Ποδόσφαιρο
«Άμεσος στόχος μας η πρόκριση στον άλλο γύρο, όνειρό μου το CH.L. – Δεν ήθελα να φύγει τώρα ο Τζίμας»
Με το ίδιο σκεπτικό που τον διακατείχε, στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της σεζόν που ολοκληρώθηκε με την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος, θέλει να πορευτεί και τώρα με τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
Δεν θέλει να θέσει μακροπρόθεσμους στόχους. Προτιμά, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metrosport.gr και στη Metrosport να βαδίζει η ομάδα, βήμα προς βήμα.
Ο Λουτσέσκου ανέλυσε το σκεπτικό του, για τον ΠΑΟΚ που προετοιμάζει. Και σαν το παρουσιάζουμε αναλυτικά:
– Ο στόχος για το διάστημα του ενάμιση μήνα που ακολουθεί, από τα μέσα Ιουλίου έως τα τέλη Αυγούστου, είναι ξεκάθαρα η πρόκριση της ομάδας στο League stage του Champions League; Ή θα θεωρήσετε επιτυχία μία παρουσία της ομάδας στους ομίλους του Europa League; Τι συνιστά επιτυχία για εσάς;
«Εάν ρωτήσετε τον κύριο Σαββίδη θα σας πει ότι ο στόχος είναι οι νέοι όμιλοι του Champions League. Εάν ρωτήσετε τους φίλους της ομάδας, θα σας απαντήσουν το ίδιο ακριβώς. Ως προπονητής του ΠΑΟΚ θα σας πω, ότι ο στόχος μας, είναι αυτή την χρονική στιγμή να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Να περάσουμε από τον πρώτο αντίπαλο. Και να σιγουρέψουμε με αυτό τον τρόπο την Ευρώπη. Εάν με ρωτήσετε ποιο είναι το όνειρό μου, θα σας πω ότι το όνειρο που έχω, είναι να παίξουμε στο Champions League. Όμως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρώτο παιχνίδι. Από την εμπειρία που έχω, ειδικά από αυτή την εμπειρία που αποκόμισα στον ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια της δεύτερης θητείας μου, είναι πως η ομάδα χρειάζεται αυτού του είδους τους στόχους. Για πολύ μικρές περιόδους, από παιχνίδι σε παιχνίδι. Παρατήρησα ότι έχουμε την δυνατότητα να δίνουμε το καλύτερο, από παιχνίδι σε παιχνίδι. Χωρίς να πιεζόμαστε για τον επόμενο στόχο. Η ομάδα δεν χρειάζεται να έχει τόσο μεγάλη πίεση για ένα χρόνο. Μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα, μπορεί να έρθει η απογοήτευση. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί. Δεν θέλουμε να χάσουμε την πίστη μας, την αυτοπεποίθησή μας και το κίνητρο που πρέπει να έχουμε. Ειδικά στην Ελλάδα ζούμε από την μία ημέρα στην άλλη. Από το αποτέλεσμα του ενός αγώνα, έως το άλλο. Στην επιτυχία είσαι Θεός.
Στην αποτυχία είσαι…. Αποτυχημένος. Δεν είναι μία ισορροπημένη κατάσταση. Και υπάρχουν πολλοί παίκτες που έρχονται από έξω, και δεν είναι συνηθισμένοι να διαχειριστούν εύκολα μία τέτοια πίεση. Όμως εάν ο στόχος είναι ο επόμενος, ακόμη και σε ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα, θα μπορέσω να τους φέρω πίσω πιο γρήγορα και να έχουμε άμεση αντίδραση για το επόμενο παιχνίδι. Αυτό συνέβη την σεζόν που τελείωσε με το Πρωτάθλημα. Είχαμε γρήγορες αντιδράσεις”.
– Ο ΠΑΟΚ τώρα ως πρωταθλητής έχει αρκετή αυτοπεποίθηση. Υπάρχει περίπτωση όμως αυτή η αυτοπεποίθηση να δημιουργήσει προβλήματα χαλάρωσης και κακής νοοτροπίας ή εφησυχασμού;
“Επειδή ρωτάτε για την προετοιμασία σας λέω ότι όλα είναι φυσιολογικά. Είναι φυσιολογικό να έχουμε αυτό το πνεύμα και τέτοια συναισθήματα. Πρώτα από όλα οι πιο πολλοί από τους παίκτες ποτέ δεν κατέκτησαν τίτλο στην καριέρα τους. Το δεύτερο είναι ότι το club μας δεν έχει εκπαιδευτεί να κερδίζει τίτλους κάθε χρόνο. Έχουμε τέσσερα πρωταθλήματα, τα δύο μέσα στα πέντε τελευταία χρόνια, συν το ένα που η Αθήνα μας έκλεψε. Το τρίτο στοιχείο έχει να κάνει με τον τρόπο που κερδίσαμε το πρωτάθλημα. Ήταν απίστευτα και δύσκολα τα συναισθήματα και όταν έγινε, προέκυψε τεράστια χαρά. Αρχίσαμε ως τέταρτο φαβορί και τελικά κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι στη διάρκεια της σεζόν το σύνολο των παικτών ξεζουμίστηκε για να τα καταφέρει. Πιέστηκαν παραπάνω από το 100% για να το κρατήσουμε αυτό σε μεγάλη περίοδο.
Όλη αυτή η έξτρα πνευματική προσπάθεια και τώρα όλη αυτή η νοοτροπία ότι πετάμε, ότι είμαστε χαρούμενοι και με μεγάλη αυτοπεποίθηση, δεν είναι και ο τι καλύτερο για το ξεκίνημα που έρχεται. Εκτιμώ πάντως ότι αυτά τα αποτελέσματα της προετοιμασίας έρχονται σε ιδανική στιγμή για να καταλάβουμε ότι ακόμη και ομάδες πιο χαμηλής ποιότητας μπορούν να μας κερδίσουν αν δεν είμαστε στο 100%. Οι παίκτες το καταλαβαίνουν. Στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης είμαστε πολύ καλά όπως είδα και στην ανάλυση που κάνουμε. Αυτό που επίσης είδα θετικά, είναι ότι η ομάδα δεν κατέρρευσε στα παιχνίδια αυτά και πάντα είχε περιόδους που παρήγαγε ωραίο ποδόσφαιρο. Τα αποτελέσματα ήρθαν από μεμονωμένα συμβάντα-επεισόδια. Πάντα κάποιος καθυστερούσε, πάντα κάποιος είχε αργή αντίδραση, πάντα κάποιος με παραπάνω αυτοπεποίθηση έκανε λάθη, όπως έγινε με δύο μπαλιές στον Κουλιεράκη που σε άλλα ματς θα έδιωχνε την μπάλα στις κερκίδες, ή όπως με τη Γκενκ και τον Όττο που ποτέ δεν ντριμπλάρει εκεί, αλλά έκανε διπλό λάθος. Εκτός από αυτές τις στιγμές, η ομάδα δημιουργούσε ευκαιρίες με συνδυαστικό ποδόσφαιρο.
Ο τρόπος που αμυνθήκαμε έγινε με σωστή νοοτροπία, με τρεξίματα, με μονομαχίες, με αλληλοκαλύψεις. Ίσως να μην είχαμε τις μεταβάσεις των τελευταίων ντέρμπι. Είδα λοιπόν πολλά καλά στοιχεία από την προετοιμασία που θα βοηθήσουν την ομάδα να επιστρέψει στην σωστή πνευματική αντιμετώπιση των αγώνων”.
“Το skype με τον Ιβάν Σαββίδη, πριν από την συνέντευξη με τους δημοσιογράφους”
Ο τεχνικός του Πρωταθλητή, πριν μιλήσει αναλυτικά στους απεσταλμένους του ομίλου Metromedia και ασφαλώς στους εκπροσώπους όλων των μέσων ενημέρωσης που ήταν παρόντες στην Ολλανδία, είχε μία διεξοδική συζήτηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.
Μία συζήτηση που διήρκησε σχεδόν μιάμιση ώρα.
Μάλιστα ο Λουτσέσκου είπε αρχικά για το θέμα αυτό: «Με πήρε ο Κώστας (σ.σ. Φωτιάδης) και μου είπε πως θέλει να μου μιλήσει ο boss. Του απάντησα βεβαίως, αλλά του ανέφερα πως στις 12.30 έχω συνέντευξη με τους δημοσιογράφους. Μου είπε για δέκα λεπτά μόνο θα είναι. Και τελικά… μιλήσαμε για μιάμιση ώρα.
Πρέπει να σας πω κάτι όμως. Πάντα σε αυτές τις συζητήσεις, ο κ.Σαββίδης ξέρει να με προβοκάρει εσωτερικά. Ακόμη κι αν είμαι τρελαμένος, πεσμένος, έχει έναν τρόπο και στο τέλος πάντα με κάνει να βλέπω τα πράγματα με έναν διαφορετικό τρόπο. Πάντα πολύ πιο θετικά. Και αυτό είναι κάτι φανταστικό. Πάντα μετά τις συζητήσεις μου με τον πρόεδρο, δεν είμαι ποτέ τρελαμένος».
“Δεν ήθελα να φύγει τώρα ο Τζίμας, κάνω κριτική στον εαυτό μου”
Βασικό ερώτημα που τέθηκε στον Λουτσέσκου από τους απεσταλμένους του ομίλου Metromedia, είχε ως βασικό σημείο αναφοράς τον τρίτο επιθετικό. Γιατί δόθηκε δανεικός ο Τζίμας; Συμφώνησε ή διαφώνησε όταν του τέθηκε το θέμα; Επίσης ήταν προς το συμφέρον του παίκτη, να πάει στην Νυρεμβέργη για να ωριμάσει ποδοσφαιρικά;
Στον προπονητή του ΠΑΟΚ τέθηκε η ακόλουθη ερώτηση:
– Η ομάδα συμμετείχε στην προετοιμασία με δύο επιθετικούς. Ο Τζίμας δόθηκε δανεικός στην Νυρεμβέργη. Ποια είναι η άποψή σας για αυτόν τον δανεισμό;
“Πρώτα απ΄ όλα, θα σας πω ότι δεν ήθελα να φύγει τώρα από την ομάδα και πριν έχουμε περισσότερες επιλογές σε αυτή τη θέση. Άλλωστε γνωρίζετε πως προτεραιότητα πρέπει να είναι πάντα η ομάδα και μετά οι παίκτες. Τόσο εγώ ως προπονητής, αλλά και οι συνεργάτες μου θα ήθελα να ήταν εδώ και να είχε κάνει την προετοιμασία γιατί είναι ένας καλός παίκτης για την ομάδα. Όμως από την άλλη πλευρά, καταλαβαίνω και αποδέχομαι πως για τον ίδιο ήταν μία προτεραιότητα να πάει κάπου αλλού να πάρει εμπειρίες, να αντιμετωπίσει δυσκολίες, προκλήσεις και να πρέπει να ανταπεξέλθει σε δυσκολίες και απαιτήσεις σε μια νέα ομάδα σε μια διαφορετική χώρα και επομένως να δυναμώσει και ως χαρακτήρας. Επίσης κατανοώ πως όλες αυτές οι ομάδες σε αυτό τον κόσμο θέλουν να παίρνουν παίκτες δανεικούς με κάθε κόστος σε αυτή την χρονική περίοδο και όχι στο τέλος Αυγούστου.
Για όλους αυτούς τους λόγους μπορεί να μην είμαι χαρούμενος που δεν ήταν μαζί μας, αλλά είμαι επίσης διατεθειμένος να κατανοήσω τους λόγους που έγινε αυτό.
Θα σας πω ειλικρινά πως ο Στέφανος είναι ένα ταλέντο, χρειάζεται χρόνο, δεν είναι ακόμη ένας ολοκληρωμένος φορ, χρειάζεται να προοδεύσει όχι μόνο σε ότι αφορά φυσική κατάσταση ή δύναμη αλλά και στην τακτική. Αν έχεις μια ομάδα στην οποία δεν έχεις να ρισκάρεις τίποτε, ναι τότε τον βάζεις μέσα και παίζει. Αλλά αν έχεις μια ομάδα με καθαρούς και ξεκάθαρους στόχους όπως η ευρωπαϊκή πορεία, η κατάκτηση τίτλων δηλαδή το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι δύσκολο να αγωνιστεί αφού δεν είναι ακόμη έτοιμος. Για όλους αυτούς τους λόγους είναι πολύ καλό για τον ίδιο που πήγε εκεί, δηλαδή σε μια ομάδα που δεν έχει υψηλούς στόχους και επομένως δεν υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις. Και για να το συνεχίσω στην παρούσα φάση και λόγω του νεαρού της ηλικίας του, ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να δώσει αυτά που παίρνω ως προπονητής από τους άλλους ανεξάρτητα του αν κάποιοι δεν συμφωνούν με αυτή την άποψη μου”.
– Σε συνεντεύξεις που κάναμε με παίκτες, τους προκαλούσαμε να πουν κάτι αρνητικό για εσάς αλλά κανείς δεν το έπραξε. Κάνετε συχνά αυτοκριτική; Και αν ναι ποιο θεωρείτε πιο σημαντικό μειονέκτημά σας; Για παράδειγμα ο μεγάλος εκνευρισμός που βγάζετε στις ήττες είναι πρόβλημα;
“Αυτό όμως που λέτε είναι αρνητικό; Από εκεί και πέρα βάζω πάντα τον εαυτό μου σε διαδικασία ερωτήσεων. Για τις προπονήσεις αν είναι καλές ή κακές, αν πρέπει να αλλάξω πράγματα, αν κάνω καλή προετοιμασία. Για τα παιχνίδια, αν τους λέω τα πάντα για τους αντιπάλους. Για τις αποφάσεις μου, αν είναι σωστές ή όχι. Για τις αντιδράσεις μου και τις ομιλίες με τους παίκτες. Για τις μεμονωμένες συζητήσεις μαζί τους, για τις ομιλίες και τα μηνύματα που τους στέλνω, ακόμη και για το πρόσωπό μου με το αφεντικό να λέει ότι επειδή έχω πολύ καλή επαφή με το γκρουπ, καταλαβαίνουν πώς είναι η διάθεσή μου και μου λέει ότι πρέπει να προσέχω για να μην τους δημιουργώ αρνητικά συναισθήματα. Πάντα το κάνω αυτό. Μετά τις ήττες ναι έχω και κακές αντιδράσεις, αλλά αυτό γίνεται γιατί εγώ το ζω πολύ άσχημα.
Δεν θα θέλατε να είστε στη θέση μου μετά από αρνητικά αποτελέσματα. Είναι πολύ σκληρό και πρέπει να πιεστώ για να δείξω στους άλλους ότι δεν επηρεάστηκα. Η αλήθεια όμως είναι ότι επηρεάζομαι. Η αντίδρασή μου στο φιλικό με κάποιο πρόσωπο εκτός γηπέδου δεν ήταν φυσιολογική, αλλά δεν μπορούσα να μείνω συγκεντρωμένος. Έχω λοιπόν πολλά αρνητικά, αλλά αν μου πείτε ένα να διαλέξω δεν ξέρω γιατί πάντα βάζω ερωτήματα στον εαυτό μου για το αν αντιδρώ σωστά. Άρα κάπως έτσι πολλές στιγμές δεν είμαι χαρούμενος με τον εαυτό μου και αμέσως μετά μπορεί και να είμαι”.
“Αν παραμείνεις ταπεινός, μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση”
Ο προπονητής του Δικεφάλου ρωτήθηκε για τα συναισθήματα που τον διακατέχουν, αναφορικά με τα αποτελέσματα της προετοιμασίας που έκαναν οι παίκτες. Σε όλους τους τομείς.
Μάλιστα ρωτήθηκε σχετικά:
– Με ποια συναισθήματα ξεκινάτε τη σεζόν με τον φετινό ΠΑΟΚ; Με τις απουσίες που ενδεχομένως έχετε στο ρόστερ του, με αρνητική/θετική διάθεση, συγκριτικά με τις προηγούμενες σεζόν;
“Συμμετείχα σε αυτή την προετοιμασία με τα ίδια συναισθήματα, χωρίς μεγάλη διαφορά από τις προηγούμενες σεζόν. Με το αν είμαι μερικές φορές ανήσυχος, άλλες φορές στεναχωρημένος αλλά πάντα στο τέλος καταλαβαίνω καλά το πρόσημο της στιγμής και της προετοιμασίας. Η διαφορά είναι πως ξέρω ότι αυτήν την στιγμή, αν πραγματικά πιστεύεις, παλεύεις και παραμένεις ταπεινός, μπορείς να γυρίσεις την κατάστασή προς όφελός σου”.
Ποδόσφαιρο
«Πλέον έχουμε αλλάξει σαν ομάδα, παίξαμε σαν ένα»
Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, μετά την νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπέτις, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και τόνισε ότι πλέον οι ασπρόμαυροι έχουν αλλάξει σαν ομάδα, παλεύοντας σαν ένα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Κάναμε τα πάντα καλά. Παίξαμε σαν ένα, τρέξαμε και παλέψαμε σαν μια μεγάλη ομάδα. Κάθε σεζόν μου στον ΠΑΟΚ, κάνουμε καλή πορεία. Αυτήν την χρονιά, ελπίζω να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να προκριθούμε στον τελικό του κυπέλλου.
Θα έχουμε και τις κακές μας περιόδους μέσα στην σεζόν, είναι φυσιολογικό. Παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για την νίκη. Χάσαμε κάποιους βαθμούς λόγω συγκέντρωσης αλλά πλέον έχουμε αλλάξει σαν ομάδα».
Ποδόσφαιρο
«Το πιο σημαντικό είναι η αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών»
Για την μεγάλη νίκη απέναντι στην Μπέτις (2-0), το αν ο τωρινός ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερο ταβάνι από κάθε άλλη ομάδα που είχε στον σύλλογο, το ροτέισον και τον ασταμάτητο Σουαλιό Μεϊτέ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά, Ραζβάν Λουτσέσκου.
Για την αυτοπεποίθηση που έχει ο ίδιος μετά από τέτοιες εμφανίσεις: «Ένας προπονητής δεν μπορεί να είναι απόλυτα με αυτοπεποίθηση, πάντα πρέπει να είναι on fire. Πρέπει να βλέπει πάντα τον κίνδυνο που έρχεται στο επόμενο ματς. Μιλάω για τη νοοτροπία, την χαλάρωση, την υπερβολική αυτοπεποίθηση, αλλά και για τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων. Αλλά από την άλλη πλευρά, ένας προπονητής θα πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση και να καταλαβαίνει πλήρως τις δυνατότητες της ομάδας του.
Στο πρώτο μέρος μείναμε καλά στο ματς, δημιουργήσαμε ενδιαφέρουσες φάσεις στο τρανζίσιον, θα μπορούσαμε να τις έχουμε εκμεταλλευτεί καλύτερα και είχα την εντύπωση ότι σεβόμασταν πολύ τον αντίπαλο. Έτσι, κάναμε βήματα πίσω, και έπαιρναν μπάλες στις γραμμές μας. Όμως, ο σωστός τρόπος τοποθέτησης και το έξυπνο παιχνίδι δεν τους επέτρεψε να πάρουν κάτι. Στο δεύτερο μέρος έπρεπε να τολμήσουμε παραπάνω και αυτό συνέβη, η Μπέτις δεν έκανε κάτι, είχε ωραία εναλλαγή μπάλας, αλλά στο ένας εναντίον ενός δεν δημιούργησε κινδύνους. Ίσως είχαμε λίγη πίεση, να προκριθούμε από σήμερα και ότι έπρεπε να κερδίσουμε για να μην παίξουμε την πρόκριση εκτός έδρας. Αλλά η ομάδα πρέπει να έχει αυτή την αυτοπεποίθηση, όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι, ο καθένας στον ρόλο του, να παίζουν με τις δυνατότητες που έχουν, είναι ένας τρόπος δουλειάς που έχουμε και μας ταιριάζει και πρέπει να το κρατήσουμε.
Για τα δυο στοιχεία οι συνδυασμοί στα γκολ, δεν δέχεται ευκαιρίες σοβαρές: «Σίγουρα είναι στο ανώτερο επίπεδο το πνευματικό μκομμάτι και ότι οι παίκτες αισθάνονται καλά σωματικά, είναι ότι ο καθένας βλέπεις την δουλειά που κάνει ο συμπαίκτης σου στο μάξιμουμ και τον παρακινεί να κάνει το ίδιο, Οπότε, η δύναμη η ψυχολογική έρχεται από το ότι βλέπουν όλοι την δουλειά που κάνει ο καθένας».
Για το αν η ομάδα έχει φτάσει εκεί που ήθελε και έλεγε με 18-20 ενεργούς παίκτες: «Αυτό πρέπει να συμβαίνει, δείχνουμε αυτή την περίοδο αυτή την συμμετοχή και την ενότητα, αν και το ροτέισον είναι μικρότερης έκτασης σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό έχει να κάνει με ιώσεις και τραυματισμούς έμεναν παίκτες έξω και αναγκάζονταν να παίξουν άλλοι, είναι ένα άλλο είδος ροτέσιον, όχι αυτό με 6-7 παίκτες να αλλάζουν ανά παιχνίδι. Αλλά συνολικά το γκρουπ λειτουργεί μαζί και κάνει μία θυσία όλοι μαζί για την ομάδα. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι η πνευματική φρεσκάδα γιατί αν παίξει σε τρία ματς μαζεμένα όταν χρειαστεί να αποφασίσει δεν θα έχει αυτή την ταχύτητα».
Για τον Μεϊτέ που παίζει ασταμάτητα και έχει φρεσκάδα: «Δεν έχει πάντα πνευματική φρεσκάδα, το πρόβλημα με τον Μεϊτέ είναι ότι δεν έχουμε άλλους παίκτες με τα δικά του χαρακτηριστικά να κρατά την θέση και να κόβει με μία πάσα το τρανζίσιον του αντιπάλου, τον πιέσαμε μερικές φορές να παίξει. Το ίδιο έγινε με τον Μπάμπα που όταν έχει ένα ματς ανάμεσα σε συνεχόμενα να ξεκουράζεται, μετά είναι τοπ, ο Οζντόεφ που είναι πολύ καλά και ξέρει ότι ένα ματς μέσα στην εβδομάδα δεν θα το παίξει, ο Κεντζιόρα το ίδιο. Υπάρχουν και εξαιρέσεις που κάνουν θυσίες, όπως ο Τάισον, που παίζει σε όλα τα ματς. Λέω ότι είναι 19 χρονών και τώρα αρχίζει την καριέρα του και είναι πρώτη φορά στην καριέρα του, από πλευράς συνέχειας εμφανίσεων».
Ποδόσφαιρο
«Πάμε να διεκδικήσουμε την οκτάδα»
Για την μεγάλη νίκη απέναντι στην Μπέτις (2-0) και την εκτός έδρας δοκιμασία που ακολουθεί με τη Λυών (29/1, 22.00), μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσιφτσής.
«Δεν κοιτάζω τα στατιστικά. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, λειτουργούμε καλά και δεχόμαστε λίγες φάσεις. Στην Ευρώπη αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε στην επόμενη φάση και τώρα πάμε να διεκδικήσουμε την οκτάδα. Δεν τελειώσαμε εδώ. Χαιρόμαστε σήμερα και από αύριο ξεκινάμε για το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε καλή χημεία με τους παίκτες, όλο και καλύτερη όσο παίζουμε περισσότερο. Σήμερα δεν ξέρω αν με άκουγαν με τόσο κόσμο. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να βοηθάω την ομάδα φέτος».
-
Επικαιρότητα3 έτη agoΤο παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΈκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο3 έτη agoΗ ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο3 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Επικαιρότητα6 έτη ago101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Ποδόσφαιρο4 έτη agoΛουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Μπάσκετ3 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά
