Α.Σ ΠΑΟΚ
Το φύλλο αγώνα καίει τους γηπεδούχους
Μετά τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν αιτία να διακοπεί ο αγώνας του Περιστερίου με τον ΠΑΟΚ οι διαιτητές της αναμέτρησης έγραψαν στο φύλλο αγώνα όσα συνέβησαν στο 1’18” πριν από τη λήξη με την εισβολή των οπαδών και κατοχύρωσαν τον αγώνα με 5-0 υπέρ του Δικεφάλου.
Το φύλλο αγώνα αναφέρει τα εξής:
«Στο 1.18 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου και ενώ είχε ισοφαρίσει η ομάδα του ΠΑΟΚ (σε 8-8), διεκόψαμε τον αγώνα λόγω επεισοδίων που δημιουργήθηκαν από οπαδούς του γηπεδούχου σωματείου. Συγκεκριμένα, φίλαθλοι του Περιστερίου, πηδώντας τα κάγκελα της κερκίδας, με κοντάρια και ομπρέλα, που ήταν στον χώρο της πισίνας, επιτέθηκαν στον παίχτη του ΠΑΟΚ Νο 4 Προσινικλή Νικόλαο, ο οποίος για να τους αποφύγει πήδηξε μέσα στη δεξαμενή.
Νωρίτερα, στο 3.38, ο συγκεκριμένος παίχτης είχε αποβληθεί με αντικατάσταση και με εντολή του αλυτάρχη κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια. Όμως, ο παίχτης αυτός επέστρεψε πίσω και έκανε άσεμνες χειρονομίες στους φιλάθλους που ήταν στην κερκίδα. Αντιδρώντας οι φίλαθλοι, του πέταξαν ένα μπουκάλι νερό και ένα ποτήρι καφέ, βρίζοντάς τον. Ο αλυτάρχης προσπάθησε να ηρεμήσει τους φιλάθλους με τη βοήθεια του βοηθού προπονητή του Περιστερίου κ. Πασλή και απομάκρυνε τον παίκτη στην άλλη μεριά της πισίνας.
Μετά την είσοδο των φιλάθλων, που κινήθηκαν απειλητικά με κοντάρια και την ομπρέλα, οι διαιτητές διακόψαμε αμέσως τον αγώνα. Με εντολή δική μας και του αλυτάρχη, εκκενώθηκε η κερκίδα του κολυμβητηρίου από φιλάθλους, εντός 10 λεπτών. Αμέσως, καλέσαμε τους αρχηγούς των ομάδων για να συνεχίσουμε τον αγώνα, έχοντας τη διαβεβαίωση του επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μας είπε ότι θα ρωτήσει τον πρόεδρό του, για την απόφαση, ενώ ο αρχηγός του Περιστερίου δέχτηκε να συνεχιστεί ο αγώνας. Μετά την πάροδο 5 λεπτών, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μας ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχίσει τον αγώνα.
Σύμφωνα με τα παραπάνω, κατοχυρώνεται ο αγώνας με 5-0 υπέρ του ανυπαίτιου σωματείου, βάσει του άρθρου 14 παρ. 2 του κανονισμού της προκήρυξης της ΚΟΕ. Θα ακολουθήσει αναλυτική έκθεση των εμπλεκομένων».
Α.Σ ΠΑΟΚ
Κάρτα Φιλάθλου Α.Σ. ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η διάθεση!
Ξεκίνησε η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου του Α.Σ. ΠΑΟΚ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να προχωρήσουν στην έκδοσή της.
Η κάρτα φιλάθλου είναι πλέον απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν 2025-2026, και η διαδικασία έκδοσης γίνεται αποκλειστικά μέσω της επίσημης πλατφόρμας της Ticketmaster, με δυνατότητα εξυπηρέτησης όλο το 24ωρο, ώστε κάθε φίλαθλος να μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία εύκολα και γρήγορα.
https://www.ticketmaster.gr/paok-karta-filathloy-2025-2026_sen_2007237.html
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία έκδοσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2310988000 ή στο info@acpaok.gr, από Δευτέρα έως Πέμπτη 09:00 – 21:00 και Παρασκευή 09:00 – 16:00.
Α.Σ ΠΑΟΚ
Καταλήξαμε στο μνημόνιο συνεργασίας, συνάντηση το συντομότερο δυνατόν
Με ανακοίνωσή του μετά τα μεσάνυχτα ο ΑΣ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως έχει καταλήξει στο μνημόνιο συνεργασίας που θα προταθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη Νέα Τούμπα.
Αναλυτικά:
Το ΔΣ του Α.Σ. ΠΑΟΚ συνεδρίασε στις 22 Οκτωβρίου στα Γραφεία του ερασιτέχνη και κατέληξε στο σχέδιο μνημονίου-συνεργασίας για τη Νέα Τούμπα, που θα προταθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επιθυμία μας είναι η συνάντηση να γίνει το συντομότερο δυνατό.
Α.Σ ΠΑΟΚ
Νέος πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ ο Αλκιβιάδης Ησαϊάδης
Το ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Θανάση Κατσαρή και προχώρησε στην ανάδειξη νέου προέδρου με τον Αλκιβιάδη Ησαϊάδη να είναι πλέον ο αντικαταστάτης του Θανάση Κατσαρή. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η ανάδειξη του ήρθε χωρίς κανένα μέλος να ψηφίσει αρνητικά ή λευκό και έτσι με ψήφους 15-0 αναδείχθηκε νέος πρόεδρος. Να σημειώσουμε επίσης πως ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος, Δημοκράτης Παπαδόπουλος είναι πλέον απλό μέλος και τη θέση του πήρε ο Θεολόγος Μπεκιάρης ενώ δεύτερος αντιπρόεδρος είναι ο Γιάννης Ελευθεριάδης. Οπως είχαμε σημειώσει, τη θέση του Θανάση Κατσαρή στο 15μελές συμβούλιο πήρε ο Δημήτρης Χασεκίδης.
Στην πρώτη του τοποθέτηση ως Πρόεδρος, ο κος Αλκιβιάδης Ησαϊάδης, ζήτησε από τα μέλη του ΔΣ να συνεχίσουν να εργάζονται για την πρόοδο του Σωματείου ο καθένας από την θέση του, ευχαρίστησε τον κ. Αθανάσιο Κατσαρή, για την μακροχρόνια, ανιδιοτελή και μεγάλη του προσφορά, ο οποίος παραδίδει έναν ΠΑΟΚ, μεγαλύτερο από αυτόν που παρέλαβε, αναγνώρισε την μεγάλη και καταλυτική συμβολή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη στη γιγάντωση όλου του Σωματείου, ενώ απηύθυνε πρόσκληση ενότητας σε όλες τις υγιείς δυνάμεις της Οικογενείας του μεγάλου ΠΑΟΚ. «Η ισχύς εν τη ενώσει» θα είναι ο μπούσουλας μας, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Αλκιβιάδης Ησαϊάδης, στο κλείσιμο της πρώτης του ομιλίας ως νέος Πρόεδρος.
-
Επικαιρότητα2 έτη agoΤο παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΈκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΗ ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο3 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΛουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα6 έτη ago101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ3 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά
