Connect with us

Διάφορα

«Πολύ δίκαιος ο Μαρτσίνιακ, δεν του αρέσει το VAR»

paokrevolution

Published

on

 

Στο Μetropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Πολωνός δημοσιογράφος Πρέμισλαβ Γκάζλερ, ο οποίος μίλησε για τον συμπατριώτη του Σίμον Μαρτσίνιακ που ορίστηκε να σφυρίξει στο ντέρμπι του ΠΑΟΚμε τον Άρη, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τον Μαρτσίνιακ: «Οι Έλληνες οπαδοί θα πρέπει να τον θυμούνται από την αναμέτρηση της Γούλβς με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Γιουρόπα Λίγκ, καθώς δεν μέτρησε γκολ του Ολυμπιακού. Είναι πολύ έμπειρος διαιτητής. Έχει σφυρίξει σε διοργανώσεις όπως το Τσάμπιονς Λίγκ, το Γιούρο και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στο ξεκίνημα της καριέρας του, έδινε πολύ συχνά πέναλτι. Πλέον δεν το κάνει τόσο, αλλά πιστεύω πως δεν είναι μεγάλος φαν του VAR. Του αρέσει να παίρνει μόνος του αποφάσεις, θέλει να δείχνει στους παίκτες ότι αυτός κάνει κουμάντο στο γήπεδο. Είναι αυστηρός αλλά πολύ δίκαιος, δεν βγάζει εύκολα κάρτες».

Advertisement
Advertisement

Ερωτηθείς για το αν θα καταφέρει να κρατήσει τις ισορροπίες στο ντέρμπι: «Πιστεύω πως ναι, θα έχει πολύ ενδιαφέρον το ματς και πολλά νεύρα. Ο Μαρτσίνιακ όμως είναι πολύ δυνατός σωματικά και ψυχολογικά».

Continue Reading
Advertisement Advertisement

Διάφορα

Πέθανε ο μπαμπάς του Γιαννάκη, Λουκάς Μήλιος

paokrevolution

Published

on

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης (14/10). Σε ηλικία 71 ετών έφυγε από την ζωή ο Λουκάς Μήλιος, ο πατέρας του Γιαννάκη, του πιο εμβληματικού οπαδού του ΠΑΟΚ. Ο εκλιπών πάλευε τα 2,5 τελευταία χρόνια με την επάρατη νόσο, δίνοντας με αξιοπρέπεια έναν προσωπικό αγώνα και χωρίς να σταματήσει ούτε λεπτό να στηρίζει τον γιο του και την αγάπη του για τον Δικέφαλο.
Τις τελευταίες μέρες η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί και είναι χαρακτηριστικό ότι η απουσία πατέρα και γιου από το πρόσφατο μνημόσυνο για τα έξι αδικοχαμένα αετόπουλα στα Τέμπη δεν είχε περάσει απαρατήρητη, αφού ο αείμνηστος Λουκάς και ο Γιαννάκης ήταν πάντα εκεί, όπως ήταν πάντα εκεί όπου έδιναν αγώνα τμήματα του ΠΑΟΚ ή αθλητές του συλλόγου.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη (15/10) στις 13:00 στα κοιμητήρια της Μαλακοπής.

 

«Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ, με θλίψη, αποχαιρετά τον Λουκά Μήλιο, πατέρα του πιο πιστού φιλάθλου μας, Γιαννάκη, και εκφράζει τα συλλυπητήρια της στους οικείους του. Ο Λουκάς Μήλιος ήταν σε όλη του τη ζωή δίπλα στην ομάδα, δίνοντας ζωή στον γιό του, Γιαννάκη, ο οποίος την αντλούσε μέσα από τα τέσσερα ιερά γράμματα του Συλλόγου μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», έγραψε σε ανάρτησή του ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

Advertisement
Advertisement

 

Continue Reading

Διάφορα

ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4: Ανακοίνωσε οδική εκδρομή για τον αγώνα με τη Λιλ

paokrevolution

Published

on

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4 εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει για τη διοργάνωση οδικής εκδρομής στη Γαλλία για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λιλ στις 23 Οκτωβρίου. Αναλυτικά: 

«Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4 ενημερώνει τα μέλη του και το λαό του Π.Α.Ο.Κ. ότι διοργανώνει οδική εκδρομή στην Γαλλία με 2 διανυκτερεύσεις για την αναμέτρηση του Europa League στις 23/10 μεταξύ της Λιλ – Π.Α.Ο.Κ. στο Στάδιο Πιερ Μορουα. Πληροφορίες εγγραφές στα γνωστά πρόσωπα και τηλέφωνα.

Η οδική μας εκδρομή περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο και τα εισιτήρια του αγώνα τα οποία είναι εξασφαλισμένα».

 

Advertisement
Advertisement

Continue Reading

Διάφορα

Κανείς δεν ξέχασε τα έξι αετόπουλα

paokrevolution

Published

on

Συναισθηματικά φορτισμένο θα είναι το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων συμπίπτει χρονικά με τη συμπλήρωση 26 ετών από την μαύρη μέρα στην ιστορία του Δικεφάλου, όταν έξι οπαδοί του έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και ενώ επέστρεφαν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

Αρκετή ώρα πριν τη σέντρα, έχει κρεμαστεί πανό στη μνήμη τους, ανάμεσα σε Θύρα 4 και Θύρα 5.
Continue Reading

Τάσεις