Α.Σ ΠΑΟΚ
Ιστορική «εννιάρα» επί του Άρη!
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Women’s Football League ο ΠΑΟΚ Morris, κερδίζοντας στην 4η αγωνιστική τον Άρη με 9-0.
Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Μιλγιόγια, Γκούνη, Δοϊρανλή, Μπασούρη, Μήτκου, Καλέση, Χαλατσογιάννη, Γκορνέλα, Βαρδαλή, Γιαννακά και Ακίντα.
Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» μπήκαν πολύ δυναμικά στην αναμέτρηση, με την Βαρδαλή στο 4’ να κάνει το 1-0 για τον ΠΑΟΚ Morris με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Έξι λεπτά αργότερα, η Γιαννακά με την Ακίντα είχαν μία πολύ ωραία συνεργασία, η τελευταία επιχείρησε μία σέντρα σουτ με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ. Στο 16’ ο Δικέφαλος διπλασίασε τα τέρματα του, με την Ακίντα να κάνει μια χαμηλή παράλληλη μπαλιά και την Καλέση να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Τέσσερα λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ Morris «χτύπησε ξανά», η Μήτκου έκανε μία υπέροχη κάθετη μπαλιά και η Μπασούρη με μία εξίσου φοβερή λόμπα έκανε το 3-0. Ο Δικέφαλος είχε μια καθολική επιθετική προσέγγιση, με τον Άρη να βρίσκεται στο δικό του μισό και να αμύνεται. Οι «ασπρόμαυρες» προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, έχοντας τον έλεγχο του αγώνα απέναντι σε μία ομάδα που έκανε άμυνα.
Στο 22’ Η Γιαννακά με μία ωραία ατομική ενέργεια από τα δεξιά και κόψιμο στο πέναλτι μοίρασε στην Ακίντα, η οποία σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ενώ στο 27’ οι «ασπρόμαυρες» απείλησαν και πάλι, η Γιαννακά με μία κάθετη πάσα βρήκε την Μπασούρη και αυτή πάτησε περιοχή, όμως αστόχησε σε τετ α τετ. Μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου η εικόνα του αγώνα έμεινε ίδια και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 3-0.
Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρηση ο Δικέφαλος μπήκε εξίσου δυνατά και συνέχισε να κρατά τα ινία του παιχνιδιού. Μόλις στο 46΄ η Ακίντα με μία ωραία ατομική ενέργεια από τα δεξιά βρήκε με παράλληλη σέντρα την Καλέση, αυτή σούταρε και η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι. Ωστόσο, τρία λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ Morris έκανε το 4-0, η Γκούνη έπαιξε κάθετα για την Γιαννακά εκείνη πήρε την δεξιά πλευρά και σέντραρε παράλληλα με την Καλέση να σκοράρει και πάλι. Στο 55’ η Καλέση με μία όμορφη κάθετη βρήκε την Μήτκου, αυτή με την σειρά της πέρασε την τερματοφύλακα και σε κενή εστία έκανε το 5-0 για τον ΠΑΟΚ Morris. Στο 61΄ ο δείκτης του σκορ πήγε στο 6-0, με την Καλέση να κάνει χατ τρικ μετά από πάσα της Ακίντα. Στο 65’ έγινε η πρώτη αλλαγή για τον Δικέφαλο, η Σιδηροπούλου πέρασε στην θέση της Μπασούρη.
Μέχρι το 70’ υπήρξε καταιγισμός ευκαιριών με τις Ακίντα και Βαρδαλή να πραγματοποιούν ωραίους συνδυασμούς και να παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο. Στο 73’ πραγματοποίηθηκε διπλή αλλαγή από πλευράς ΠΑΟΚ, η Κατσάνου μπήκε στην θέση της Γκορνέλα και η Σιδηροπούλου πέρασε στην θέση της Καλέση. Έξι λεπτά μετά, η «φρέσκια» Κατσάνου με άψογο πλασέ σε τετ α τετ έκανε το 7-0 για τον ΠΑΟΚ Morris. Οι αλλαγές των «ασπρόμαυρων» ολοκληρώθηκαν στο 80’, με την Καλιεντζίδου να μπαίνει στον αγώνα και την Ακίντα να βγαίνει, ενώ η Δοϊρανλή παραχώρησε την θέση της στην Θεοδωράκη. Στο 82’ ο Γιαννακά έβαλε και αυτή το όνομα της στην λίστα των σκόρερ, όταν μετά από σέντρα της Σιδηροπούλου, υποδέχθηκε την μπάλα και με υπέροχη εκτέλεση έκανε το 8-0 για τον Δικέφαλο. Δέκα λεπτά αργότερα, η Βαρδαλή με μία παράλληλη πάσα βρήκε την Μήτκου, η οποία με το δεύτερο προσωπικό της τέρμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 9-0. Έτσι ολοκληρώθηκε αυτή η εντυπωσιακή αναμέτρηση, στην οποία ο ΠΑΟΚ έσπασε το ρεκόρ μεγαλύτερης επικράτησης επί του Άρη, με τις αντιπάλους των «Ισόβιων Πρωταθλητριών» να μην σημειώνουν ούτε μία τελική.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Λευτέρη Κανατά , απέναντι στις Ελπίδες Καρδίτσας, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Women’s Football League.
www.acpaok.gr
Α.Σ ΠΑΟΚ
Κάρτα Φιλάθλου Α.Σ. ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η διάθεση!
Ξεκίνησε η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου του Α.Σ. ΠΑΟΚ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να προχωρήσουν στην έκδοσή της.
Η κάρτα φιλάθλου είναι πλέον απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν 2025-2026, και η διαδικασία έκδοσης γίνεται αποκλειστικά μέσω της επίσημης πλατφόρμας της Ticketmaster, με δυνατότητα εξυπηρέτησης όλο το 24ωρο, ώστε κάθε φίλαθλος να μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία εύκολα και γρήγορα.
https://www.ticketmaster.gr/paok-karta-filathloy-2025-2026_sen_2007237.html
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία έκδοσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2310988000 ή στο info@acpaok.gr, από Δευτέρα έως Πέμπτη 09:00 – 21:00 και Παρασκευή 09:00 – 16:00.
Α.Σ ΠΑΟΚ
Καταλήξαμε στο μνημόνιο συνεργασίας, συνάντηση το συντομότερο δυνατόν
Με ανακοίνωσή του μετά τα μεσάνυχτα ο ΑΣ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως έχει καταλήξει στο μνημόνιο συνεργασίας που θα προταθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη Νέα Τούμπα.
Αναλυτικά:
Το ΔΣ του Α.Σ. ΠΑΟΚ συνεδρίασε στις 22 Οκτωβρίου στα Γραφεία του ερασιτέχνη και κατέληξε στο σχέδιο μνημονίου-συνεργασίας για τη Νέα Τούμπα, που θα προταθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επιθυμία μας είναι η συνάντηση να γίνει το συντομότερο δυνατό.
Α.Σ ΠΑΟΚ
Νέος πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ ο Αλκιβιάδης Ησαϊάδης
Το ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Θανάση Κατσαρή και προχώρησε στην ανάδειξη νέου προέδρου με τον Αλκιβιάδη Ησαϊάδη να είναι πλέον ο αντικαταστάτης του Θανάση Κατσαρή. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η ανάδειξη του ήρθε χωρίς κανένα μέλος να ψηφίσει αρνητικά ή λευκό και έτσι με ψήφους 15-0 αναδείχθηκε νέος πρόεδρος. Να σημειώσουμε επίσης πως ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος, Δημοκράτης Παπαδόπουλος είναι πλέον απλό μέλος και τη θέση του πήρε ο Θεολόγος Μπεκιάρης ενώ δεύτερος αντιπρόεδρος είναι ο Γιάννης Ελευθεριάδης. Οπως είχαμε σημειώσει, τη θέση του Θανάση Κατσαρή στο 15μελές συμβούλιο πήρε ο Δημήτρης Χασεκίδης.
Στην πρώτη του τοποθέτηση ως Πρόεδρος, ο κος Αλκιβιάδης Ησαϊάδης, ζήτησε από τα μέλη του ΔΣ να συνεχίσουν να εργάζονται για την πρόοδο του Σωματείου ο καθένας από την θέση του, ευχαρίστησε τον κ. Αθανάσιο Κατσαρή, για την μακροχρόνια, ανιδιοτελή και μεγάλη του προσφορά, ο οποίος παραδίδει έναν ΠΑΟΚ, μεγαλύτερο από αυτόν που παρέλαβε, αναγνώρισε την μεγάλη και καταλυτική συμβολή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη στη γιγάντωση όλου του Σωματείου, ενώ απηύθυνε πρόσκληση ενότητας σε όλες τις υγιείς δυνάμεις της Οικογενείας του μεγάλου ΠΑΟΚ. «Η ισχύς εν τη ενώσει» θα είναι ο μπούσουλας μας, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Αλκιβιάδης Ησαϊάδης, στο κλείσιμο της πρώτης του ομιλίας ως νέος Πρόεδρος.
-
Επικαιρότητα2 έτη agoΤο παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΈκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΗ ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο3 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΛουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα6 έτη ago101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ3 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά
