Connect with us

Επικαιρότητα

Ψάχνει προπονητή η ΕΠΟ για την Εθνική Ομάδα

paokrevolution

Published

on

 

Την λύση της συνεργασίας του Τζον Φαν’τ Σιπ με την Εθνική ομάδα ανακοίνωσε η ΕΠΟ, ενώ ξεκαθάρισε πως η διοίκηση της ομοσπονδίας ήθελε να εξετάσει με ψυχραιμία την επόμενη μέρα στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής. Πλέον μετά την απόφαση του Ολλανδού να αποχωρήσει, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στρέφεται στην αναζήτηση του νέου προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, η Διοίκηση της Ε.Π.Ο. αποφάσισε να εξετάσει με ψυχραιμία, ευθυκρισία και επαγγελματισμό, χωρίς καμία βιασύνη και έξωθεν πίεση, την επόμενη ημέρα στην τεχνική ηγεσία και τη συνολική οργάνωση της Εθνικής Ομάδας.

Advertisement
Advertisement

Αποκλειστική και μόνη προτεραιότητα στη διαδικασία αυτή αποτελεί η εξασφάλιση των ιδανικότερων συνθηκών λειτουργίας της ενόψει του Nations League 2022 και των προκριματικών του επόμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Κατά συνέπεια, στο κρίσιμο αυτό στάδιο, δεν είναι δυνατόν να ληφθούν αποφάσεις υπό το κράτος οποιασδήποτε πίεσης ή διλήμματος, γιατί πολύ απλά θα είναι λανθασμένες. Η Ε.Π.Ο. το επανέλαβε σε όλους τους τόνους από τη στιγμή που έληξε ο πρόσφατος αγώνας με το Κόσοβο.

Ο κ. Φαν Σχιπ έλαβε την απόφαση να αποχωρήσει, πριν τη λήξη του συμβολαίου του, από την Εθνική. Σεβόμαστε την απόφασή του αυτή. Πράγματι, άλλωστε, το όραμα μας είναι διαφορετικό δεδομένου και του απολογισμού του “πλάνου Κατάρ”. Η Ε.Π.Ο. ευχαριστεί τον κ. Φαν Σχιπ για όσα προσέφερε στην Εθνική Ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με δεδομένη την εξέλιξη αυτή, η Ε.Π.Ο. στρέφεται πλέον στην αναζήτηση του νέου προπονητή, χωρίς καμία βιασύνη, μιας και ο στόχος είναι η εξεύρεση της καλύτερης δυνατής επιλογής και η επιστροφή της Εθνικής στις επιτυχίες και στις προκρίσεις σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις».

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement

Επικαιρότητα

Το “ευχαριστώ” της γερμανικής αστυνομίας στους φίλους του ΠΑΟΚ!

paokrevolution

Published

on

 

Μέσα από δελτίο Τύπου η γερμανική αστυνομία φρόντισε να ευχαριστήσει τους φίλους του ΠΑΟΚ όπως και αυτούς της Αϊντραχτ για την συμπεριφορά τους στο προχθεσινό ματς: “Ο αθλητισμός ήταν στο επίκεντρο και αυτό πρέπει να σημειώσουμε. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, οι φίλοι των δυο ομάδων με τη συμπεριφορά τους βοήθησαν σε αυτό και οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε” σημειώνεται μεταξύ άλλων.

Continue Reading

Επικαιρότητα

Επικεφαλής γερμανικής αστυνομίας: «Ο αθλητισμός στο επίκεντρο»

paokrevolution

Published

on

 

Μέσα από μια ανάρτηση της στο twitter η γερμανική αστυνομία ζητά από τους φίλους των δυο ομάδων που θα βρεθούν στο γήπεδο να συνεργαστούν μαζί της ώστε να κερδίσει το ποδόσφαιρο. Χαρακτηριστικά σημειώνει ο αρχηγός της αστυνομίας, Στέφαν Μίλλερ: «Σε αυτό το ματς, ο αθλητισμός πρέπει να είναι το επίκεντρο. Μετά τα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου, όλοι οι εμπλεκόμενοι, είτε ως αστυνομία, είτε ως διοργανωτές ή οπαδοί, πρέπει να γνωρίζουν την ιδιαίτερη ευθύνη τους για μια ασφαλή και ειρηνική βραδιά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Εμείς δεσμευόμαστε να εκπληρώσουμε το καθήκον μας, και να προσεγγίσουμε τα πάντα γύρω από το παιχνίδι με αυτοπεποίθηση και απαραίτητη ψυχραιμία!» ενώ σημειώνεται: «Εμείς θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα και το ευχάριστο είναι πως δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας οτιδήποτε που αφορά αντιπαλότητα ανάμεσα στους φίλους των δυο ομάδων».

Continue Reading

Επικαιρότητα

Οι οδηγίες των γερμανικών αρχών προς του φίλους του ΠΑΟΚ

paokrevolution

Published

on

 

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν τη μεγάλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Άιντραχτ Φρανφούρτης, οι αστυνομικές αρχές της χώρας που θα φιλοξενήσει τους χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες, δηλαδή η Γερμανία, απέστειλε προς την «ασπρόμαυρη ΠΑΕ» μια σειρά από οδηγίες… ασφαλείας προς τους Έλληνες οπαδούς.

Προκειμένου, λοιπόν, να αποφευχθούν τα «κακώς κείμενα», η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε την απόφαση να κοινοποιήσει προς τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν τις οδηγίες των γερμανικών αρχών.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ: « Οι γερμανικές αρχές απαγορεύουν την πορεία προς το γήπεδο. Το σημείο συνάντησης των φίλων του Δικεφάλου είναι η Ο’ Reilly’s Irish Pub (Am Hauptbahnhof 4, 60329 Frankfurt am Main), δίπλα στον Κεντρικό Σταθμό Τρένων. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να συγκεντρωθούν στις 17:00 ώστε να ξεκινήσουν τη μετάβασή τους προς το γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Advertisement
Advertisement

Η μετάβαση των φιλάθλων θα γίνει με τρένα από τον Κεντρικό Σταθμό Τρένων, που θα οδηγούν απευθείας στο γήπεδο, με συνοδεία της γερμανικής αστυνομίας. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00.

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ που δεν θα μεταβούν με τρένο προς το γήπεδο από το σημείο συνάντησης, συστήνεται να βρίσκονται στο γήπεδο τουλάχιστον δύο ώρες νωρίτερα, προκειμένου να περάσουν τους απαραίτητους ελέγχους.

Εντός του Deutsche Bank Park απαγορεύονται:

Η κατοχή και χρήση βεγγαλικών.
Τα κράνη κι οι ομπρέλες.
Οποιοδήποτε αντικείμενο μπορεί να κρύψει το πρόσωπο κάποιου (μαντίλια, full face).
Μαχαίρια, όπλα κι αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη.
Πανό και σημαίες με ρατσιστικό ή πολιτικό περιεχόμενο.
Πανό και σημαίες μεγαλύτερα των δύο μέτρων και κοντάρια για τα πανό.
Ναρκωτικές ουσίες.
Συσκευές λέιζερ.
Αλκοόλ και κάθε συσκευασία που είναι γυάλινη ή αλουμινένια.
Backpacks, τσάντες και βαλίτσες.
Τύμπανα, κόρνες.

Advertisement
Advertisement

Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να περιμένουν για λίγο στον ειδικό χώρο Ostkurve, έξω από τις θύρες 19-21 του γηπέδου. Εκεί θα υπάρχουν ανοιχτά καταστήματα με νερό και φαγητό, καθώς και τουαλέτες. Μετά το πέρας του απαραίτητου χρόνου θα συνοδευτούν από τη γερμανική αστυνομία στα μέσα μεταφοράς τους.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να τηρήσουν τα μέτρα των γερμανικών αρχών, προκειμένου να αποφευχθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας ή ενδεχόμενες νομικές ενέργειες εναντίον τους. Οι αρχές στην Γερμανία είναι ιδιαίτερα αυστηρές και δείχνουν μηδενική ανοχή στους παραβάτες.

Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις