Αντίπαλοι
Καταθέτει έφεση ο Παναθηναϊκός
Με ανακοίνωση της η πράσινη ΠΑΕ κάνει γνωστό ότι θα καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης με την οποία τιμωρήθηκε η έδρα της με δυο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. Αν η έφεση έχει αποτέλεσμα και πέσει έστω και κατά μια αγωνιστική η τιμωρία τότε θα παίξει κεκλεισμένων με τον ΟΦΗ και με κόσμο στις 7 Νοεμβρίου με τον ΠΑΟΚ. Η ανακοίνωση: «Ο Παναθηναϊκός θεωρεί ιδιαιτέρως αυστηρή και άδικη την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της λίγκας και εξυπακούεται ότι πηγαίνουμε σε έφεση κατά της ποινής. Επί της ουσίας πρόκειται για έναν άκρως υπερβολικό και άδικο νόμο ο οποίος δένει τα χέρια των ομάδων ακόμη και σε εντελώς μεμονωμένα και μικρής έκτασης περιστατικά, όπως αυτό του περασμένου Σαββάτου.
Ο Παναθηναϊκός λαμβάνει και με το παραπάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, σύσσωμη η κοινή γνώμη αναφέρεται φέτος στις “γιορτές” της Λεωφόρου ενώ παράλληλα λαμβάνουμε συγχαρητήρια από τους αντιπάλους μας. Ως εκ τούτου απορούμε για το τι άλλο πρέπει να κάνουμε ώστε να μην μπορεί μια πραγματικά πολύ μικρή μειοψηφία να στερεί από τον σύλλογο την τεράστια δύναμη της έδρας του εξαιτίας ενός τόσο αυστηρού νόμου».
Αντίπαλοι
Στο βάθος… Πανσερραϊκός

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία κέρδισε στην Τρίπολη με 2-0 τον Αστέρα και πήρε τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στους “8”. Εκεί που θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τον Δικέφαλο που θέλει να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΝΠΣ τον οποίο αντιμετωπίζει την Πέμπτη στην Τούμπα στον πρώτο αγώνα της φάσης των “16”.
Αντίπαλοι
Τοπμέλερ: “Χάσαμε γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν πιο αποτελεσματικός”

Η Αϊντραχτ θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια ομάδα από το Europa League τον προσεχή Φλεβάρη για να βρεθεί εκεί που είναι ήδη ο ΠΑΟΚ, δηλαδή στους “16” του Conference. Ο προπονητής της σχολιάζοντας την καταδικαστική ήττα σημείωσε: “Δεν μετατρέψαμε την ανωτερότητα και τις ευκαιρίες μας σε γκολ. Δεχθήκαμε γκολ πολύ εύκολα σήμερα. Χάσαμε γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν πιο αποτελεσματικός. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά και πάλι χάσαμε. Σίγουρα δεν μας ικανοποιεί πως θα πρέπει να παίξουμε επιπλέον δυο αγώνες αλλά είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε για να περάσουμε στους “16”.
Αντίπαλοι
Ισοπαλία στο Ελσίνκι

Όπως και στο ματς του πρώτου γύρου στην Σκωτία, έτσι και στην Φινλανδία, Ελσίνκι και Αμπερντίν ήρθαν ισόπαλες. Αυτή τη φορά σε ένα χορταστικό παιχνίδι με το τελικό 2-2 να μην αφήνει καμιά ομάδα ικανοποιημένη αφού δεν πανηγύρισαν την πρώτη νίκη τους ενώ έχασαν και το μπόνους των 500.000 ευρώ αφού αμφότερες πήραν από 166.000 ευρώ. Η Ελσίνκι προηγήθηκε νωρίς στο ημίχρονο με 2-0 με γκολ των Μπαντέ (16’) και Χόστικα (33’) αλλά η Αμπερντίν βρήκε απάντηση αρχικά στο 41’ με τον Μακ Ντόναλντ και στο 53’ με τον Λόπες.
-
Ποδόσφαιρο8 μήνες ago
Λουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Βόλλεϋ8 μήνες ago
Πήρε το θρίλερ και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των αγώνων
-
Μπάσκετ8 μήνες ago
Τακιανός: “Να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε”
-
Ποδόσφαιρο8 μήνες ago
Η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
-
Επικαιρότητα7 μήνες ago
«Στροφή» ΕΠΟ στην AEL FC Arena για τον τελικό!
-
Ποδόσφαιρο7 μήνες ago
Προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ Β’ μέχρι την Τρίτη ο Κάργας
-
Ποδόσφαιρο8 μήνες ago
Κοτάρσκι: «Και 10 τελικές ακόμα να είχαμε πιστεύω δε θα έμπαινε γκολ»
-
Ποδόσφαιρο8 μήνες ago
Διπλό στην Καρδίτσα ο ΠΑΟΚ Β