Connect with us

Ποδόσφαιρο

«O Κοτάρσκι δεν… καίγεται να φύγει»

paokrevolution

Published

on

« Τις τελευταίες ημέρες και κυρίως από την Ιταλία υπήρχε ένα καταιγισμός δημοσιευμάτων ποτγ ήθελαν τον Ντομινίκ Κοτάρσκι να είναι στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, ανάμεσα τους και η Ιντερ. Μιλώντας στο Metropolis 95.5 o Βιντσέτζο Καβαλιέρε, o ατζέντης του Κροάτη τερματοφύλακα θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα: «Όταν έχεις έναν τερματοφύλακα σαν τον Κοτάρσκι, είναι λογικό να υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται. Όταν έρχονται να σε ρωτήσουν, δεν μπορείς να τους αρνηθείς. Είναι πολλά τα κλαμπ που παρακολουθούσαν τον Κοτάρσκι και θέλουν να αξιολογήσουν τις πιθανότητες τους και να δουν αν μπορούν να κάνουν κρούση. Ότι υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον, δεν σημαίνει ότι ο Κοτάρσκι καίγεται να φύγει. Να μην ανησυχούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Στην ομάδα γέννησε συναισθήματα που δεν είχε βιώσει ποτέ ο Κοτάρσκι».

Ο Κοτάρσκι ολοκληρώνει τις διακοπές του σε λίγες μέρες καθώς στις 20 Ιουνίου αρχίζει η προετοιμασία του Δικεφάλου. Προφανώς και θα ήθελε να βρίσκεται στην Γερμανία και να συμμετέχει στο Euro με την ΕΘνική Ομάδα της χώρας του. Ο ατζέντης του, κλήθηκε να σχολιάσει την μη παρουσία του Ντομινίκ στην αποστολή της Εθνικής Κροατίας: «Σίγουρα ήταν απογοητευτικό αλλά ο προπονητής της Κροατίας τον κάλεσε και του είπε οτι είναι το μέλλον της Κροατίας. Δεν ήθελε να σπάσει την τριάδα των τερματοφυλάκων και τη σχέση που έχουν. Πολλοί ήταν οι αρθρογράφοι που απόρησαν για το λόγο που δεν βρέθηκε στην αποστολή».

Ποδόσφαιρο

Στον ΠΑΟΚ ο Τζόντζο Κένι

paokrevolution

Published

on

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Τζόντζο Κένι από την Χέρτα Βερολίνου με ελέυθερη μεταγραφή. Ο Άγγλος δεξιός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο για τα επόμενα 3+1 χρόνια και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 3.

Ο Τζόντζο Κένι γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου 1997 στο Λίβερπουλ και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία της Έβερτον, στην οποία εντάχθηκε σε ηλικία εννιά ετών. Το 2014 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και παρέμεινε ενεργό μέλος της μέχρι το 2022. Στο μεσοδιάστημα, δόθηκε δανεικός στις Γουίγκαν και Όξφορντ Γιουνάιτεντ για να αποκτήσει εμπειρίες. Τη σεζόν 2017-18 είχε την πρώτη του γεμάτη χρονιά με την Έβερτον στην Premier League, ενώ συνολικά κατέγραψε 69 συμμετοχές και πέντε ασίστ με τη φανέλα των «Ζαχαρωτών».

Η πρόοδός του και η δυναμική παρουσία του στη δεξιά πλευρά της άμυνας τον έφεραν στο προσκήνιο ευρωπαϊκών συλλόγων. Τον Ιούλιο του 2019 παραχωρήθηκε με μονοετή δανεισμό στη Σάλκε, όπου προσαρμόστηκε άμεσα στη Bundesliga, πραγματοποιώντας 34 συμμετοχές, με δύο γκολ και τρεις ασίστ, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του.

Τον Φεβρουάριο του 2021 μετακόμισε στη Σκωτία για λογαριασμό της Σέλτικ, με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού. Στη Γλασκώβη πήρε σημαντικό χρόνο συμμετοχής, αγωνιζόμενος σε 16 αγώνες και μοιράζοντας τέσσερις ασίστ, συμβάλλοντας με συνέπεια τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας.

Advertisement
Advertisement

Το καλοκαίρι του 2022, ο Άγγλος αμυντικός έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του υπογράφοντας πολυετές συμβόλαιο με τη Χέρτα Βερολίνου. Σε διάστημα τριών σεζόν στη Γερμανία, αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας, μετρώντας 98 συμμετοχές, πέντε γκολ και 16 ασίστ, αποδεικνύοντας την αξιοπιστία του σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα.

Σε διεθνές επίπεδο, ο Κένι έχει πλούσια παρουσία με τις εθνικές ομάδες νέων της Αγγλίας, από την U16 μέχρι την U21, με συνολικά 56 συμμετοχές και δύο γκολ. Το 2014 στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης με την U17, σκοράροντας το νικητήριο πέναλτι στον τελικό απέναντι στην Ολλανδία και συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία 11άδα της διοργάνωσης, ενώ το 2017 ήταν βασικό στέλεχος της Αγγλίας U20 που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο U20, παίζοντας βασικός και στα επτά ματς μέχρι τον τελικό με τη Βενεζουέλα.

Ο Άγγλος μπακ αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ και έρχεται στην Τούμπα γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες για το μέλλον.

Καλώς ήρθες, Τζόντζο!

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Ποδόσφαιρο

Επιβεβαίωσε ο ΠΑΟΚ για το φιλικό με τον Αγιαξ

paokrevolution

Published

on

 

Νωρίτερα είχαμε σημειώσει πως ο Αγιαξ ανακοίνωσε φιλικό με τον ΠΑΟΚ στις 16 Ιουλίου στο προπονητικό του κέντρο. Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ το επιβεβαίωσε σημειώνοντας όμως πως απομένει το τυπικό μέρος, δηλαδή και η υπογραφή των συμβολαίων με την εταιρεία που έχει αναλάβει τα της προετοιμασίας. Αυτό ισχύει για τα δυο φιλικά με Άγιαξ (16/7) και Γκοου Αχεντ Ιγκλς (19/7). Επίσης η ασπρόμαυρη ΠΑΕ τονίζει πως η ομάδα θα δώσει άλλα δύο φιλικά για τα οποία ακόμη οριστικοί αντίπαλοι δεν υπάρχουν.

Continue Reading

Ποδόσφαιρο

Ευχήθηκε στον Κωνσταντέλια ο Σαββίδης

paokrevolution

Published

on

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ φρόντισε να ενημερώσει  πως ο Ιβάν Σαββίδης επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή με αφορμή την γέννηση του παιδιού του και ήθελε να του ευχηθεί ολόψυχα κάθε ευτυχία. Ηταν μια ανθρώπινη συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα. Από εκεί και πέρα πρέπει να θυμίσουμε πως ο Γιάννης Κωνσταντέλιας από το περασμένο καλοκαίρι είχε πάρει την υπόσχεση (όταν είχε αρνηθεί να πάει στην Σάλτσμπουργκ) πως θα του γίνει ένα νέο συμβόλαιο και προφανώς αναμένουμε να γίνει πράξη τώρα αυτή η υπόσχεση. Σε πρώτη φάση όμως αυτή η σημερινή επικοινωνία ήταν κοινωνικού χαρακτήρα.

Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις