Επικαιρότητα
Τούντορ: “Ήταν ένα καλό παιχνίδι”
Ο Τούντορ αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Κράσνονταρ τόσο στα θετικά του ΠΑΟΚ, όσο και στην παρουσία του Γλύκου. “Ηταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Το πρόσημο είναι θετικό, απέναντι σε μία καλή ομάδα. Ημασταν πολύ καλοί στο αμυντικό κομμάτι, συμπαγείς, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ αλλά δεν καταφέραμε να ακοράρουμε. Ηταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς”, είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και συνέχισε:
“Δεν υπήρχε κάτι να με προβληματίσει σήμερα. Θεωρώ ότι ήταν καλά οργανωμένη η ομάδα, εμένα αυτή είναι η δουλειά μου να παρουσιάζω ένα σύνολο που να ξέρει τι θα κάνει και στην άμυνα και στην επίθεση. Μας έλειπε στα τελευταία 20 μέτρα η ποιότητα στην πάσα και στο σουτ για να πετύχουμε κάποιο τέρμα”.
Για την δεύτερη αποβολή του Ζάιρο την φετινή σεζόν:
“Δεν είναι θέμα απειθαρχίας, ήταν τυχαίο ότι αποβλήθηκε. Είμαι χαρούμενος απ’ αυτόν, ήταν θετικός σήμερα, προσπάθησε, δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ και είμαι ικανοποιημένος απ’ αυτόν”.
Για το αν το παιχνίδι στη Ρωσία έχει χαρακτήρα τελικού για την πρόκριση:
“Είναι σημαντικό και θέλουμε τη νίκη. Σε κάθε παιχνίδι, βέβαια, πάμε για τη νίκη. Μπορεί κάποιες φορές να προσαρμοζόμαστε στον αντίπαλο, γιατί όπως σας είπα και χθες η Κρασνοντάρ διαθέτει πολύ καλή ομάδα, με πολύ ποιοτικούς παίκτες, ωστόσο, σήμερα αξίζαμε κάτι παραπάνω. Θα πάμε στη Ρωσία για τους τρεις βαθμούς”.
Για το βάθος στο ρόστερ:
“Η ομάδα που παρατάχθηκε σήμερα δεν είχε να κάνει με αναπληρωματικούς. Ήταν μια πολύ καλή ομάδα, είμαι ικανοποιημένος απ’ όλους. Το ότι δεν κερδίσαμε είναι για τους λόγους που σας ανέλυσα προηγουμένως”.
Για την παρουσία του Γλύκου:
“Ήταν πολύ καλή η εμφάνισή του, έδωσε ασφάλεια στην άμυνα και μου άρεσε πολύ αυτό”.
Για τα πλάνα του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:
“Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για μένα. Προσέχω και αναλύω την εμφάνιση όλων των παικτών. Ναι, έχω καθαρή σκέψη για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Θέλω να δω, βέβαια, τι θα γίνει και με τους τραυματισμούς και ποιους παίκτες θα έχουμε στη διάθεσή μας. Και σήμερα την ομάδα που παρατάξαμε την είχαμε σκεφτεί τις περασμένες μέρες”.
Για το αν συζήτησε με την διοίκηση την ιεράρχηση των διοργανώσεων και το ότι το πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό από το Europa League, όπως είχε πει χθες:
“Είναι η αισθησή μου αυτή. είναι η δική μου άποψη και αυτό που πιστεύω ότι ισχύει. Δεν θέλω να γίνει αυτή η συζήτηση ότι δεν δίνουμε σημασία στην Ευρώπη και οι δύο διοργανώσεις είναι σημαντικές. Σε όλες τις ομάδες του κόσμου το πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό, ίσως και από το Τσάμπιονς Λιγκ”.
Για την εξέλιξη που έχει ο όμιλος:
“Δεν υπολογίζω τους βαθμούς, αναλύουμε, απλώς, τον αντίπαλο και παίζουμε. Είναι διαφορετικό, βέβαια, πως θα προετοιμάσεις την ομάδα για την Ντόρτμουντ και πως με την Γκαμπάλα”.
Για το γεγονός ότι Κόστα έπαιξε ως αριστερός στόπερ και όχι ο Μαλεζάς:
“Ο λόγος είναι ότι ο Κόστα είναι καλύτερος στα μαρκαρίσματα. Και οι δυο τους, αλλά και ο Σκόνδρας πήγαν καλά. Δεν είναι εύκολο μετά από τέτοιο διάστημα απουσίας. Ο Σκόνδρας, πάντως, έκανε κάποια λάθη στο τέλος, ευτυχώς δεν μας τιμώρησε ο αντίπαλος”.
Επικαιρότητα
Το μήνυμα από την Θύρα 4 για την χθεσινή βραδιά αλλά και το αύριο

Η χθεσινή εμφάνιση της ομάδας, παρά την απώλεια του τροπαίου, κάνει κάθε ΠΑΟΚτση υπερήφανο. Η ομάδα, η διοίκηση και ο προπονητής μας αξίζουν τα συγχαρητήρια και την εκτίμηση του ΛΑΟΥ μας για όσα πέτυχαν φέτος κόντρα σε κάθε αρχική εκτίμηση. Μπορεί να μην πανηγυρίσαμε χθες έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο μαζί τους, αλλά μας έκαναν να αγαπήσουμε το σύλλογο λίγο παραπάνω και τους ευγνωμονούμε για αυτό. Οι ήττες φτιάχνουν οπαδούς με συνείδηση και αν αξιοποιηθούν τότε μπορούν να φέρουν πρόοδο – και σε αυτό προσβλέπουμε.
Στόχος, και όχι ευχή ούτε παρότρυνση, πρέπει να είναι η στήριξη και ενδυνάμωση του τμήματος σε όλα τα μέτωπα. Στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ αρμόζει μόνο να πρωταγωνιστεί και η χθεσινή εικόνα του γηπέδου θα είναι απλά μια γεύση για αυτό που θα ακολουθήσει εφόσον γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν.
Χρέος μας είναι η χθεσινή απογοήτευση να μετατραπεί σε πείσμα και λύσσα ώστε ο ΠΑΟΚ να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής στα παρκέ. Το απαιτεί η τεράστια ιστορία μας και ήρθε ο καιρός πλέον να γίνει πράξη.
Επικαιρότητα
Οι ευχές της ΠΑΕ στον εορτάζοντα Ιβάν Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης γιορτάζει τα 66α του γενέθλια και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έσπευσε να του ευχηθεί:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Πρόεδρό της, Ιβάν Σαββίδη, χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, ευτυχία και συνεχείς επιτυχίες.
Στον άνθρωπο που με την αφοσίωσή και την προσήλωσή του έχει οδηγήσει την ομάδα σε ανεπανάληπτες κορυφές, αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση με δύναμη και αφοσίωση, τηρώντας απαρέγκλιτα την υπόσχεση να φέρνει τελικά «τη χαρά στην Τούμπα».
Είμαστε βέβαιοι ότι τα καλύτερα έρχονται!
Πρόεδρε, σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να ζεις κάθε στιγμή με πάθος και να απολαμβάνεις τις επιτυχίες που σου αξίζουν.
Χρόνια πολλά!
Επικαιρότητα
Διέκοπη στο 57′ το ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης για τα θύματα των Τεμπών με πρωτοβουλία παικτών – διαιτητών

Διεκόπη η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στο 57ο λεπτό για τα θύματα των Τεμπών.
Με πρωτοβουλία των παικτών και της διαιτητικής ομάδας, ο Τάσος Σιδηρόπουλος διέκοψε στο 57ο λεπτό την αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες για να τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων της μετωπικής σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη.
-
Επικαιρότητα1 έτος ago
Το παρασκήνιο πίσω από το πανό
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ 3-0 Αστέρας Τρίπολης
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Έκλεισε η μεταγραφή Σαμάτα στον ΠΑΟΚ, μένουν τα διαδικαστικά
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με Άιντραχτ
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός [LIVESTREAMING]
-
Ποδόσφαιρο2 έτη ago
Λουτσέσκου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
-
Επικαιρότητα5 έτη ago
101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων
-
Μπάσκετ2 έτη ago
Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά