Α.Σ ΠΑΟΚ
Σταμάτησε στα επτά!
Αλλο ένα εύκολο απόγευμα με ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ αυτή τη φορά με θύμα την ομάδα από τα Ιωάννινα. Ο Δικέφαλος δεν δέχθηκε για ένα ακόμη ματς γκολ και επιστρέφει με το εμφατικό 0-7 στη Θεσσαλονίκη. Το ρεπορτάζ του αγώνα μέσα από το acpaok.gr:
Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Χατζηχαριστού, Ρουμελιώτη, Σμιλίκοβιτς, Σιδηροπούλου, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Γιοβάνη, Δοϊρανλή, Ακίντα, Μπαξεβάνου και Μπασούρη. Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, δημιουργώντας μόλις στο δεύτερο λεπτό την πρώτη του φάση, με την Χαλατσογιάννη να εκτελεί μακριά και την αντίπαλη τερματοφύλακα να μπλοκάρει. Ένα λεπτό αργότερα οι «ασπρόμαυρες» έφτασαν μια «ανάσα» από το 0-1, ωστόσο Ακίντα και Μπαξεβάνου αστόχησαν σε μια μεγάλη ευκαιρία. Στο 10ο λεπτό, οι γηπεδούχες απείλησαν από κόρνερ, ευκαιρία που δεν ανησύχησε η Χατζηχαριστού. Δέκα λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ Morris ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, με την Στράντζαλη να μετατρέπει σε τέρμα το κόρνερ της Χαλατσογιάννη. Μετά το 0-1 ο Δικέφαλος έφτασε σε δύο περιπτώσεις στον διπλασιασμό, ωστόσο Μπασούρη και Σιδηροπούλου δεν τα κατάφεραν στις ευκαιρίες τους. Το γκολ ήρθε στο 31ο λεπτό, με την Μπαξεβάνου να υποδέχεται την πάσα της Χαλατσογιάννη, την οποία μετέτρεψε σε τέρμα με υπέροχο τελείωμα. Στο 37ο λεπτό, την σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε και πάλι η Στράντζαλη, με την διεθνή μέσο να κάνει το 0-3, σκορ το οποίο ήταν και τελικό στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λευτέρης Κανάτας προέβη σε γρήγορη τριπλή αλλαγή, περνώντας στο παιχνίδι τις Γιαννακά, Μπουζίνου και Ζώτου, στις θέσεις των Ρουμελιώτη, Μπασούρη και Δοϊρανλή. Στα επόμενα λεπτά, ο ΠΑΟΚ Morris συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, επιβάλλοντας τον ρυθμό του. Η Γιαννακά μπήκε ορεξάτη, και έφτασε στο χατ-τρικ μέσα σε 15 λεπτά, εκτοξεύοντας το σκορ γρήγορα στο 0-6. Στο μεσοδιάστημα, το παιχνίδι σημαδεύτηκε από την αναγκαστική αλλαγή της Μπαξεβάνου, στην θέση της οποίας πέρασε η Μάκρα. Το τελικό 0-7 διαμόρφωσε μ’ έναν «κεραυνό» η Χαλατσογιάννη, η οποία έβαλε το κερασάκι στην τούρτα μιας πολύ πειστικής εμφάνισης. Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ αφιέρωσαν τη νίκη στις Βαρδαλή και Μήτκου, οι οποίες δεν ταξίδεψαν στα Γιάννενα. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Λευτέρη Κανάτα στις 17 Απριλίου, κόντρα στον Άρη, εκτός έδρας. Η σύνθεση του ΠΑΟΚ (Κανάτας): Χατζηχαριστού, Ρουμελιώτη (50’ Γιαννακά), Σμιλίκοβιτς, Σιδηροπούλου (70’ Κωνσταντινίδου), Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Γιοβάνη, Δοϊρανλή (50’ Ζώτου), Ακίντα, Μπαξεβάνου (57’ Μάκρα), Μπασούρη (50’ Μπουζίνου).
Α.Σ ΠΑΟΚ
Κάρτα Φιλάθλου Α.Σ. ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η διάθεση!
Ξεκίνησε η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου του Α.Σ. ΠΑΟΚ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να προχωρήσουν στην έκδοσή της.
Η κάρτα φιλάθλου είναι πλέον απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν 2025-2026, και η διαδικασία έκδοσης γίνεται αποκλειστικά μέσω της επίσημης πλατφόρμας της Ticketmaster, με δυνατότητα εξυπηρέτησης όλο το 24ωρο, ώστε κάθε φίλαθλος να μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία εύκολα και γρήγορα.
https://www.ticketmaster.gr/paok-karta-filathloy-2025-2026_sen_2007237.html
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία έκδοσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2310988000 ή στο info@acpaok.gr, από Δευτέρα έως Πέμπτη 09:00 – 21:00 και Παρασκευή 09:00 – 16:00.
Α.Σ ΠΑΟΚ
Καταλήξαμε στο μνημόνιο συνεργασίας, συνάντηση το συντομότερο δυνατόν
Με ανακοίνωσή του μετά τα μεσάνυχτα ο ΑΣ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως έχει καταλήξει στο μνημόνιο συνεργασίας που θα προταθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη Νέα Τούμπα.
Αναλυτικά:
Το ΔΣ του Α.Σ. ΠΑΟΚ συνεδρίασε στις 22 Οκτωβρίου στα Γραφεία του ερασιτέχνη και κατέληξε στο σχέδιο μνημονίου-συνεργασίας για τη Νέα Τούμπα, που θα προταθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επιθυμία μας είναι η συνάντηση να γίνει το συντομότερο δυνατό.
Α.Σ ΠΑΟΚ
Νέος πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ ο Αλκιβιάδης Ησαϊάδης
Το ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Θανάση Κατσαρή και προχώρησε στην ανάδειξη νέου προέδρου με τον Αλκιβιάδη Ησαϊάδη να είναι πλέον ο αντικαταστάτης του Θανάση Κατσαρή. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η ανάδειξη του ήρθε χωρίς κανένα μέλος να ψηφίσει αρνητικά ή λευκό και έτσι με ψήφους 15-0 αναδείχθηκε νέος πρόεδρος. Να σημειώσουμε επίσης πως ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος, Δημοκράτης Παπαδόπουλος είναι πλέον απλό μέλος και τη θέση του πήρε ο Θεολόγος Μπεκιάρης ενώ δεύτερος αντιπρόεδρος είναι ο Γιάννης Ελευθεριάδης. Οπως είχαμε σημειώσει, τη θέση του Θανάση Κατσαρή στο 15μελές συμβούλιο πήρε ο Δημήτρης Χασεκίδης.
Στην πρώτη του τοποθέτηση ως Πρόεδρος, ο κος Αλκιβιάδης Ησαϊάδης, ζήτησε από τα μέλη του ΔΣ να συνεχίσουν να εργάζονται για την πρόοδο του Σωματείου ο καθένας από την θέση του, ευχαρίστησε τον κ. Αθανάσιο Κατσαρή, για την μακροχρόνια, ανιδιοτελή και μεγάλη του προσφορά, ο οποίος παραδίδει έναν ΠΑΟΚ, μεγαλύτερο από αυτόν που παρέλαβε, αναγνώρισε την μεγάλη και καταλυτική συμβολή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη στη γιγάντωση όλου του Σωματείου, ενώ απηύθυνε πρόσκληση ενότητας σε όλες τις υγιείς δυνάμεις της Οικογενείας του μεγάλου ΠΑΟΚ. «Η ισχύς εν τη ενώσει» θα είναι ο μπούσουλας μας, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Αλκιβιάδης Ησαϊάδης, στο κλείσιμο της πρώτης του ομιλίας ως νέος Πρόεδρος.
-
Επικαιρότητα2 έτη agoΤο παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΈκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΗ ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο3 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΛουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα6 έτη ago101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ3 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά
