Connect with us

Διάφορα

«Διψάμε να δούμε ένα παιχνίδι με πολύ κόσμο!»

paokrevolution

Published

on

Μπορεί η 21η Μαϊου να φαντάζει πως… αργεί αλλά σε κάθε περίπτωση υπάρχουν ανοικτά θέματα που πρέπει να «τρέξουν». Ενα εξ αυτών και ο ακριβής αριθμός εισιτηρίων που θα πάρουν οι δυο φιναλίστ. Σε σχέση με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, η θέση της Ε.Π.Ο. είναι πως μετά από τρία χρόνια «κλεισμένων» και με πολλούς περιορισμούς τελικών, η πρόθεση είναι να διεξαχθεί μια ποδοσφαιρική γιορτή με 50.000 φιλάθλους, φυσικά πάντα με σεβασμό στα όποια υγειονομικά πρωτόκολλα και στον υφιστάμενο νόμο για την αντιμετώπιση της βίας. Θα ακολουθήσουν τις προσεχείς ημέρες επαφές με το ΟΑΚΑ, την αστυνομία και τους δύο φιναλίστ, προκειμένου να καθοριστούν όλα τα επί μέρους ζητήματα.

 

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας, ο Στέργιος Αντωνίου μιλώντας στο Metropolis 95.5 σημείωσε: «Είμαστε σε αυτή την κατεύθυνση για τα εισιτήρια. Κατανοούμε τον κόσμο που ζητά μία εκτόνωση. Θα δοθεί η ευκαιρία αυτή και στον κόσμο του ΠΑΟΚ και στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Με προϋποθέσεις που θα στηρίξει και η αστυνομία και η κυβέρνηση, να έχουμε 50.000 κόσμο σε αυτή την γιορτή. Δεν είναι ομάδες που συγκρούονται. Προς αυτή την κατεύθυνση, να επιτρέψουν να γίνει μετά από τρία δύσκολα χρόνια. Όσο για τα εισιτήρια η στόχευση είναι, τα μαζικά εισιτήρια των οπαδών να είναι σε μία τέτοια τιμή που δεν θα είναι δύσκολο για την μετακίνησή τους. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Ένα εισιτήριο της τάξεως των 10 ευρώ, δεν θα είναι αντικείμενο συζήτησης. Περισσότερο θα τους απασχολεί η μεταφορά τους από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα. Αναμφισβήτητα αυτό θα γίνει. Διψάμε και εμείς να δούμε ένα παιχνίδι καλό, με κόσμο, με την προσπάθεια και των ομάδων, Για να δούμε ένα καλό παιχνίδι. Θα ζητήσουμε την συναίνεση της Πολιτείας, θα προκαλέσουμε συσκέψεις με τους φορείς. Για να κατέβει με ασφάλεια ο κόσμος του ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Ήδη από χθες έγινε μία συζήτηση, για να κυλήσουν όλα ομαλά.Εμείς θέλουμε 50.000 φίλαθλοι στο ΟΑΚΑ. Το στάδιο έχει παραχωρηθεί για τον τελικό του Κυπέλλου. Είναι στην διάθεση της πολιτείας με καλή πρόθεση να το αντιμετωπίσει. Ο Παναθηναϊκός μετά από αρκετά χρόνια παίζει σε τελικό, ο ΠΑΟΚ θα είναι για μία ακόμη φορά εκεί. Έδειξε ότι είναι σε καλό επίπεδο. Είναι στις σκέψεις μας, να κάνουμε κάποια πράγματα που θα δώσουν άλλη εικόνα στον τελικό. Πρέπει αυτό να προσφέρουμε στον κόσμο και να υπάρχει μία έναρξη για να έχουμε κόσμο του χρόνου, σε όλα τα γήπεδα, και από τις δύο ομάδες που αγωνίζονται. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε πράξη».

Continue Reading
Advertisement Advertisement

Διάφορα

Πέθανε ο μπαμπάς του Γιαννάκη, Λουκάς Μήλιος

paokrevolution

Published

on

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης (14/10). Σε ηλικία 71 ετών έφυγε από την ζωή ο Λουκάς Μήλιος, ο πατέρας του Γιαννάκη, του πιο εμβληματικού οπαδού του ΠΑΟΚ. Ο εκλιπών πάλευε τα 2,5 τελευταία χρόνια με την επάρατη νόσο, δίνοντας με αξιοπρέπεια έναν προσωπικό αγώνα και χωρίς να σταματήσει ούτε λεπτό να στηρίζει τον γιο του και την αγάπη του για τον Δικέφαλο.
Τις τελευταίες μέρες η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί και είναι χαρακτηριστικό ότι η απουσία πατέρα και γιου από το πρόσφατο μνημόσυνο για τα έξι αδικοχαμένα αετόπουλα στα Τέμπη δεν είχε περάσει απαρατήρητη, αφού ο αείμνηστος Λουκάς και ο Γιαννάκης ήταν πάντα εκεί, όπως ήταν πάντα εκεί όπου έδιναν αγώνα τμήματα του ΠΑΟΚ ή αθλητές του συλλόγου.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη (15/10) στις 13:00 στα κοιμητήρια της Μαλακοπής.

 

«Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ, με θλίψη, αποχαιρετά τον Λουκά Μήλιο, πατέρα του πιο πιστού φιλάθλου μας, Γιαννάκη, και εκφράζει τα συλλυπητήρια της στους οικείους του. Ο Λουκάς Μήλιος ήταν σε όλη του τη ζωή δίπλα στην ομάδα, δίνοντας ζωή στον γιό του, Γιαννάκη, ο οποίος την αντλούσε μέσα από τα τέσσερα ιερά γράμματα του Συλλόγου μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», έγραψε σε ανάρτησή του ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

Advertisement
Advertisement

 

Continue Reading

Διάφορα

ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4: Ανακοίνωσε οδική εκδρομή για τον αγώνα με τη Λιλ

paokrevolution

Published

on

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4 εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει για τη διοργάνωση οδικής εκδρομής στη Γαλλία για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λιλ στις 23 Οκτωβρίου. Αναλυτικά: 

«Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4 ενημερώνει τα μέλη του και το λαό του Π.Α.Ο.Κ. ότι διοργανώνει οδική εκδρομή στην Γαλλία με 2 διανυκτερεύσεις για την αναμέτρηση του Europa League στις 23/10 μεταξύ της Λιλ – Π.Α.Ο.Κ. στο Στάδιο Πιερ Μορουα. Πληροφορίες εγγραφές στα γνωστά πρόσωπα και τηλέφωνα.

Η οδική μας εκδρομή περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο και τα εισιτήρια του αγώνα τα οποία είναι εξασφαλισμένα».

 

Advertisement
Advertisement

Continue Reading

Διάφορα

Κανείς δεν ξέχασε τα έξι αετόπουλα

paokrevolution

Published

on

Συναισθηματικά φορτισμένο θα είναι το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων συμπίπτει χρονικά με τη συμπλήρωση 26 ετών από την μαύρη μέρα στην ιστορία του Δικεφάλου, όταν έξι οπαδοί του έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και ενώ επέστρεφαν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

Αρκετή ώρα πριν τη σέντρα, έχει κρεμαστεί πανό στη μνήμη τους, ανάμεσα σε Θύρα 4 και Θύρα 5.
Continue Reading

Τάσεις