Α.Σ ΠΑΟΚ
Άνετη επικράτηση του ΠΑΟΚ Mateco επί του Ο.Φ.Ν.Ι.
Στην 2η αγωνιστική των play-offs του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Χάντμπολ Γυναικών, ο ΠΑΟΚ Mateco υποδέχθηκε τον Ο.Φ.Ν. Ιωνίας το απόγευμα της Τετάρτης 19 Μαΐου 2021 στο «Σπίτι του Χάντμπολ», παίρνοντας την πολυπόθητη νίκη με 28-20 σκορ.
Στο ξεκίνημα, τα κορίτσια του Δικεφάλου πήραν από νωρίς το προβάδισμα με 4-3, το οποίο στη συνέχεια άνοιξαν στα +2 γκολ (6-4). Η Αβραμίνα Σεβδίλη, με ένα υπέροχο γκολ, έδωσε αέρα τριών τερμάτων στις “ασπρόμαυρες”, γράφοντας το 7-3. Η συνέχεια βρήκε τον ΠΑΟΚ, να έχει τον έλεγχο και, με το πόδι στο “γκάζι”, να χτίζει ένα προβάδισμα +8 τερμάτων (12-4) για να πάει στα αποδυτήρια, προηγούμενος με 13-5 σκορ.
Στην επανάληψη, οι “ασπρόμαυρες” σταδιακά ανέβασαν τη διαφορά στο +9 (17-8), φτάνοντας μάλιστα να παίρνουν προβάδισμα +11 γκολ (22-11). Μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στον αντίπαλο και φιλοξενούμενο Ο.Φ.Ν. Ιωνίας, ο ΠΑΟΚ πήρε την πολυπόθητη νίκη με 28-20 σκορ, κάνοντας το πρώτο βήμα στην φάση των play-offs.
Στο διά ταύτα, τα κορίτσια του Δημήτρη Πελεκίδη, έχοντας ξεκουραστεί και έχοντας πάρει τις κατάλληλες ανάσες, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, επέστρεψαν γρήγορα στη δουλειά, με αποτέλεσμα, στη σημερινή αναμέτρηση, να μην χάσουν στιγμή τον έλεγχο και να έχουν τον απαραίτητο ρυθμό, προκειμένου να πάρουν την πρώτη τους νίκη στα play-offs του Πρωταθλήματος.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο 22 Μαΐου 2020, όπου θα ταξιδέψει στη Βέροια για να αντιμετωπίσει τη Βέροια 2017 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play-offs.
ΠΑΟΚ Mateco – Ο.Φ.Ν.Ι.: 28-28
Ημίχρονο: 13-5
www.acpaok.gr
Α.Σ ΠΑΟΚ
Κάρτα Φιλάθλου Α.Σ. ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η διάθεση!
Ξεκίνησε η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου του Α.Σ. ΠΑΟΚ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να προχωρήσουν στην έκδοσή της.
Η κάρτα φιλάθλου είναι πλέον απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν 2025-2026, και η διαδικασία έκδοσης γίνεται αποκλειστικά μέσω της επίσημης πλατφόρμας της Ticketmaster, με δυνατότητα εξυπηρέτησης όλο το 24ωρο, ώστε κάθε φίλαθλος να μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία εύκολα και γρήγορα.
https://www.ticketmaster.gr/paok-karta-filathloy-2025-2026_sen_2007237.html
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία έκδοσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2310988000 ή στο info@acpaok.gr, από Δευτέρα έως Πέμπτη 09:00 – 21:00 και Παρασκευή 09:00 – 16:00.
Α.Σ ΠΑΟΚ
Καταλήξαμε στο μνημόνιο συνεργασίας, συνάντηση το συντομότερο δυνατόν
Με ανακοίνωσή του μετά τα μεσάνυχτα ο ΑΣ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως έχει καταλήξει στο μνημόνιο συνεργασίας που θα προταθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη Νέα Τούμπα.
Αναλυτικά:
Το ΔΣ του Α.Σ. ΠΑΟΚ συνεδρίασε στις 22 Οκτωβρίου στα Γραφεία του ερασιτέχνη και κατέληξε στο σχέδιο μνημονίου-συνεργασίας για τη Νέα Τούμπα, που θα προταθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επιθυμία μας είναι η συνάντηση να γίνει το συντομότερο δυνατό.
Α.Σ ΠΑΟΚ
Νέος πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ ο Αλκιβιάδης Ησαϊάδης
Το ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Θανάση Κατσαρή και προχώρησε στην ανάδειξη νέου προέδρου με τον Αλκιβιάδη Ησαϊάδη να είναι πλέον ο αντικαταστάτης του Θανάση Κατσαρή. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η ανάδειξη του ήρθε χωρίς κανένα μέλος να ψηφίσει αρνητικά ή λευκό και έτσι με ψήφους 15-0 αναδείχθηκε νέος πρόεδρος. Να σημειώσουμε επίσης πως ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος, Δημοκράτης Παπαδόπουλος είναι πλέον απλό μέλος και τη θέση του πήρε ο Θεολόγος Μπεκιάρης ενώ δεύτερος αντιπρόεδρος είναι ο Γιάννης Ελευθεριάδης. Οπως είχαμε σημειώσει, τη θέση του Θανάση Κατσαρή στο 15μελές συμβούλιο πήρε ο Δημήτρης Χασεκίδης.
Στην πρώτη του τοποθέτηση ως Πρόεδρος, ο κος Αλκιβιάδης Ησαϊάδης, ζήτησε από τα μέλη του ΔΣ να συνεχίσουν να εργάζονται για την πρόοδο του Σωματείου ο καθένας από την θέση του, ευχαρίστησε τον κ. Αθανάσιο Κατσαρή, για την μακροχρόνια, ανιδιοτελή και μεγάλη του προσφορά, ο οποίος παραδίδει έναν ΠΑΟΚ, μεγαλύτερο από αυτόν που παρέλαβε, αναγνώρισε την μεγάλη και καταλυτική συμβολή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη στη γιγάντωση όλου του Σωματείου, ενώ απηύθυνε πρόσκληση ενότητας σε όλες τις υγιείς δυνάμεις της Οικογενείας του μεγάλου ΠΑΟΚ. «Η ισχύς εν τη ενώσει» θα είναι ο μπούσουλας μας, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Αλκιβιάδης Ησαϊάδης, στο κλείσιμο της πρώτης του ομιλίας ως νέος Πρόεδρος.
-
Επικαιρότητα2 έτη agoΤο παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΈκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΗ ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο3 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΛουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα6 έτη ago101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ3 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά
