Α.Σ ΠΑΟΚ
«Διπλό» χαρακτήρα στο Παλαιό Φάληρο για τον ΠΑΟΚ
Μεγάλο διπλό για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο οποίος επικράτησε του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου με 7-11, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών.
Ο Δικέφαλος, μπήκε φουριόζος στον αγώνα, πραγματοποιώντας δύο εξαιρετικά οκτάλεπτα, με το ημίχρονο να τελειώνει στο 2-8. Οι «ασπρόμαυροι» με όπλο την άμυνα τους και τις σωστές επιλογές στην επίθεση, «στρίμωξαν» τους αντιπάλους τους, παίζοντας παράλληλα πολύ όμορφο πόλο.
Στο δεύτερο ημίχρονο, μπορεί οι γηπεδούχοι να έβγαλαν αντίδραση και να προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ, ωστόσο οι παίκτες του ΠΑΟΚ Domus Ergo ήταν ψύχραιμοι, και έκαναν υπέροχη διαχείριση του προβαδίσματος που είχαν «χτίσει» από το πρώτο μέρος. Το τελικό 7-11 έδωσε το ροζ φύλλο αγώνα στον Δικέφαλο, που συνεχίζει με περισσότερη ψυχολογία την πορεία του.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, στις 29 Ιανουαρίου, απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, εκτός έδρας.
ΑΟ Παλαιού Φαλήρου-ΠΑΟΚ Domus Ergo: 7-11
Οι δηλώσεις του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Domus Ergo επί του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου με 7-11, μέσω του acpaok.gr.
«Τα παιδιά έπαιξαν φέτος για πρώτη φορά σ’ ένα ημίχρονο τόσο καλά, και περιορίσαμε τον αντίπαλο σε παθητικό ρόλο. Νομίζω πως το πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που μας έδωσε και το τρίποντο. Είμαι ικανοποιημένος, απλά θα ήθελα να υπάρχει ανάλογη συνέχεια και στα τελευταία δύο οκτάλεπτα, αυτό είναι καθαρά αγωνιστικό θέμα, το οποίο θα αρχίσουμε να λύνουμε από εβδομάδα. Η αλήθεια είναι ότι πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο, το οποίο θέλαμε, και το οποίο θα φέρει ηρεμία. Ξέρουμε ότι είμαστε οριστικά στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας στην επόμενη φάση, και από Δευτέρα θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για αυτά τα παιχνίδια.
Εννοείται ότι θα παίξουμε για τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και την Γλυφάδα, δεν θα σνομπάρουμε κανένα παιχνίδι. Σίγουρα, το μάτι μου σαν προπονητής θα πέφτει στις διασταυρώσεις με τον άλλον όμιλο, στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, γιατί τώρα θα ξεκινήσουμε τα σπουδαία και τα σημαντικά για όλες τις ομάδες, και εκεί θέλω ο ΠΑΟΚ Domus Ergo να είναι πανέτοιμος».
www.acpaok.gr
Α.Σ ΠΑΟΚ
Κάρτα Φιλάθλου Α.Σ. ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η διάθεση!
Ξεκίνησε η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου του Α.Σ. ΠΑΟΚ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να προχωρήσουν στην έκδοσή της.
Η κάρτα φιλάθλου είναι πλέον απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν 2025-2026, και η διαδικασία έκδοσης γίνεται αποκλειστικά μέσω της επίσημης πλατφόρμας της Ticketmaster, με δυνατότητα εξυπηρέτησης όλο το 24ωρο, ώστε κάθε φίλαθλος να μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία εύκολα και γρήγορα.
https://www.ticketmaster.gr/paok-karta-filathloy-2025-2026_sen_2007237.html
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία έκδοσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2310988000 ή στο info@acpaok.gr, από Δευτέρα έως Πέμπτη 09:00 – 21:00 και Παρασκευή 09:00 – 16:00.
Α.Σ ΠΑΟΚ
Καταλήξαμε στο μνημόνιο συνεργασίας, συνάντηση το συντομότερο δυνατόν
Με ανακοίνωσή του μετά τα μεσάνυχτα ο ΑΣ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως έχει καταλήξει στο μνημόνιο συνεργασίας που θα προταθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη Νέα Τούμπα.
Αναλυτικά:
Το ΔΣ του Α.Σ. ΠΑΟΚ συνεδρίασε στις 22 Οκτωβρίου στα Γραφεία του ερασιτέχνη και κατέληξε στο σχέδιο μνημονίου-συνεργασίας για τη Νέα Τούμπα, που θα προταθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επιθυμία μας είναι η συνάντηση να γίνει το συντομότερο δυνατό.
Α.Σ ΠΑΟΚ
Νέος πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ ο Αλκιβιάδης Ησαϊάδης
Το ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Θανάση Κατσαρή και προχώρησε στην ανάδειξη νέου προέδρου με τον Αλκιβιάδη Ησαϊάδη να είναι πλέον ο αντικαταστάτης του Θανάση Κατσαρή. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η ανάδειξη του ήρθε χωρίς κανένα μέλος να ψηφίσει αρνητικά ή λευκό και έτσι με ψήφους 15-0 αναδείχθηκε νέος πρόεδρος. Να σημειώσουμε επίσης πως ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος, Δημοκράτης Παπαδόπουλος είναι πλέον απλό μέλος και τη θέση του πήρε ο Θεολόγος Μπεκιάρης ενώ δεύτερος αντιπρόεδρος είναι ο Γιάννης Ελευθεριάδης. Οπως είχαμε σημειώσει, τη θέση του Θανάση Κατσαρή στο 15μελές συμβούλιο πήρε ο Δημήτρης Χασεκίδης.
Στην πρώτη του τοποθέτηση ως Πρόεδρος, ο κος Αλκιβιάδης Ησαϊάδης, ζήτησε από τα μέλη του ΔΣ να συνεχίσουν να εργάζονται για την πρόοδο του Σωματείου ο καθένας από την θέση του, ευχαρίστησε τον κ. Αθανάσιο Κατσαρή, για την μακροχρόνια, ανιδιοτελή και μεγάλη του προσφορά, ο οποίος παραδίδει έναν ΠΑΟΚ, μεγαλύτερο από αυτόν που παρέλαβε, αναγνώρισε την μεγάλη και καταλυτική συμβολή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη στη γιγάντωση όλου του Σωματείου, ενώ απηύθυνε πρόσκληση ενότητας σε όλες τις υγιείς δυνάμεις της Οικογενείας του μεγάλου ΠΑΟΚ. «Η ισχύς εν τη ενώσει» θα είναι ο μπούσουλας μας, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Αλκιβιάδης Ησαϊάδης, στο κλείσιμο της πρώτης του ομιλίας ως νέος Πρόεδρος.
-
Επικαιρότητα2 έτη agoΤο παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΈκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΗ ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο3 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΛουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα6 έτη ago101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ3 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά
