Connect with us

Ποδόσφαιρο

Μεϊτέ: «Είπα στον Λουτσέσκου, βρες μία λύση να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»

paokrevolution

Published

on

 

O Γάλλος μέσος στάθηκε στους λόγους που δεν επέστρεψε στην ομάδα κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, τις επαφές που είχε με τον Παναθηναϊκό αλλά και τον ρόλο που έπαιξε ο Λουτσέσκου στην απόφασή του να γίνει ξανά κάτοικος Τούμπας. Φυσικά, αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με την Στεάουα Βουκουρεστίου, εκφράζοντας την επιθυμία της ομάδας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου: Για το αν υπάρχει ένα στοιχείο εκδίκησης μετά την ήττα στην League Phase: «Δεν το βλέπω σαν εκδίκηση, αλλά είναι ένα παιχνίδι πρόκρισης που είναι πιο σημαντική από μια εκδίκηση. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο και ήρθε η ώρα να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη από την Στεάουα: «Είναι μια δυνατή ομάδα η Στεάουα, είναι ένα σύνολο και δεν ξεχωρίζω κάποιον από το ρόστερ. Εμείς πρέπει να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να πάρουμε την νίκη αύριο».

Γιατί δεν ήρθε το καλοκαίρι και ήρθε τον Γενάρη: «Το καλοκαίρι μιλήσαμε πολύ με τον ΠΑΟΚ, με τον προπονητή και ήταν δύσκολο να έρθω γιατί είχα και κάποια προσωπικά θέματα. Ενδιαφέρθηκε και ο Παναθηναϊκός για μένα, ο προπονητής ήθελε να βρει την λύση να γυρίσω και τα κατάφερε. Είμαι εδώ και θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Αρχικά αυτό με την Στεάουα και βλέπουμε την συνέχεια».

Advertisement
Advertisement

Για το αν είναι σημαντικό ότι η ρεβάνς είναι εκτός: «Σίγουρα θα ήταν καλύτερο να παίξουμε την ρεβάνς στην Τούμπα, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Πρέπει αύριο να κάνουμε το πρώτο βήμα πρόκρισης και να πάμε στο Βουκουρέστι να κερδίσουμε για να περάσουμε».

Για το αν είναι το ίδιο επίπεδο με πέρσι η ομάδα: «Ναι είναι στο ίδιο επίπεδο με πέρσι. Έφυγαν κάποιοι παίκτες αλλά το επίπεδο παραμένει το ίδιο. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να δείξουμε την ίδια νοοτροπία. Μόνο μέσω από αυτό μπορούμε να πετύχουμε πράγματα».

Για το γεγονός ότι πήρε ο ίδιος τηλέφωνο τον ΠΑΟΚ: «Αυτό που είχα με τον ΠΑΟΚ πέρσι ήταν απίστευτο! Οι συμπαίκτες, ο προπονητής, η στήριξη των οπαδών της ομάδας. Τα πάντα είναι τέλεια στον ΠΑΟΚ. Όταν με πήρε ο Παναθηναϊκός, είπα στον κοουτς να με φέρει πίσω στον ΠΑΟΚ».

Για το αν είναι ένα κίνητρο για αυτόν ότι ο Λουτσέσκου ευχαρίστησε δημόσια τον πρόεδρο για την μεταγραφή του: «Ναι είναι. Είμαι ένας ανταγωνιστικός παίκτης, είμαι μαχητής. Είμαι χαρούμενος που πήραμε το πρωτάθλημα πέρσι, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Πρέπει να είμαστε και φέτος μέσα στους στόχους. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, την Μαρία και τον προπονητή που με έφεραν εδώ και συνεχίζω στον ΠΑΟΚ».

Advertisement
Advertisement

Για την επιλογή του να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και σε τι κατάσταση ετοιμότητας βρίσκεται: «Νιώθω πολύ καλά, δουλεύω πολύ και θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα. Είδα το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Στεάουα, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση για το ματς και θεωρώ ότι με την απαραίτητη συγκέντρωση θα έχουμε ένα καλό παιχνίδι».

Ποδόσφαιρο

Χωρίς τους διεθνείς και με τρεις εκτός

paokrevolution

Published

on

 

Μετά το χρήσιμο τετραήμερο ρεπό το ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικεφάλου επέσρεψε στις προπονήσεις γνωρίζοντας πως αυτό το διάστημα μέχρι τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ στις 30 Μαρτίου πρέπει να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο ώστε στις έξι αγωνιστικές των πλέι οφ να διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή θέση στο Πρωτάθλημα.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα πρέπει να κάνει υπομονή μια εβδομάδα για να έχει και τους διεθνείς παρόντες. Στο μέτωπο των τραυματιών δεν είχαμε κάποια διαφοροποίηση αφού οι Γιόνι Όττο και Άλι Σαμάτα δούλεψαν ατομικά στο γυμναστήριο και ο Ντέγιαν Λόβρεν υποβλήθηκε σε θεραπεία.

 

Οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ένα πρόγραμμα αφιερωμένο κατά κύριο λόγο στη φυσική κατάσταση, το οποίο περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής και οικογενειακό διπλό σε υψηλό τέμπο.

Advertisement
Advertisement

 

Την Τετάρτη (19.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00.

Continue Reading

Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωσε την συμφωνία με Γκουγκεσασβίλι

paokrevolution

Published

on

 

Την πρώτη του μεταγραφική προσθήκη ενόψει του καλοκαιριού ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον Γεωργιανό τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού Λούκα Γκουγκεσασβίλι.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Λούκα Γκουγκεσασβίλι από τον Πανσερραϊκό, με τον Γεωργιανό τερματοφύλακα να έχει έρθει σε συμφωνία για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τις 30.06 του 2028», αναφέρει χαρακτηριστικά το ποστάρισμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Instagram ενώ ακολούθησε και σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου. Ο Γκουγκεσασβίλι συμφώνησε για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον ΠΑΟΚ, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα φτάνουν στα 600.000 ευρώ.

Continue Reading

Ποδόσφαιρο

Αλί Σαμάτα: MVP Φεβρουαρίου

paokrevolution

Published

on

 

Ο Τανζανός ενεργοποιήθηκε τον Φεβρουάριο από τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τον δικαίωσε με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Πέτυχε τέσσερα γκολ και μοίρασε μία ασίστ, βοηθώντας τον Δικέφαλο να πάρει αποτελέσματα.

Στη διαδικασία, ο έμπειρος φορ διέλυσε τον ανταγωνισμό και συγκέντρωσε το 92% των ψήφων του κοινού, αφήνοντας στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα τους Τόμας Κεντζιόρα και Μπάμπα.

Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις