Επικαιρότητα
Μεγάλη νίκη στη Σύρο
Μεγάλο τρίποντο για τον ΠΑΟΚ στην Σύρο, αφού ο Δικέφαλος στο πλαίσιο της 11ης εξ’ αναβολής αγωνιστικής επικράτησε του Φοίνικα ΟΝΕΧ με 1-3.
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με αρχική σύνθεση τους: Τερζή, Άγκανιτς, Κουμεντάκης, Εβάντρο, Τακουρίδης, Βαν Ντε Ντρις και λίμπερο ο Κοκκινάκης.
Στο πρώτο σετ, οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκοράρισμα, με τον Δικέφαλο να κυνηγάει ωστόσο το σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του. Στα μέσα του σετ, ο Δικέφαλος ήταν πίσω με δύο, με τους «ασπρόμαυρους» να αντεπιτίθενται σωστά και να φέρουν το σετ στα ίσια σε κομβικό σημείο, 23-23. Οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά με 24-23, με το σετ να κρίνεται σε μία αμφισβητούμενη φάση, η οποία εξετάστηκε μάλιστα μέσω του VAR! Ο ΠΑΟΚ μπλοκάρε για το 24-24, με την εξέταση του βίντεο στην επαφή του μπλοκ του Δικεφάλου στο φιλέ να δικαιώνει τους Συριανούς, ωστόσο όπως φάνηκε από το ριπλέι, επαφή στο φιλέ από το μπλοκ του ΠΑΟΚ φαίνεται πως δεν υπάρχει. Έτσι, οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με 25-23.
Στο δεύτερο σετ, το ξεκίνημα ήταν «καρμπόν» με αυτό του πρώτου, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι με τον Φοίνικα να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Εκμεταλλευόμενος την καλή λειτουργία στο μπλοκ, ο ΠΑΟΚ πέρασε μπροστά σε πρώτη φάση με δύο, 14-16, και στη συνέχεια με τέσσερις, 17-21, για να κάνει το 1-1 στα σετ με 23-25.
Στο τρίτο σετ, οι παίκτες του Nikola Matijasevic ήταν εκείνοι που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας από νωρίς διαφορά δύο πόντων, 6-8. Στη συνέχεια, με τον διαγώνιο Van Den Dries να ανεβαίνει τόσο επιθετικά όσο και από την γραμμή του σερβίς, ο ΠΑΟΚ αύξησε περαιτέρω την διαφορά του σε κομβικό σημείο, 18-21. Παρουσιάζοντας σταθερά καλή εικόνα, ο Δικέφαλος έκανε την ανατροπή στα σετ με 21-25, 1-2.
Στο τέταρτο σετ, ο Δικέφαλος μπήκε με πείσμα να φύγει από τις Κυκλάδες με το καθαρό τρίποντο. Οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στους τελευταίους πόντους, με την εικόνα του σετ να φαινόταν ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Δικέφαλος ήταν εκείνος που ήταν ψύχραιμος, και έφυγε με τεράστιο τρίποντο κάνοντας το 1-3 με 24-26.
Συμπερασματικά, η δουλειά του Nikola Matijasevic γενικά αλλά και στο μπλοκ ειδικότερα απέδωσε και με το παραπάνω αφού ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε δυνατός απέναντι στον αντίπαλο του. Πλέον, είναι η ώρα της τελικής αντεπίθεσης, αφού ο Δικέφαλος φώναξε παρών στην Σύρο, και απέδειξε ότι τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή 14 Μαρτίου και ώρα 19:00 απέναντι στον Ολυμπιακό, στο «Μελίνα Μερκούρη», στο πλαίσιο της 13ης εξ’ αναβολής αγωνιστικής.
Διακύμανση:
1ο σετ: 8-7, 16-14, 21-20, 25-23
2ο σετ: 8-7, 14-16, 17-21, 23-25
3ο σετ: 6-8, 13-16, 18-21, 21-25
4o σετ: 8-6, 16-14, 20-21, 24-26
www.acpaok.gr
Επικαιρότητα
Στο νοσοκομείο ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, επιδεινώθηκε η υγεία του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ρουμανίας εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο της χώρας τις τελευταίες ημέρες, καθώς παρουσίασε σοβαρή επιβάρυνση στην κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τη ρουμανική εφημερίδα ProSport.
Ο Μιρτσέα αντιμετώπισε έντονα προβλήματα υγείας προς το τέλος του 2025, με αποτέλεσμα να χρειαστεί άμεση ιατρική φροντίδα. Ο 80χρονος ταλαιπωρήθηκε από έντονο κρυολόγημα, το οποίο επηρέασε αρνητικά την ήδη επιβαρυμένη καρδιακή του λειτουργία, και κρίθηκε αναγκαία να νοσηλευτεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάστασή του επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.
Επικαιρότητα
Ανακοίνωση εννιά ΣΦ ΠΑΟΚ: «Θέλουμε ανεξάρτητο και αυτάρκη ΑΣ, την καλύτερη λύση για την Τούμπα»
Ανακοίνωση με αφορμή το θέμα της Νέας Τούμπας, μέσω της οποίας ζητούν ανεξάρτητο ΑΣ και μελλοντικά αυτάρκη, αλλά και την πιο σίγουρη και γρήγορη λύση για την ανέγερση του γηπέδου «που ήδη έχει καθυστερήσει», όπως τονίζουν, εξέδωσαν εννιά ΣΦ ΠΑΟΚ (ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ, #031# ΠΕΡΑΙΑ (ΕΟ), ΕΠΑΝΟΜΗ, ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ). Εξηγούν και γιατί έκαναν επίσκεψη στον Ερασιτέχνη τις προηγούμενες ημέρες.
Αναλυτικά το κείμενο: «Ως Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ που λειτουργούμε καθημερινά με γνώμωνα το καλό του Δικεφάλου και μόνο, αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε (ελπίζουμε για τελευταία φορά) καθώς εν όψη των 100 ετών τα διοικητικά εσωπροβλήματα του οργανισμού δεν φαίνεται να καταλαγιάζουν (κάθε άλλο μάλλον) παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μας να επικρατήσει η λογική, η ενότητα και η υγιείς σκέψη προς συμφέρουν του ΠΑΟΚ μας.
Χωρίς να μακρηγορούμε καθώς στις περιστάσεις που βιώνουμε μάλλον δεν αρμόζουν μανιφέστα αλλά λακωνικές τοποθετήσεις και δράση, αναφέρουμε τα εξής.
Μετά την προχθεσινή μας επίσκεψη στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ, την διακοπή του διοικητικού συμβουλίου και την συνέχιση της διαδικασίας σήμερα Τέταρτη, πρέπει να δώσουμε στο σύνολο του λαού του ΠΑΟΚ την αλήθεια από την δικιά μας πλευρά καθώς το μέλλον του οργανισμού και οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν είναι θέμα όλων και όχι μόνο των οργανωμένων.
Πρώτον, όσον αφορά το περιεχόμενο της επίσκεψης μας και δεύτερον για την συνολική μας στάση και εμπλοκή στα διοικητικά ζητήματα που αφορούν την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ.
Ο λόγος της επίσκεψης… απλός, “Κύριοι, με την δικιά μας στήριξη παραμείνατε 15μελες μετά την παραίτηση Κατσαρή και δεν ακολουθήσατε όλοι τον ίδιο δρόμο.”
Για εμάς δεν έχει αλλάξει κάτι, οι λόγοι της στήριξης μας από την αρχή μέχρι σήμερα παραμένουν ίδιοι.
1. Ανεξάρτητος ΑΣ και μελλοντικά αυτάρκης,
2. Την πιο σίγουρη και την πιο γρήγορη λύση για την ανέγερση της νέας Τούμπας που ήδη έχει καθυστερήσει πολύ να δωθεί στον λαό του ΠΑΟΚ.
Και από ότι φαίνεται, ούτε γρήγοροι, ούτε σίγουροι, ούτε ανεξάρτητοι σταθήκατε.
Επιθυμία λοιπόν του κόσμου που σας στήριξε είναι να δωθούν ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα και λύσεις οι οποίες υποστηρίζονται από συμπαγής απόψεις και όχι αβάσιμες τεκμηριώσεις και κομφούζιο καθυστερήσεων για το τι πραγματικά συμβαίνει με την κληρονομιά του συλλόγου μας.
Υγ1
Επειδή πολλοί καλοθελητές διαιωνίζουν ανυπόστατες καταστάσεις, πρώτοι δηλώνουμε πως δεν έχουμε σκοπό να οδηγήσουμε αλλά ούτε και να οδηγηθούμε σε καμία κόντρα και καμία πόλωση με κανέναν συνοπαδό μας για διοικητικά τερτίπια. Όσο και αν ασχολούμαστε με τα κοινά, το πεδίο και η θέση των Οπαδών είναι στους δρόμους και στα Πέταλα, εκεί που τα πράγματα ζορίζουν και μόνο σαν ένα έρχονται οι νίκες.
Υγ2
Επίσης στο κλίμα ενότητας που παροτρύνουμε και διαλέγουμε εξ αρχής να ακολουθήσουμε αποφασίσαμε να μην ανακοινώσουμε δημόσια τους λόγους που είμαστε κάθετα απέναντι στην εμπλοκή Τσαλόπουλου-Χατζόπουλου στην επόμενη μέρα του ΑΣ ΠΑΟΚ, αλλά όσοι ενδιαφέρονται να ακούσουν ποιες συγκεκριμένες κινήσεις τους, συναντήσεις τους και τοποθετήσεις τους είναι αυτές που τους θέτουν εκτός κάδρου για εμάς είμαστε πάντα διαθέσιμοι…
Υγ4
Εμείς είμαστε μόνο Π.Α.Ο.Κ.
Μόνο τα 4 γράμματα έχουν σημασία για εμάς και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι πάνω απο αυτά τα ιερά γράμματα.
Μετά τιμής,
ΣΦ ΠΑΟΚ
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟΥΜΠΑ, #031#
ΠΕΡΑΙΑ (ΕΟ) , ΕΠΑΝΟΜΗ
ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΜΟΥΔΑΝΙΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ,
ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ».
Επικαιρότητα
Συγκλονισμένος και ο Αντρέ με την απώλεια του Ζότα
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια με ανάρτηση του στα social media εξέφρασε την οδύνη του για την απώλεια του Ντιόγκο Ζότα που έχασε όπως και ο αδελφός του την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. «Αναπαύσου εν ειρήνη», ανέφερε στο μήνυμά του ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

-
Επικαιρότητα2 έτη agoΤο παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΈκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΗ ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο3 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΛουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα6 έτη ago101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ3 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά
