Connect with us

Α.Σ ΠΑΟΚ

Νικητής σε ματς-θρίλερ

paokrevolution

Published

on

 

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 13 Νοεμβρίου 2021 στο «Σπίτι του Χάντμπολ» την ΑΕΣΧ Πυλαίας, της οποίας και επικράτησε με 22-21 σκορ.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-2, με τη διαφορά του ενός γκολ να κρατάει μέχρι το 4-5, οπότε και οι «ασπρόμαυροι» πήραν τον έλεγχο του αγώνα και πέρασαν μπροστά στο σκορ με 6-5 και 7-5, στη συνέχεια. Στην εξέλιξη της περιόδου, ο Δικέφαλος, δεν κατάφερε να διατηρήσει τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να επιτρέψει στη φιλοξενούμενη Πυλαία να περάσει και πάλι μπροστά με 8-9. Στον Δικέφαλο, στοίχισαν τα λάθη στην άμυνα, που έδωσαν το δικαίωμα στους αντιπάλους να σκοράρουν και να διαμορφώσουν το σκορ ημιχρόνου σε 9-12.

Στην επανάληψη, οι «ασπρόμαυροι», έχοντας ξεκουραστεί για λίγα μόλις λεπτά, επέστρεψαν αρκετά δυναμικά, με την σκληρή τους άμυνα να εμποδίζει στους αντιπάλους να βρουν εστία. Ο Δικέφαλος ισοφάρισε γρήγορα σε 12-12, ενώ η ισοπαλία διατηρήθηκε και μέχρι το 14-14. Οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα», πέρασαν μπροστά στο σκορ, ενώ, σταδιακά, έχτισαν προβάδισμα τριών γκολ, 19-16 και 20-17. Παρά την προσπάθεια των αντιπάλων να αντισταθούν και να πάρουν κάτι περισσότερο, αυτό δεν κατέστη δυνατό με τον ΠΑΟΚ να φτάνει στη νίκη με 22-21 σκορ.

Advertisement
Advertisement

Στο διά ταύτα, οι «ασπρόμαυροι», παρά τα εμπόδια που προσπάθησαν να τους βάλουν οι αντίπαλοι, απέδειξαν την ποιότητά τους, καθώς και την ικανότητα να διαχειριστούν καταστάσεις, και, έτσι, έφτασαν όχι μόνο στη νίκη, αλλά και στη διατήρηση του αήττητου σερί τους από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ – ΑΕΣΧ Πυλαίας: 22-21

Ημίχρονο: 9-12

www.acpaok.gr

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement

Α.Σ ΠΑΟΚ

Κάρτα Φιλάθλου Α.Σ. ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η διάθεση!

paokrevolution

Published

on

Ξεκίνησε η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου του Α.Σ. ΠΑΟΚ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να προχωρήσουν στην έκδοσή της.

Η κάρτα φιλάθλου είναι πλέον απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν 2025-2026, και η διαδικασία έκδοσης γίνεται αποκλειστικά μέσω της επίσημης πλατφόρμας της Ticketmaster, με δυνατότητα εξυπηρέτησης όλο το 24ωρο, ώστε κάθε φίλαθλος να μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία εύκολα και γρήγορα.

https://www.ticketmaster.gr/paok-karta-filathloy-2025-2026_sen_2007237.html

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία έκδοσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2310988000 ή στο info@acpaok.gr, από Δευτέρα έως Πέμπτη 09:00 – 21:00 και Παρασκευή 09:00 – 16:00.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Α.Σ ΠΑΟΚ

Καταλήξαμε στο μνημόνιο συνεργασίας, συνάντηση το συντομότερο δυνατόν

paokrevolution

Published

on

Με ανακοίνωσή του μετά τα μεσάνυχτα ο ΑΣ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως έχει καταλήξει στο μνημόνιο συνεργασίας που θα προταθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη Νέα Τούμπα.

Αναλυτικά:

Το ΔΣ του Α.Σ. ΠΑΟΚ συνεδρίασε στις 22 Οκτωβρίου στα Γραφεία του ερασιτέχνη και κατέληξε στο σχέδιο μνημονίου-συνεργασίας για τη Νέα Τούμπα, που θα προταθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επιθυμία μας είναι η συνάντηση να γίνει το συντομότερο δυνατό.

Continue Reading

Α.Σ ΠΑΟΚ

Νέος πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ ο Αλκιβιάδης Ησαϊάδης

paokrevolution

Published

on

 

Το ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Θανάση Κατσαρή και προχώρησε στην ανάδειξη νέου προέδρου με τον Αλκιβιάδη Ησαϊάδη να είναι πλέον ο αντικαταστάτης του Θανάση Κατσαρή. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η ανάδειξη του ήρθε χωρίς κανένα μέλος να ψηφίσει αρνητικά ή λευκό και έτσι με ψήφους 15-0 αναδείχθηκε νέος πρόεδρος. Να σημειώσουμε επίσης πως ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος, Δημοκράτης Παπαδόπουλος είναι πλέον απλό μέλος και τη θέση του πήρε ο Θεολόγος Μπεκιάρης ενώ δεύτερος αντιπρόεδρος είναι ο Γιάννης Ελευθεριάδης. Οπως είχαμε σημειώσει, τη θέση του Θανάση Κατσαρή στο 15μελές συμβούλιο πήρε ο Δημήτρης Χασεκίδης.

 

Στην πρώτη του τοποθέτηση ως Πρόεδρος, ο κος Αλκιβιάδης Ησαϊάδης, ζήτησε από τα μέλη του ΔΣ να συνεχίσουν να εργάζονται για την πρόοδο του Σωματείου ο καθένας από την θέση του, ευχαρίστησε τον κ. Αθανάσιο Κατσαρή, για την μακροχρόνια, ανιδιοτελή και μεγάλη του προσφορά, ο οποίος παραδίδει έναν ΠΑΟΚ, μεγαλύτερο από αυτόν που παρέλαβε, αναγνώρισε την μεγάλη και καταλυτική συμβολή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη στη γιγάντωση όλου του Σωματείου, ενώ απηύθυνε πρόσκληση ενότητας σε όλες τις υγιείς δυνάμεις της Οικογενείας του μεγάλου ΠΑΟΚ. «Η ισχύς εν τη ενώσει» θα είναι ο μπούσουλας μας, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Αλκιβιάδης Ησαϊάδης, στο κλείσιμο της πρώτης του ομιλίας ως νέος Πρόεδρος.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Τάσεις