Connect with us

Α.Σ ΠΑΟΚ

Φινάλε στην σεζόν με ήττα

paokrevolution

Published

on

Στον δεύτερο τελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς», ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρχική σύνθεση τους: Μπράουν, Πετρέα, Ουόλς, Κουμεντάκη, Μπαρνς, Ούντρις και λίμπερο τον Κοκκινάκη.

Στο πρώτο σετ, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την ώθηση της έδρας, μπαίνοντας καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Με τον Δικέφαλο να παρουσιάζει πρόβλημα στο μπλοκ, οι αντίπαλοι πήραν σημαντική διαφορά σε κομβικό σημείο, 21-17. Η εικόνα δεν άλλαξε με το σετ να καταλήγει στους γηπεδούχους με 25-19.

Ισορροπημένη ήταν η εικόνα του σετ, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ σε όλη την διάρκεια του. Ο Δικέφαλος πήρε το προβάδισμα στα μέσα, 15-16, και στους τελευταίους πόντους, 20-21, ωστόσο το σετ οδηγήθηκε στην «παράταση», 24-24. Εκεί, ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρία να τελειώσει το σετ στο 24-25, και έτσι αυτό κατέληξε στους γηπεδούχος με 27-25, 2-0.

Advertisement
Advertisement

Φανερά επηρεασμένος από την κατάληξη του δεύτερου σετ, ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να πάρουν προβάδισμα, 16-13. Στην συνέχεια ο Δικέφαλος έβγαλε αντίδραση, και έφερε το σετ στα ίσια, ωστόσο το σετ κατέληξε στους «πράσινους» με 25-23, 3-0.

Πλέον, σειρά στο τμήμα ανδρών του ΠΑΟΚ έχει ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν. Ο Δικέφαλος έμεινε πιστός στο ραντεβού του με τους τίτλους, κατακτώντας πανάξια το Κύπελλο Ελλάδος, και του χρόνου θα σχεδιάσει την ομάδα για την επιστροφή της στον θρόνου του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η διακύμανση:

1ο σετ: 8-5, 16-15, 21-17, 25-19

Advertisement
Advertisement

2ο σετ: 8-6, 15-16, 20-21, 24-24, 27-25

3ο σετ: 8-4, 16-13, 21-18, 25-23

Τα σετ: 3-0 (25-19, 27-25, 25-23)

www.acpaok.gr

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement

Α.Σ ΠΑΟΚ

Κάρτα Φιλάθλου Α.Σ. ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η διάθεση!

paokrevolution

Published

on

Ξεκίνησε η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου του Α.Σ. ΠΑΟΚ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να προχωρήσουν στην έκδοσή της.

Η κάρτα φιλάθλου είναι πλέον απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν 2025-2026, και η διαδικασία έκδοσης γίνεται αποκλειστικά μέσω της επίσημης πλατφόρμας της Ticketmaster, με δυνατότητα εξυπηρέτησης όλο το 24ωρο, ώστε κάθε φίλαθλος να μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία εύκολα και γρήγορα.

https://www.ticketmaster.gr/paok-karta-filathloy-2025-2026_sen_2007237.html

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία έκδοσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2310988000 ή στο info@acpaok.gr, από Δευτέρα έως Πέμπτη 09:00 – 21:00 και Παρασκευή 09:00 – 16:00.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Α.Σ ΠΑΟΚ

Καταλήξαμε στο μνημόνιο συνεργασίας, συνάντηση το συντομότερο δυνατόν

paokrevolution

Published

on

Με ανακοίνωσή του μετά τα μεσάνυχτα ο ΑΣ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως έχει καταλήξει στο μνημόνιο συνεργασίας που θα προταθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη Νέα Τούμπα.

Αναλυτικά:

Το ΔΣ του Α.Σ. ΠΑΟΚ συνεδρίασε στις 22 Οκτωβρίου στα Γραφεία του ερασιτέχνη και κατέληξε στο σχέδιο μνημονίου-συνεργασίας για τη Νέα Τούμπα, που θα προταθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επιθυμία μας είναι η συνάντηση να γίνει το συντομότερο δυνατό.

Continue Reading

Α.Σ ΠΑΟΚ

Νέος πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ ο Αλκιβιάδης Ησαϊάδης

paokrevolution

Published

on

 

Το ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Θανάση Κατσαρή και προχώρησε στην ανάδειξη νέου προέδρου με τον Αλκιβιάδη Ησαϊάδη να είναι πλέον ο αντικαταστάτης του Θανάση Κατσαρή. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η ανάδειξη του ήρθε χωρίς κανένα μέλος να ψηφίσει αρνητικά ή λευκό και έτσι με ψήφους 15-0 αναδείχθηκε νέος πρόεδρος. Να σημειώσουμε επίσης πως ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος, Δημοκράτης Παπαδόπουλος είναι πλέον απλό μέλος και τη θέση του πήρε ο Θεολόγος Μπεκιάρης ενώ δεύτερος αντιπρόεδρος είναι ο Γιάννης Ελευθεριάδης. Οπως είχαμε σημειώσει, τη θέση του Θανάση Κατσαρή στο 15μελές συμβούλιο πήρε ο Δημήτρης Χασεκίδης.

 

Στην πρώτη του τοποθέτηση ως Πρόεδρος, ο κος Αλκιβιάδης Ησαϊάδης, ζήτησε από τα μέλη του ΔΣ να συνεχίσουν να εργάζονται για την πρόοδο του Σωματείου ο καθένας από την θέση του, ευχαρίστησε τον κ. Αθανάσιο Κατσαρή, για την μακροχρόνια, ανιδιοτελή και μεγάλη του προσφορά, ο οποίος παραδίδει έναν ΠΑΟΚ, μεγαλύτερο από αυτόν που παρέλαβε, αναγνώρισε την μεγάλη και καταλυτική συμβολή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη στη γιγάντωση όλου του Σωματείου, ενώ απηύθυνε πρόσκληση ενότητας σε όλες τις υγιείς δυνάμεις της Οικογενείας του μεγάλου ΠΑΟΚ. «Η ισχύς εν τη ενώσει» θα είναι ο μπούσουλας μας, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Αλκιβιάδης Ησαϊάδης, στο κλείσιμο της πρώτης του ομιλίας ως νέος Πρόεδρος.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Τάσεις