Connect with us

Επικαιρότητα

Θύρα 4 για Νέα Τούμπα, Κατσαρή και συσπείρωση στον ΑΣ ΠΑΟΚ

paokrevolution

Published

on

Η Θύρα 4 εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρεται στην αναγκαιότητα ενημέρωσης προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τη νέα Τούμπα. Μιλά για την επανεκλογή του Θανάση Κατσαρή στην προεδρία του ΑΣ και ζητά συσπείρωση και εγγραφή νέων μελών για την  επόμενη μέρα. Η ανακοίνωση:

Περίπου δύο εβδομάδες πέρασαν από τις εκλογές του ΑΣ ΠΑΟΚ. Η ΘΥΡΑ 4 θέλει να ευχηθεί στη νεοεκλεγείσα διοίκηση του ερασιτέχνη καλή θητεία και καλή δύναμη ώστε να συνεχίσουν να στηρίζονται και να διοικούνται τα τμήματα μας με συνέπεια όπως γίνεται όλα αυτά τα χρόνια αλλά και να παρθούν στο κοντινό μέλλον οι αποφάσεις που πρέπει, με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου και μόνον αυτό.

 

Ο Θανάσης Κατσαρής εκλέχθηκε πρόεδρος του ΑΣ για πρώτη φορά το 1998. Εκτόξευσε τη δυναμική του ερασιτέχνη δημιουργώντας νέα τμήματα που φτάνουν πλέον τα 21 με τα περισσότερα από αυτά να κάνουν πρωταθλητισμό στις κατηγορίες που αγωνίζονται. Μόνο στα ομαδικά αθλήματα έχουν κατακτηθεί κατά τη θητεία του 27 πρωταθλήματα και 18 κύπελλα, τα οποία και έδωσαν μεγάλη χαρά στον κόσμο μας.

Advertisement
Advertisement

 

Έχοντας στο παρελθόν ως Σύνδεσμος καταφερθεί εναντίον του προέδρου του ΑΣ, οφείλουμε δημόσια να παραδεχτούμε ότι η παρουσία του στα κοινά του συλλόγου και στη θέση αυτή έχει απόλυτα θετικό πρόσημο, κάτι που οφείλει κάθε ΠΑΟΚτσής να του αναγνωρίσει. Προφανώς έχουν γίνει λάθη, κάνεις άλλωστε δεν είναι αλάνθαστος όταν δουλεύει και παίρνει κατά καιρούς δύσκολες αποφάσεις. Ο Κατσαρής, με τα θετικά του και τα αρνητικά του, ανήκει στην παλιά γενιά ΠΑΟΚτσήδων παραγόντων που ως κύριες αρετές διαθέτουν το μεράκι, την εργατικότητα και τη νοικοκυροσύνη. Αυτά αποδεικνύονται εύκολα, από το γεγονός ότι ο ΑΣ δεν χρωστάει, δεν είναι επαίτης, δεν έχει καταστρέψει κανένα του τμήμα και διαχειρίζεται με σύνεση τα περιορισμένα του έσοδα σε δύσκολους οικονομικά καιρούς.

 

Υπάρχουν όμως και ζητήματα τα οποία μας προβληματίζουν, και χρήζουν σίγουρα βελτίωσης. Στις τελευταίες εκλογές ψήφισαν 142 μέλη από τα μόλις 150 οικονομικά τακτοποιημένα. Αυτά τα νούμερα αποτελούν ντροπή για έναν τόσο πολυπληθή σύλλογο. Ευθύνες για το γεγονός αυτό έχει τόσο ο ΑΣ που δεν κάνει κάποια σοβαρή προσπάθεια για την αύξηση των μελών, κυρίως όμως οι ευθύνες βαραίνουν τον κόσμο που έχει απλά απαιτήσεις χωρίς να αναγνωρίζει και τις υποχρεώσεις / ευθύνες του έναντι στο σύλλογο. Είναι πιστεύουμε κοινώς αποδεκτό πως 36 ευρώ το χρόνο είναι σχεδόν μηδαμινό ποσό για να συμμετέχει κάποιος στα κοινά του μεγαλύτερου συλλόγου του κόσμου.

Advertisement
Advertisement

 

Αναφορικά με το μέλλον του ΑΣ, πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητη η άμεση συσπείρωση των οικονομικά επιφανών ΠΑΟΚτσήδων γύρω από τον ερασιτέχνη και τον πρόεδρο του, καθώς ο ίδιος οφείλει να προετοιμάσει και την επόμενη ημέρα. Έτσι και αλλιώς η προσφορά κάποιου δεν κρίνεται μόνο από τα πεπραγμένα του, αλλά και από τη μέριμνά του για τη διάδοχη κατάσταση. Απαραίτητη όμως είναι η ενεργοποίηση του κόσμου του ΠΑΟΚ και η εγγραφή νέων μελών.

 

Η ενδεχόμενη απόφαση της παραχώρησης του γηπέδου σε επενδυτή για την κατασκευή της νέας Τούμπας είναι ιστορικής σημασίας, και προφανώς δε γίνεται να ληφθεί από το ΔΣ του ΑΣ, αλλά ούτε από Γενική Συνέλευση αποτελούμενη από 150 ανθρώπους. Πρέπει να συμμετέχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του κόσμου, ώστε ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν.

Advertisement
Advertisement

 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ σε κατ’ ιδίαν συζήτηση με εκπροσώπους των συνδέσμων, είχε δεσμευτεί πέρυσι πως εκπρόσωποι της ΠΑΕ, του ΑΣ και του κόσμου του ΠΑΟΚ θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να συζητηθεί το θέμα του γηπέδου εκτενώς και να χαραχθεί η στρατηγική που εκφράζει όλο το σύλλογο. Ενώ αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη, καθημερινά διαβάζουμε περί νέας Τούμπας, χωρίς ο άμεσα ενδιαφερόμενος (ο ΑΣ δηλαδή και τα μέλη του) να έχει την κατάλληλη πληροφόρηση. Το πώς θα κατασκευαστεί το γήπεδο, με τι πόρους, ποιο το χρονοδιάγραμμα, τι χώρους εξασφαλίζει ο ΑΣ και ποιο το καθεστώς ιδιοκτησίας είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που χρήζουν άμεσης απάντησης. Είναι χρέος της διοίκησης του ερασιτέχνη να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση και με απόλυτη διαφάνεια προς το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ.

 

Η ΘΥΡΑ 4 θα συνεχίσει τις εγγραφές νέων μελών στον ΑΣ, με μειωμένη ετήσια συνδρομή για τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του συνδέσμου. Στόχος μας είναι αποκλειστικά ΚΑΙ ΜΟΝΟ η στήριξη του συλλόγου και των τμημάτων και η συμμετοχή σε αποφάσεις που λαμβάνονται από τη ΓΣ και σε καμία περίπτωση να διοικήσουμε. Υπάρχουν παραδείγματα εμπλοκής οπαδών στο διοικητικό κομμάτι σε διάφορες ομάδες (γειτονικές και μη) με καταστροφικές για τους συλλόγους τους συνέπειες. Συλλόγους που μετατράπηκαν σε πλυντήρια, υποθηκεύοντας τα περιουσιακά τους στοιχεία και ρισκάροντας την ίδια τους την ύπαρξη. Εάν τη σήμερον ημέρα ο ΑΣ ακόμη εκπέμπει υγεία, κατά πολύ οφείλεται στην μη εμπλοκή οπαδών στη διοίκηση. Αυτό πρέπει να αποτελέσει οδηγό για το μέλλον και από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε η πετυχημένη και απολύτως λογική αυτή πρακτική να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Advertisement
Advertisement

 

 

Continue Reading
Advertisement Advertisement

Επικαιρότητα

Το “ευχαριστώ” της γερμανικής αστυνομίας στους φίλους του ΠΑΟΚ!

paokrevolution

Published

on

 

Μέσα από δελτίο Τύπου η γερμανική αστυνομία φρόντισε να ευχαριστήσει τους φίλους του ΠΑΟΚ όπως και αυτούς της Αϊντραχτ για την συμπεριφορά τους στο προχθεσινό ματς: “Ο αθλητισμός ήταν στο επίκεντρο και αυτό πρέπει να σημειώσουμε. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, οι φίλοι των δυο ομάδων με τη συμπεριφορά τους βοήθησαν σε αυτό και οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε” σημειώνεται μεταξύ άλλων.

Continue Reading

Επικαιρότητα

Επικεφαλής γερμανικής αστυνομίας: «Ο αθλητισμός στο επίκεντρο»

paokrevolution

Published

on

 

Μέσα από μια ανάρτηση της στο twitter η γερμανική αστυνομία ζητά από τους φίλους των δυο ομάδων που θα βρεθούν στο γήπεδο να συνεργαστούν μαζί της ώστε να κερδίσει το ποδόσφαιρο. Χαρακτηριστικά σημειώνει ο αρχηγός της αστυνομίας, Στέφαν Μίλλερ: «Σε αυτό το ματς, ο αθλητισμός πρέπει να είναι το επίκεντρο. Μετά τα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου, όλοι οι εμπλεκόμενοι, είτε ως αστυνομία, είτε ως διοργανωτές ή οπαδοί, πρέπει να γνωρίζουν την ιδιαίτερη ευθύνη τους για μια ασφαλή και ειρηνική βραδιά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Εμείς δεσμευόμαστε να εκπληρώσουμε το καθήκον μας, και να προσεγγίσουμε τα πάντα γύρω από το παιχνίδι με αυτοπεποίθηση και απαραίτητη ψυχραιμία!» ενώ σημειώνεται: «Εμείς θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα και το ευχάριστο είναι πως δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας οτιδήποτε που αφορά αντιπαλότητα ανάμεσα στους φίλους των δυο ομάδων».

Continue Reading

Επικαιρότητα

Οι οδηγίες των γερμανικών αρχών προς του φίλους του ΠΑΟΚ

paokrevolution

Published

on

 

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν τη μεγάλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Άιντραχτ Φρανφούρτης, οι αστυνομικές αρχές της χώρας που θα φιλοξενήσει τους χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες, δηλαδή η Γερμανία, απέστειλε προς την «ασπρόμαυρη ΠΑΕ» μια σειρά από οδηγίες… ασφαλείας προς τους Έλληνες οπαδούς.

Προκειμένου, λοιπόν, να αποφευχθούν τα «κακώς κείμενα», η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε την απόφαση να κοινοποιήσει προς τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν τις οδηγίες των γερμανικών αρχών.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ: « Οι γερμανικές αρχές απαγορεύουν την πορεία προς το γήπεδο. Το σημείο συνάντησης των φίλων του Δικεφάλου είναι η Ο’ Reilly’s Irish Pub (Am Hauptbahnhof 4, 60329 Frankfurt am Main), δίπλα στον Κεντρικό Σταθμό Τρένων. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να συγκεντρωθούν στις 17:00 ώστε να ξεκινήσουν τη μετάβασή τους προς το γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Advertisement
Advertisement

Η μετάβαση των φιλάθλων θα γίνει με τρένα από τον Κεντρικό Σταθμό Τρένων, που θα οδηγούν απευθείας στο γήπεδο, με συνοδεία της γερμανικής αστυνομίας. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00.

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ που δεν θα μεταβούν με τρένο προς το γήπεδο από το σημείο συνάντησης, συστήνεται να βρίσκονται στο γήπεδο τουλάχιστον δύο ώρες νωρίτερα, προκειμένου να περάσουν τους απαραίτητους ελέγχους.

Εντός του Deutsche Bank Park απαγορεύονται:

Η κατοχή και χρήση βεγγαλικών.
Τα κράνη κι οι ομπρέλες.
Οποιοδήποτε αντικείμενο μπορεί να κρύψει το πρόσωπο κάποιου (μαντίλια, full face).
Μαχαίρια, όπλα κι αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη.
Πανό και σημαίες με ρατσιστικό ή πολιτικό περιεχόμενο.
Πανό και σημαίες μεγαλύτερα των δύο μέτρων και κοντάρια για τα πανό.
Ναρκωτικές ουσίες.
Συσκευές λέιζερ.
Αλκοόλ και κάθε συσκευασία που είναι γυάλινη ή αλουμινένια.
Backpacks, τσάντες και βαλίτσες.
Τύμπανα, κόρνες.

Advertisement
Advertisement

Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να περιμένουν για λίγο στον ειδικό χώρο Ostkurve, έξω από τις θύρες 19-21 του γηπέδου. Εκεί θα υπάρχουν ανοιχτά καταστήματα με νερό και φαγητό, καθώς και τουαλέτες. Μετά το πέρας του απαραίτητου χρόνου θα συνοδευτούν από τη γερμανική αστυνομία στα μέσα μεταφοράς τους.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να τηρήσουν τα μέτρα των γερμανικών αρχών, προκειμένου να αποφευχθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας ή ενδεχόμενες νομικές ενέργειες εναντίον τους. Οι αρχές στην Γερμανία είναι ιδιαίτερα αυστηρές και δείχνουν μηδενική ανοχή στους παραβάτες.

Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις