Connect with us

Επικαιρότητα

Τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων για τα επεισόδια με Άρη

paokrevolution

Published

on

 

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο επέβαλλε στον ΠΑΟΚ ποινή τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο για την εισβολή των οπαδών του στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι με τον Άρη.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Ε/ ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 28/11/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 28/11/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό με την από 29-11-2021 διευκρινιστική έκθεση του τελευταίου και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 3592/21/2491128 από 30/11/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: Ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για τέσσερις (4) αγωνιστικές και συνολική χρηματική ποινή, ποσού εκατόν ενενήντα τριών χιλιάδων πεντακοσίων (193.500,00) ευρώ.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement

Επικαιρότητα

ΠΑΟΚ και τηλεοπτικά: αποκλειστικά απόφαση Σαββίδη

paokrevolution

Published

on

kameraote

 

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να διαπραγματευτεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα αφού το συμβόλαιο με την NOVA έχει ολοκληρωθεί. Την όποια διαπραγμάτευση θα κάνει αποκλειστικά ο Ιβάν Σαββίδης γνωρίζοντας πως τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα είναι ένα ισχυρό έσοδο για την ομάδα. Δημοσιεύματα που θέλουν τον πρόεδρο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να στρέφεται στη λύση του… δικού του καναλιού δηλαδή του OPEN δεν επιβεβαιώνονται και εδώ πρέπει να βάλουμε και έναν αστερίσκο: δεν αποκλείεται να είναι και ένα μέτρο πίεσης ώστε μια από τις συνδρομητικές πλατφόρμες να ανεβάσουν την προσφορά και να ικανοποιήσουν τα «θέλω» της ΠΑΕ. Πριν από μερικά χρόνια ο ΠΑΟΚ πρωτοπόρησε και έδειξε τους εντός έδρας αγώνες του από το PAOK TV αλλά προφανώς η απόφαση του να «επιστρέψει» σε συνδρομητικό κανάλι έδειξε πως τα έσοδα δεν ήταν τα προσδοκόμενα. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται με ενδιαφέρον η εξέλιξη του θέματος και ίσως να υπάρξει πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Πέρσι τα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ τα έδειξε η NOVA.

Continue Reading

Επικαιρότητα

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον Νάσο Κωνσταντίνου.

paokrevolution

Published

on

Στεφάνι στη μνήμη του κατέθεσαν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του Δικεφάλου.

Υπενθυμίζεται πως ο Νάσος Κωνσταντίνου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Αγίου Δημητρίου στην προσπάθεια του να ξεφύγει από επίθεση οπαδών αμέσως μετά από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό τον Απρίλιο του 2017.

Ο άτυχος φίλος του ΠΑΟΚ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και μετά από μερικές ημέρες υπέκυψε στα τραύματά του.
Continue Reading

Επικαιρότητα

Το μήνυμα από την Θύρα 4 για την χθεσινή βραδιά αλλά και το αύριο

paokrevolution

Published

on

 

Η χθεσινή εμφάνιση της ομάδας, παρά την απώλεια του τροπαίου, κάνει κάθε ΠΑΟΚτση υπερήφανο. Η ομάδα, η διοίκηση και ο προπονητής μας αξίζουν τα συγχαρητήρια και την εκτίμηση του ΛΑΟΥ μας για όσα πέτυχαν φέτος κόντρα σε κάθε αρχική εκτίμηση. Μπορεί να μην πανηγυρίσαμε χθες έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο μαζί τους, αλλά μας έκαναν να αγαπήσουμε το σύλλογο λίγο παραπάνω και τους ευγνωμονούμε για αυτό. Οι ήττες φτιάχνουν οπαδούς με συνείδηση και αν αξιοποιηθούν τότε μπορούν να φέρουν πρόοδο – και σε αυτό προσβλέπουμε.

Στόχος, και όχι ευχή ούτε παρότρυνση, πρέπει να είναι η στήριξη και ενδυνάμωση του τμήματος σε όλα τα μέτωπα. Στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ αρμόζει μόνο να πρωταγωνιστεί και η χθεσινή εικόνα του γηπέδου θα είναι απλά μια γεύση για αυτό που θα ακολουθήσει εφόσον γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν.

Χρέος μας είναι η χθεσινή απογοήτευση να μετατραπεί σε πείσμα και λύσσα ώστε ο ΠΑΟΚ να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής στα παρκέ. Το απαιτεί η τεράστια ιστορία μας και ήρθε ο καιρός πλέον να γίνει πράξη.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις