Ποδόσφαιρο
Το γκολ του Κούτσια δεν ήταν αρκετό

Η Εθνική Νέων τα πήγε περίφημα απέναντι στην ισχυρή Γερμανία αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη που θα την έφερνε στην επόμενη φάση των Προκριματικών του EURO. Το γκολ ο Κούτσιας.
Η Εθνική Νέων αντιμετώπισε τη Γερμανία στη Ναύπακτο με σκοπό τη νίκη που θα την έφερνε στη δεύτερη θέση του ομίλου της και θα ακολουθούσε τη Ρωσία στον επόμενο γύρο της προκριματικής φάσης του EURO.
Το ματς ήταν ισορροπημένο με την Ελλάδα να παίζει ως ίση προς ίση την ισχυρή Γερμανία και να έχει τις δικές της στιγμές για να προηγηθεί. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 49ο λεπτό με τον Κάντε.
Η Ελλάδα επανήλθε και ισοφάρισε σχετικά γρήγορα με τον Κούτσια στο 62ο λεπτό να ευστοχεί από την άσπρη βούλα. Στα εναπομείναντα λεπτά η Ελλάδα προσπάθησε να βάλει γκολ-νίκης αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα το 1-1 να μένει ως το τέλος και να σημαίνει τον αποκλεισμό της εθνικής μας ομάδας.
Η σύνθεση της Ελλάδας: Αγγελόπουλος, Γκογκουβίτης, Καλογερόπουλος (80′ Τζαβίδας), Κουλιεράκης, Κίτσος, Καραμάνης, Ντόι (69′ Καστανάρας) Χριστόπουλος, Κουτεντάκης (55′ Καράκουτης), Κούτσιας, Κρυπαράκος (55′ Χριστόπουλος)
Ποδόσφαιρο
Με την Βικτόρια Πλζεν κάνουν… τσιγάρο!

Μια αγωνιστική απομένει για να ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων και μόλις δυο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά! Η μια είναι ο ΠΑΟΚ που με τη νίκη του στην Γερμανία έχει τέσσερις βαθμούς περισσότερους από την Αϊντραχτ. Η δεύτερη είναι η Βικτόρια Πλζεν που μετρά πέντε νίκες στους ισάριθμους αγώνες της. Καμιά άλλη ομάδα στο Conference δεν έχει εξασφαλίσει την πρωτιά.
Ποδόσφαιρο
Προσπέρασε τον Κρέσπο ο Βιεϊρίνια

Ο συγκλονιστικός αρχηγός κατέγραψε ένα ακόμη ρεκόρ όπως σημειώνει το soccerbase.gr
Λίγες μέρες αφού έγινε ο ξένος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ με τις περισσότερες συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έγινε σήμερα και πρώτος σε συμμετοχές στην Ευρώπη με την ομάδα. Έφτασε τις 51, ενώ ο Χοσέ Κρέσπο έχει 50. #PAOK pic.twitter.com/3cwtngAmvG
— soccerbase.gr (@SoccerbaseG) November 30, 2023
Ποδόσφαιρο
«Στους παίκτες ανήκει το μεγαλύτερο μερίδιο»

Περήφανος για την ομάδα, τους παίκτες του και τον κόσμο της ομάδας ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Αρχικά σημείωσε: «Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου. Εκεί ανήκει το μεγαλύτερο μερίδιο. Απευθείας στους 16 σημαίνει μια ακόμη έξτρα πρόκριση. Και ειδικά απέναντι σε μια γερμανική ομάδα. Σε ορισμένα σημεία υποφέραμε, σε άλλα σταθήκαμε τυχεροί, σε άλλα το διαχειριστήκαμε έξυπνα. Ξέραμε πως να ανταπεξέλθουμε. Σήμερα είναι η βραδιά των παικτών μου. Εμείς είμαστε δίπλα στον πάγκο για να βοηθήσουμε. Αυτοί υποφέρουν, αυτοί δίνουν τα πάντα. Αν θέλετε να μιλήσουμε για την προοπτική του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, θα σας πω ότι το επόμενο παιχνίδι μας είναι τον Μάρτιο».
Ρωτήθηκε αν με όσα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι περίμενε αυτή την πορεία: «Πίστευα ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει τέτοια πορεία. Είπα το καλοκαίρι ότι πρέπει να αλλάξουμε την προσέγγιση μας να γίνουμε πιο θετικοί. Μετά το ματς με την Άιντραχτ στην Τούμπα πίστευα ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι εδώ. Αν κάποιος μας πίεσε παρά πολύ για να πάρουμε το μέγιστο από τους παίκτες μας ήταν το αφεντικό. Ανήκει μερίδιο επιτυχίας και στον Ιβάν Σαββίδη. Η υποστήριξη που έχουμε από τους φιλάθλους μας είναι μοναδική. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη ομάδα που να αγαπιέται τόσο και να την ακολουθούν τόσο πιστά.Το σημείωσε και ο Βιεϊρίνια στο λόγο του, παίζουμε γι αυτόν τον κόσμο όχι μόνο για την πρωτιά».
Ρωτήθηκε για το αν είναι κοντά στο νέο συμβόλαιο: «Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να ανησυχεί κάποιος. Αν όλες οι πλευρές θελήσουν, δεν θα είναι πρόβλημα. Αλλά δεν είναι της παρούσης να μιλήσουμε. Έχω ζήσει πολλά στον ΠΑΟΚ.»
-
Ποδόσφαιρο7 μήνες ago
Λουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Βόλλεϋ7 μήνες ago
Πήρε το θρίλερ και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των αγώνων
-
Μπάσκετ7 μήνες ago
Τακιανός: “Να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε”
-
Ποδόσφαιρο7 μήνες ago
Η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
-
Επικαιρότητα7 μήνες ago
«Στροφή» ΕΠΟ στην AEL FC Arena για τον τελικό!
-
Ποδόσφαιρο7 μήνες ago
Προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ Β’ μέχρι την Τρίτη ο Κάργας
-
Ποδόσφαιρο7 μήνες ago
Κοτάρσκι: «Και 10 τελικές ακόμα να είχαμε πιστεύω δε θα έμπαινε γκολ»
-
Ποδόσφαιρο8 μήνες ago
Διπλό στην Καρδίτσα ο ΠΑΟΚ Β