Διάφορα
ΣΦ ΠΑΟΚ Φρανκφούρτης: «Δεν είμαστε ούτε εκδοτήριο, ούτε κοπτήριο εισιτηρίων!»

Μπορεί ο εκτός έδρας αγώνας του Δικεφάλου με την Αϊντραχτ να αργεί αφού έχει οριστεί στις 30 Νοεμβρίου αλλά ήδη ο κόσμος της ομάδας θέλει να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο.
Αλλωστε τα 2700 εισιτήρια που ο Δικέφαλος θα πάρει φαντάζουν ελάχιστα αφού η ζήτηση είναι ήδη τεράστια (στη φωτογραφία και στον κύκλο το σημείο που θα φιλοξενηθούν οι φίλοι του Δικεφάλου). Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Φρανκφούρτης αναγκάστηκε να βγάλει μια ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας τη θέση του με αφορμή τις πιέσεις που δέχονται τα μέλη του: «Έφτασε λοιπόν η στιγμή που θα μας κάνει τυπικά φιλοξενούμενους στην πόλη μας. Μεγάλο παιχνίδι, μεγάλη και η ζήτηση εισιτηρίων. Αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε για να εξηγήσουμε κάποια πράγματα αυτονόητα, μια χρόνια μάστιγα των συνδέσμων εδώ στη Γερμανία. Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως το Club του μεγαλύτερου οπαδικό κινήματος παγκοσμίως εδώ στη Φρανκφούρτη, δεν είναι ούτε εκδοτήριο, ούτε κοπτήριο εισιτηρίων! Από την ημέρα της κλήρωσης έως και σήμερα, έχουμε δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα, κάποια από αυτά από περίεργους, περαστικούς και γενικά άτομα που θυμούνται πως είναι ΠΑΟΚ μόνο για τη λέζα. Σε αυτούς λοιπόν απευθυνόμαστε και επειδή έχουμε μπροστά μας άλλο 1,5 μήνα για το σημαντικό παιχνίδι, ανακοινώνουμε πως όσα εισιτήρια θα παραλάβουμε θα τα διαθέσουμε στα μέλη μας! Υ.Γ. Σε χαρές και λύπες πάντα μαζί, χρόνια αιώνες και όσο χρειαστεί. Υ.Γ.1 ΠΑΟΚ εσύ θα προκριθείς. P.A.O.K. CLUB FRANKFURΤ».
Διάφορα
Σαν σήμερα: Οταν “έφυγε” ο Λόραντ

Άσχημες μνήμες ξυπνά στον κόσμο του ΠΑΟΚ η 31η Μαΐου καθώς σαν σήμερα, το 1981, ο Γκιούλα Λόραντ έφυγε από την ζωή.
Ο Δικέφαλος αντιμετώπιζε τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κούδας με κεφαλιά απείλησε την εστία του Σαργκάνη. Όλοι σηκώθηκαν όρθιοι και ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν, αλλά το πλεκτό δεν κουνήθηκε. Επέστρεψαν στις θέσεις τους. Όλοι εκτός από τον Ούγγρο τεχνικό, ο οποίος κατέρρευσε στον πάγκο, στα χέρια του Βασιλάκου.
Λίγο αργότερα ο Βασιλάκος θα μπει στον αγωνιστικό χώρο και θα χαρίσει την νίκη στον ΠΑΟΚ, χωρίς να γνωρίζει ότι η καρδιά είχε προδώσει τον προπονητή του. Το απόγευμα και παρά τις προσπάθειες των ιατρών στο ΑΧΕΠΑ, όπου είχε μεταφερθεί, άφησε την τελευταία του πνοή.
Μετά το φινάλε του αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Καζιμίρ Γκόρσκι, δήλωσε: «Τον είχα συναντήσει και ως παίκτη και ως προπονητή, είναι τραγικό αυτό που έγινε…»
Αυτός ήταν ο Γκιούλα Λόραντ
Ο Γκούλα Λόραντ γεννήθηκε στην Ουγγαρία στις 6 Φεβρουαρίου του 1923. Μεσοαμυντικός, μέλος της θρυλικής Εθνικής Ουγγαρίας της δεκαετίας του ’50 και μετέπειτα προπονητής σε Καϊζερσλάουτερν, Ντούισμπουργκ, Κολωνία, Κίκερς Οφενμπαχ (με βοηθό τον Οτο Ρεχάγκελ), Αϊντραχτ, Μπάγερν Μονάχου και Σάλκε, ενώ ο τελευταίος του σταθμός ήταν ο Δικέφαλος. Συνολικά στον πάγκο του ΠΑΟΚ κάθισε σε 89 αγώνες.
Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των ασπρόμαυρων το Δεκέμβριο του 1974 και μάλιστα το ντεμπούτο του ήταν με νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό (15/12/1974) με 2-0 στην Τούμπα. Με τον Λόραντ στον πάγκο οι «ασπρόμαυροι» κατέκτησαν το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, το οποίο ουσιαστικά το κλείδωσαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, κερδίζοντας με 1-0 χάρη σε γκολ του Νέτο Γκουερίνο.
Εκείνη την αγωνιστική περίοδο η ομάδα άνοιξε τα φτερά της και πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Μπαρτσελόνα στην Τούμπα, σε ένα από τα πρώτα κοινά ματς του Γιόχαν Κρόιφ με συμπαίκτη τον Γιόχαν Νέσκενς στους Καταλανούς.
Το καλοκαίρι του 1976 ο Λόραντ αποχώρησε, αφού ο Γιώργος Παντελάκης δεν μπορούσε να καλύψει τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και το επεισόδιο στο γήπεδο της Ριζούπολης λίγους μήνες νωρίτερα, με παράγοντες της ομάδας που ήθελαν να κάτσουν στον πάγκο και τον Ούγγρο τεχνικό να θέλει να τους στείλει στην εξέδρα.
Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ στο τέλος Απριλίου του 1980 για την δεύτερη θητεία του στην ομάδα που έμελλε να τελειώσει με μοιραίο τρόπο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι επειδή έπασχε από δερματική πάθηση οι γιατροί του είχαν συστήσει να ζει σε θερμά κλίματα.
Διάφορα
Εκλεκτοί καλεσμένοι στην προεδρική σουίτα

Ξεχωριστοί καλεσμένοι στο γήπεδο της Τούμπας για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκόγια την τέταρτη αγωνιστική των play offs της Super League 1.
Το 1ο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) παρακολουθεί από την σουίτα του Ιβάν Σαββίδη το μεγάλο ντέρμπι του Δικεφάλου με τους «πράσινους».
Μία «κίνηση» των ασπρόμαυρων, η οποία συνηθίζεται στα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.
Διάφορα
Κωνσταντέλιας και Πήλιος χάρισαν τις φανέλες τους σε φίλο της ΑΕΚ που νίκησε τον καρκίνο

Μετά τη λήξη του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, στην OPAP Arena, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δεν χάλασε το χατίρι σε έναν μικρό φίλαθλο της ΑΕΚ, δίνοντάς του τη μπλούζα του.
Ο μικρός φίλος της Ένωσης, οποίος νίκησε τον καρκίνο, κρατούσε ένα πλακάτ, το οποίο έγραφε «Νίκησα τον καρκίνο στο κεφάλι, Ντέλια δώσε μου τη φανέλα».
Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να του χαλάσει χατίρι και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα πήγε προς μέρος του, χαρίζοντας τη μπλούζα του στον φίλαθλο της ΑΕΚ.
-
Επικαιρότητα1 έτος ago
Το παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Έκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Λουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα5 έτη ago
101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ2 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά