνι Όττο ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και δεν θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος, όπως και οι Σόλα Σορετίρε και Τζόναθαν Γκόμεζ που δεν προπονήθηκαν λόγω ίωσης.

Advertisement
Advertisement

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι , Παβλένκα , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Λόβρεν , Μιχαηλίδης , Κόλεϊ , Μπάμπα , Σβαμπ , Μπακαγιόκο , Καμαρά , Μουργκ, Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Τισουντάλι , Μπράντον , Τσάλοφ , Σαμάτα .

Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις