Connect with us

Μπάσκετ

«Θέλω να μείνω στο μπάσκετ, θα μιλήσω με τη διοίκηση»

paokrevolution

Published

on

Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη φετινή σεζόν. Πιθανόν αυτό να ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του αρχηγού της ομάδας, Βαγγέλη Μαργαρίτης, οποίος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τους “πράσινους”, τονίζοντας ότι θέλει να μείνει στο χώρο του μπάσκετ, ακόμη και αν σταματήσει να αγωνίζεται.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Βγάλαμε ενέργεια, δείξαμε ότι το θέλουμε, όμως στο τέλος τέτοια ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ήμασταν κοντά στη νίκη, αλλά μία άμυνα, μια καλύτερη επιλογή στην τελευταία επίθεση και θα τα καταφέρναμε».

Για το πως κύλησε η σεζόν: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά γενικά. Δεν ξεκινήσαμε καλά, βρήκαμε έναν ρυθμό πριν τα ευρωπαϊκά πλέι οφ με την Τόφας. Μετά παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα, άλλαζε η ομάδα κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Δεν βρίσκαμε χημεία, που είναι το μεγαλύτερο ζητούμενο σε μια ομάδα. Αν άλλαζα κάτι στη σεζόν, θα ήταν αυτό το σημείο, που ήταν καθοριστικό. Με τον Πόρτερ στο τέλος βρήκαμε χημεία και δείξαμε πόσο ανταγωνιστικοί ήμασταν στη σειρά με τον Παναθηναϊκό».

Για το μέλλον του«Το σκέφτομαι πάρα πολύ, το έχω συνέχεια στο μυαλό μου. Ήταν μια πολύ κουραστική και δύσκολη χρονιά. Σκέφτηκα να πάρω την απόφασή μου με πιο καθαρό μυαλό τις επόμενες ημέρες αφού ηρεμήσω. Έχει να κάνει με εμένα. Το κορμί μου αντέχει, αν και έχει πέσει σε απόδοση. Θέλω να παίξω, αλλά δεν το έχω αποφασίσει. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα με τη διοίκηση για αυτό».

Advertisement
Advertisement

Για το αν σκέφτεται να συνεχίσει στο μπάσκετ ακόμη και αν σταματήσει να παίζει: «Τόσα χρόνια είμαι μέσα στο μπάσκετ… Έχω βγάλει το πρώτο δίπλωμα προπονητικής. Θέλω να μείνω στο χώρο, θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα δούμε σε ποιο πόστο μπορώ να είμαι στην ομάδα».

Για τον Πόρτερ Τζούνιορ: «Για την ποιότητα του τι να πω παραπάνω εγώ… Έχει δείξει μέσα στο γήπεδο τι είναι ικανός να κάνει. Βρίσκεται σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο. Στα αποδυτήρια ήταν σούπερ, δε δημιούργησε θέμα, είχε χαβαλέ. Και σαν άνθρωπος ήταν εξαιρετικός, όπως και ως συμπαίκτης».

Continue Reading
Advertisement Advertisement

Μπάσκετ

Αλλαγή ώρας με Σπόρτινγκ και Μπιλμπάο

paokrevolution

Published

on

Σε διαφορετικές ώρες από τις αρχικά καθορισμένες θα αναμετρηθεί με τη Σπόρτινκ και την Μπιλμπάο ο ΠΑΟΚ για το Europe Cup. 

Ο Δικέφαλος κατέθεσε αίτημα στη FIBA εξαιτίας των αγώνων της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας  (04/02, 20:15) και (11/02).
Η FIBA ενέκρινε το αίτημα των Θεσσαλονικιών και η αναμέτρηση με τη Σπόρτινγκ (04/02) θα γίνει στις 18:00 και το ματς με την Μπιλμπάο (11/02, στις 17:30).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΠΑΟΚ προκρίνεται στους «8» του FIBA Europe Cup. H ομάδα μας εξασφάλισε την συμμετοχή της στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης.

Απομένουν δύο εντός έδρας αγώνες, οι οποίοι θα διεξαχθούν σε διαφορετική ώρα από αυτήν που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει τη δεύτερη φάση του FIBA Europe Cup με τους αγώνες…

Advertisement
Advertisement

ΠΑΟΚ – Sporting (Τετάρτη 4/2/26 στις 18:00)

ΠΑΟΚ – Surne Bilbao Basket (Τετάρτη 11/2/26 στις 17:30).

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να έχει πιθανότητες για να κατακτήσει την 1η θέση του ομίλου του, αλλά για να το πετύχει, πρέπει να κερδίσει την Sporting και την Bilbao με διαφορά άνω των 23 πόντων, σε περίπτωση που οι Βάσκοι, κερδίσουν στις 4/2 την Prievidza.

Αν τα καταφέρει ο ΠΑΟΚ θα είναι πρώτος και θα αντιμετωπίσει την 2η του ομίλου Ν, όπου όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά μεταξύ Περιστερίου και Zaragoza.

Advertisement
Advertisement

Αν προκριθεί ως 2ος, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στους «8» την ομάδα που θα είναι πρώτη στον όμιλο Ν και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι η Aliaga Petkim από την Τουρκία.

Το βράδυ της Τετάρτης 11/2 θα γνωρίζει ο ΠΑΟΚ ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει στις 11 και 18 Μαρτίου 2026».

Continue Reading

Μπάσκετ

Μπάσκετ-Final 8 στο Κύπελλο: Πού και πότε θα γίνει

paokrevolution

Published

on

Το Κύπελλο Ανδρών μπαίνει στη δεύτερη πεντηκονταετία της ζωής του και το Final 8 ανανεώνει το ραντεβού του με το Ηράκλειο και το κλειστό γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού από τις 17 ως τις 21 Φεβρουαρίου.

Μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης της διοργάνωσης είναι η Allwyn. Η Allwyn σηματοδοτεί τη νέα εποχή και συνεχίζει την κληρονομιά του ΟΠΑΠ, ο οποίος αποτέλεσε χορηγό ονοματοδοσίας της τελικής φάσης του Κυπέλλου Μπάσκετ Ανδρών τα τελευταία τρία χρόνια, στηρίζοντας δυναμικά και έμπρακτα τον θεσμό και τον ελληνικό αθλητισμό. Από τη δική της πλευρά η Κρήτη θα φιλοξενήσει εκ νέου ένα πολύ μεγάλο ραντεβού του ελληνικού μπάσκετ, όπως κάνει σταθερά την τελευταία πενταετία.

Οι προημιτελικοί του Allwyn Final 8 θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 17-18 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού AKTOR, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Άρη Betsson, του νικητή των αγώνων Ηρακλής-Κολοσσός H Hotels Collection, Μύκονος Betsson-Καρδίτσα Ιαπωνική και Προμηθέας Πάτρας Βίκος Cola-Μαρούσι Chery. Στις 19 Φεβρουαρίου θα ακολουθήσουν οι ημιτελικοί της διοργάνωσης, με το μεγάλο τελικό να διεξάγεται το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2026. Μετά τα πρώτα πενήντα χρόνια ζωής η διοργάνωση μπαίνει σε μια νέα εποχή με την ανανέωση της συμφωνίας με τον χορηγό που υιοθετεί με τη σειρά του μια νέα ονομασία και θέτει το Κύπελλο Ελλάδας σε πρώτο πλάνο. Κοινός στόχος όλων είναι η αναβάθμιση του event σε κάθε επίπεδο αποβλέποντας και στην καλύτερη δυνατή εμπειρία των φιλάθλων!

Προημιτελικά

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου

Advertisement
Advertisement
Προμηθέας/Μαρούσι-Άρης

Ολυμπιακός–ΑΕΚ

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου

Παναθηναϊκός–ΠΑΟΚ

Hρακλής/Κολοσσός Ρόδου–Μύκονος/Καρδίτσα

Advertisement
Advertisement
  • Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου-Ημιτελικοί
  • Σάββατο 21 Φεβρουαρίου-Τελικός

Ο δρόμος για τα… προημιτελικά

Αποτελέσματα–Πρόγραμμα

  • 17/1 16.00 Άρης Betsson-Περιστέρι Betsson 93-75
  • 28/1 16.00 Ηρακλής–Κολοσσός Ρ. H Hotels Collection
  • 2/2 14.00 Μύκονος Betsson–Καρδίτσα Ιαπωνική
  • 4/2 18.00 Προμηθέας Π. Βίκος Cola–Μαρούσι Chery
Continue Reading

Μπάσκετ

«Συγχαρητήρια στην ομάδα για την προσπάθεια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ»

paokrevolution

Published

on

Στα αποδυτήρια της ομάδας του ΠΑΟΚ βρέθηκε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Αριστοτέλης Μυστακίδης. 

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου έδωσε συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την μεγάλη προσπάθεια εκφράζοντας, παράλληλα, την ικανοποίησή του για την εικόνα του ΠΑΟΚ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Με τη στήριξή σας σηκώσατε την ομάδα και σήμερα είδαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ως ομάδα και ως ΠΑΟΚ γνωρίζουμε πολύ καλά ό,τι έχουμε τις δυνατότητες να το πετύχουμε» δήλωσε μετά.

Continue Reading

Τάσεις