Connect with us

Ποδόσφαιρο

«Δεν είμαι αλαζόνας αλλά είμαστε ένα επίπεδο πιο ψηλά από τον Άρη»

paokrevolution

Published

on

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 στο Βικελίδης τόνισε ότι δεν είναι αλαζόνας, ενώ επεσήμανε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο μπροστά από τον Άρη!

«Είχαμε δύο σημαντικές στιγμές με την κεφαλιά του Αουγκούστο και τον Τόμας», είπε αρχικά για να συμπληρώσει ότι «δεν με ανησυχεί το αποτέλεσμα γιατί όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι είναι σημαντικό να μην χάνεις. Θεωρώ ότι σαν ομάδα είμαστε ένα επίπεδο πιο ψηλά από την ομάδα του Αρη. Προερχόμαστε από μια φοβερή σεζόν στην Ευρώπη και μακάρι και οι φίλοι του Άρη να βρεθούν στην ίδια θέση με μας».

«Είμαστε στην αρχή κι όταν είσαι στην αρχή τα πράγματα μεγαλώνουν και δημιουργούν κάτι διαφορετικό. Έχουμε ένα νέο γκρουπ παικτών με διαφορετικά στοιχεία. Θέλουμε να βρούμε χημεία κι αυτό δεν είναι εύκολο με τον τρόπο που θέλουμε να αγωνιστούμε. Στο τέλος, το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο γιατί και οι δύο ομάδες δεν έπαιξαν μόνο για να κερδίσουν αλλά και για να μην χάσουν το παιχνίδι. Στη διάρκεια του αγώνα υπήρξαν αποφάσεις που έδειχναν ανασφάλεια και ήταν προϊόν μυαλών τα οποία δεν ήταν καθαρά. Θα ήθελα να είχαμε παίξει διαφορετικά αλλά απέναντί μας είχαμε μια ομάδα με ποιότητα και λόγω αυτού το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Είναι παιχνίδια που δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες και όποια ομάδα σκοράρει πρώτη κερδίζει παιχνίδι».

Σε ερώτηση για το διαφορετικό παιχνίδι που είπε ότι περίμενε από την ομάδα του απάντησε: «Είμαι ικανοποιημένος από το μαχητικό πνεύμα που δείξαμε. Θα ήθελα να ελέγξουμε περισσότερο παιχνίδι καθώς ήμασταν προετοιμασμένοι γι αυτό. Οι παίκτες είχαν καλή αντίδραση δεδομένης της δυσκολίας του αγώνα. Χρειαζόμαστε χρόνο για να γίνουμε η ομάδα που η οποία θα πηγαίνει και θα κυριαρχεί σε όλα τα γήπεδα. Για μένα, δεν είναι βήμα πίσω αυτό το παιχνίδι».

Ρωτήθηκε για το γεγονός ότι για μια ακόμη φορά σε παιχνίδι με τον Άρη, ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ ήταν ο τερματοφύλακάς του. «Η απόκρουση του πέναλτι ήταν καθοριστική αλλά είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τον Άρη. Ο Άρης είχε περισσότερες πιθανότητες γα να δημιουργήσει. Δεν είμαι αλαζόνας, ο Άρης πρέπει να προχωρήσει πολύ για να φτάσει στο επίπεδο μας με βάση τα όσα έχουμε καταφέρει… ».

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement

Ποδόσφαιρο

Πέδρο Μοράις: «Όχι της Φαμαλικάο σε ΠΑΟΚ για Τόπιτς»

paokrevolution

Published

on

 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Record, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ εισέπραξε αρνητική απάντηση από την Φαμαλικάο στην προσπάθεια που έκανε για την απόκτηση του Μίρκο Τόπιτς.

Ο Σέρβος κεντρικός χαφ που γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2001, είναι συμπαίκτης δυο πρώην ασπρόμαυρων, του Ενέα Μιχάι και του Ράφα Σοάρες. Φέτος έχει κάνει μια γεμάτη σεζόν αφού ήδη έχει 17 ματς με την ομάδα του. Ο Πέδρο Μοράις σημειώνει στην ανάρτηση του πως η Φαμαλικάο απέρριψε την πρόταση του ΠΑΟΚ αφού θεωρεί απαραίτητο τον παίκτη.

Continue Reading

Ποδόσφαιρο

Αυτά είναι τα παιχνίδια που χάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου

paokrevolution

Published

on

 

Μετά τη μείωση της ποινής στο Εφετείο από τέσσερις μήνες σε ένα μήνα και 15 ημέρες, οριστικοποιήθηκε από ποια ακόμη παιχνίδια θα λείψει ο έμπειρος προπονητής.

Συγκεκριμένα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα επιστρέψει στην άκρη του πάγκου στις 16 Φεβρουαρίου, στο εντός έδρας ματς με τη Λαμία και μέχρι τότε θα χάσει τους αγώνες με Άρη (εκτός, 19/1), με Λεβαδειακό (εντός, 26/1), ΑΕΚ (εντός, 2/2) και ΟΦΗ (εκτός, 8/2).

Continue Reading

Ποδόσφαιρο

Χωρις Οζντόεφ, Κεντζιόρα και Οττο απέναντι στον ΝΠΣ

paokrevolution

Published

on

 

Η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στην Τούμπα ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (11.01) στη Νέα Μεσημβρία και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου έχει ως μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησαν κάποιες ασκήσεις τακτικής, ενώ στο φινάλε έγινε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Οι Μαγκομέντ Οζντόεφ και Γιόνι Όττο ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και δεν θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος, όπως και οι Σόλα Σορετίρε και Τζόναθαν Γκόμεζ που δεν προπονήθηκαν λόγω ίωσης.

Advertisement
Advertisement

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι , Παβλένκα , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Λόβρεν , Μιχαηλίδης , Κόλεϊ , Μπάμπα , Σβαμπ , Μπακαγιόκο , Καμαρά , Μουργκ, Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Τισουντάλι , Μπράντον , Τσάλοφ , Σαμάτα .

Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις