Connect with us

Ποδόσφαιρο

«Aν κάνουμε όσα πρέπει, δεν θα έχουμε θέμα με τη Λιλ»

paokrevolution

Published

on

Για την επιστροφή του στη Γαλλία ως αντίπαλος και την αναμέτρηση με τη Λιλ (23/10, 22.00), μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, ο έμπειρος μέσος του ΠΑΟΚ, Σουαλιό Μεϊτέ.  Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναμέτρηση του με τη Λιλ: «Είναι πιο τεχνικό, πιο αθλητικό το ποδόσφαιρο στη Γαλλία, ξέρω πως είναι. Εδώ έχω μεγαλώσει. Αν κάνουμε όλα όσα πρέπει δεν θα έχουμε θέμα».

Για την επιστροφή του στη Γαλλία: «Μου έχουν μείνει οι καλές στιγμές προκρίσεις στο Champions League. Ανδρώθηκα εδώ, έχω παίξει με μεγάλους παίκτες, έμαθα πολλά εδώ στη Λιλ και επιστρέφω με χαρά».

Για τη θητεία του στη Λιλ: «Όχι δεν στεναχωριέμαι που δεν έμεινα, ήταν ένα μάθημα για εμένα οτι δεν καθιερώθηκα εδώ, αλλά πήρα το μάθημα μου και πλέον έχω καθιερωθεί στο υψηλό επίπεδο».

Ποδόσφαιρο

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει τελείως»

paokrevolution

Published

on

Ο 18χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Ανέστης Μύθου σημείωσε το πρώτο του γκολ με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου, δείχνοντας την προοπτική του για το μέλλον. Ο νεαρός φορ του Δικεφάλου, μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV μετά το νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ (4-1), δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Κυριαρχεί ο ενθουσιασμός, δεν το έχω συνειδητοποιήσει τελείως. Εκείνη την στιγμή δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς, λειτούργησα σαν σέντερ φορ. Αυτή είναι η δουλειά μου».

Για τις απαιτήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ζητάει να πρεσάρουμε πολύ, να είμαστε στις φάσεις μέσα στην περιοχή και αυτά πρέπει να κάνουμε όταν παίζουμε».

Για το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός: «Καλά ήταν και σε αυτή την θέση! Εγώ θέλω να παίζω, δεν με νοιάζει η θέση!»

Για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας: «Είχαμε μείνει αρκετά πίσω. Μετά από σήμερα, πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε κάθε παιχνίδι όλο και καλύτερα. Πρέπει να προχωρήσουμε στο Κύπελλο γιατί είμαστε ο ΠΑΟΚ».

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Ποδόσφαιρο

«Ήθελα πολύ αυτό το γκολ»

paokrevolution

Published

on

Ο Λούκα Ιβανούσετς ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΛ με 4-1 στην Τούμπα, για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ με ένα εξαιρετικό σουτ, δείχνοντας την ποιότητά του και την αποφασιστικότητά του να βοηθήσει την ομάδα.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε μετά τη νίκη του Δικεφάλου κόντρα στους «βυσσινί» και εξέφρασε τη χαρά του για το πρώτο του γκολ με τα ασπρόμαυρα.

Μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV, ο Ιβανούσετς δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η μπάλα πήρε την τέλεια τροχιά και μπήκε ένα πολύ όμορφο γκολ. Ήθελα πάρα πολύ να σκοράρω, ήταν το πρώτο γκολ μου με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ελπίζω να έρθουν και άλλα πολλά στο μέλλον».
Για την ενσωμάτωσή του στην ομάδα:

«Το είδαμε και σήμερα, υπάρχει μια πολύ καλή σύνδεση. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις. Επικοινωνούμε καλά στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω πως στο μέλλον θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι».

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Ποδόσφαιρο

Περίπατος ΠΑΟΚ με γκολάρες

paokrevolution

Published

on

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε ένα εντυπωσιακό πρόσωπο στην Τούμπα και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με 4-1 της ΑΕΛ. Με ένα εκρηκτικό πρώτο ημίωρο, ο Δικέφαλος του Βορρά «καθάρισε» την αναμέτρηση και επιβεβαίωσε την εξαιρετική του φόρμα.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου μπήκαν αποφασισμένοι να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Με ένταση, πίεση και δημιουργία από τα άκρα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε μέσα σε 30 λεπτά να σημειώσει τέσσερα γκολ, μετατρέποντας το παιχνίδι σε παράσταση για έναν ρόλο.

Με αυτή τη νίκη, ο ΠΑΟΚ έφτασε τις πέντε συνεχόμενες σε όλες τις διοργανώσεις, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η ομάδα δείχνει σταθερότητα, βάθος στο ρόστερ και συνέπεια στην απόδοση, στοιχεία που ενισχύουν τη δυναμική της!

Ο ΠΑΟΚ έδειξε τις προθέσεις του από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Μόλις στο δεύτερο λεπτό, μετά από γύρισμα του Μπάμπα, ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε από κοντά, όμως ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε σωτήρια με διπλή προσπάθεια. Στο επόμενο λεπτό, ο Ιβανούσετς πήρε την μπάλα, κινήθηκε από τα αριστερά προς τον άξονα και με ένα τρομερό δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για τον ΠΑΟΚ.

Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών, ο ΠΑΟΚ απείλησε ξανά, με το διαγώνιο σουτ του Ντεσπόντοφ να περνάει ελάχιστα έξω.

Advertisement
Advertisement

Στο 12ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ βρήκε και δεύτερο γκολ. Ο Ντεσπόντοφ έδωσε την πάσα στον Κένι, εκείνος έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή και ο Κωνσταντέλιας με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα, ο Αναγνωστόπουλος σταμάτησε το σουτ του Κένι.

Στο 15ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι, καθώς ο Κοβάτσεβιτς τράβηξε τον Κωνσταντέλια μέσα στην περιοχή. Μετά από έλεγχο του VAR, ο διαιτητής καταλόγισε την παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντεσπόντοφ, ο οποίος εκτέλεσε ψύχραιμα και έκανε το 3-0 στο 18’, «κλειδώνοντας» από νωρίς τη νίκη για τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ συνέχιζε με το πόδι πατημένο στο γκάζι και στο 31΄ πέτυχε και τέταρτο τέρμα απέναντι στην ΑΕΛ, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Ανέστη Μύθου, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου. Μετά από σέντρα του Ντεσπόντοφ από τα δεξιά, ο 18χρονος επιθετικός με τρομερό πλασέ νίκησε τον Αναγνωστόπουλο και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Η ΑΕΛ απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 35΄, με τον Σαγκάλ να κάνει το σουτ και τον Τσιφτσή να μην έχει πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα.

Advertisement
Advertisement

Στο 38΄ ο ΠΑΟΚ έχασε μία ακόμα ευκαιρία, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Μιχαηλίδη, ο οποίος έπιασε το σουτ και η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 53΄ ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά και πέμπτο τέρμα. Μπιάνκο, Ντεσπόντοφ συνδυάστηκαν, ο Βούλγαρος γύρισε στον Κωνσταντέλια, ο οποίος εκτέλεσε και απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αναγνωστόπουλος.

Στο 57΄ ο ΠΑΟΚ άγγιξε το 5-0, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά ο Μιχαηλίδης έκανε την προβολή, με τον Μπάμπα να κάνει τη δεύτερη προβολή και την μπάλα να φεύγει έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Αναγνωστόπουλου.

Στο 62΄ οι γηπεδούχοι έχασαν μία ακόμα ευκαιρία, με τον Μιχαηλίδη να επιχειρεί το σουτ-η μπάλα κόντραρε στον Τσάκλα-και τον πορτιέρε της ΑΕΛ να αποκρούει με δυσκολία.

Advertisement
Advertisement

Στο 75ο λεπτό η ΑΕΛ κατάφερε με έναν απίστευτο τρόπο να μειώσει σε 4-1. Ο Τούπτα από αριστερά με το δεξί εκτέλεσε το κόρνερ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Τσιφτσή που φέρει ευθύνη.

Στο 86΄ ο Τσάλοφ έπιασε το σουτ και η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσιφτσής – Κένι, Βολιάκο, Μιχαηλίδης, Μπάμπα (71΄ Τέιλορ), Μπιάνκο, Μεϊτέ (60΄ Θυμιάνης), Ιβανούσετς, Κωνσταντέλιας (60΄ Τάισον), Ντεσπόντοφ (60΄ Μπέρδος), Μύθου (71΄ Τσάλοφ).

Advertisement
Advertisement

ΑΕΛ Novibet (Στέλιος Μαλεζάς): Αναγνωστόπουλος, Κοβάτσεβιτς, Τούπτα, Στάικος, Σαγκάλ (74΄ Γιούσης), Γκαράτε (55΄ Τσάκλα), Δημηνίκος (55΄ Βαρσάμης), Αντράντα (75΄ Σουρλής), Παντελάκης, Μπαγκαλιάνης (64΄ Φεριγκρά), Αποστολάκης.

Continue Reading

Τάσεις