Connect with us

Ποδόσφαιρο

«Σ’ αυτή την γ…η κατάσταση πρέπει να μιλάμε για αρνητικότητα;»

paokrevolution

Published

on

Απίστευτες ατάκες από τον Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το πέρας του αγώνα με τον Παναιτωλικό καθώς ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για όλα… από την αρνητικότητα, μέχρι και την γκρι ζακέτα την οποία θα φοράει μέχρι το τέλος του συμβολαίου του στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Αρχικά ανέφερε: «Δεν συμφωνώ ότι δεν είμαστε καλοί στις στατικές φάσεις. Ήταν επίσης καλοί, έγινε μια μεγάλη μάχη. Δείτε τα γκολ που πέτυχε ο Παναιτωλικός κόντρα στον Ατρόμητο. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια υπάρχουν τέτοιες μάχες. Δεν θυμάμαι να μας έχουν απειλήσει ιδιαίτερα στο σημερινό παιχνίδι από τις στατικές φάσεις. Είχαν αρκετές, πρέπει να το βελτιώσουμε βήμα-βήμα, μάς έβαλαν πίεση και είχαν κάποιες παραπάνω ευκαιρίες από αυτές. Δε θα σχολιάσω το γεγονός ότι τα γκολ ήρθαν από τους νέους παίκτες. Ο Σίντκλεϊ έχει ένα δίμηνο προετοιμασίας και κάποια παιχνίδια στα πόδια του. Ο Μιτρίτσα δεν είχε κάνει πλήρης προετοιμασία, όπως και ο Άκπομ που είχε μια περιπέτεια με τον κορονοϊό πριν έρθει στην Ελλάδα. Είναι παίκτες που χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν».

Για την αδράνεια του ΠΑΟΚ στο γκολ: «Είναι τεράστια νίκη. Θα μιλάμε για αρνητικότητα; Πήραμε τρεις βαθμούς σε μία δύσκολη έδρα. Πήραμε ένα τρίποντο σε μια ακόμη δύσκολη έδρα πριν δύο ημέρες. Ταξιδεύουμε. Είμαστε στην αρχή της αρχής. Τα πράγματα δεν είναι τέλεια από το καλοκαίρι. Πρέπει να παλέψουμε, αυτό είναι το σημαντικό. Σε κάποια σημεία του παιχνιδιού παίζουμε καλά, σε κάποια άλλα κάνουμε λάθη και υποφέρουμε λίγο περισσότερο από την πίεση από τους αντιπάλους. Αλλά εμείς βγαίνουμε για τη νίκη και το πετυχαίνουμε. Αυτό δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα».

Για το γούρι της γκρι ζακέτας: «Αυτή θα είναι η ζακέτα μου μέχρι το τέλος της τριετίας στα εκτός έδρας παιχνίδια. Έρχεται χειμώνας, θα υποφέρω, αλλά θα βρω και ένα μπουφάν να φορέσω. Αλλά μας αρέσει να υποφέρουμε, να κερδίζουμε τα παιχνίδια με οποιαδήποτε κατάσταση. Περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή πρέπει να λέμε ότι παλεύουμε παιχνίδι με το παιχνίδι!»

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement

Ποδόσφαιρο

Χωρις Οζντόεφ, Κεντζιόρα και Οττο απέναντι στον ΝΠΣ

paokrevolution

Published

on

 

Η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στην Τούμπα ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (11.01) στη Νέα Μεσημβρία και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου έχει ως μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησαν κάποιες ασκήσεις τακτικής, ενώ στο φινάλε έγινε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Οι Μαγκομέντ Οζντόεφ και Γιόνι Όττο ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και δεν θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος, όπως και οι Σόλα Σορετίρε και Τζόναθαν Γκόμεζ που δεν προπονήθηκαν λόγω ίωσης.

Advertisement
Advertisement

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι , Παβλένκα , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Λόβρεν , Μιχαηλίδης , Κόλεϊ , Μπάμπα , Σβαμπ , Μπακαγιόκο , Καμαρά , Μουργκ, Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Τισουντάλι , Μπράντον , Τσάλοφ , Σαμάτα .

Continue Reading

Ποδόσφαιρο

Στα προημιτελικά του κυπέλλου η Κ19

paokrevolution

Published

on

 

Την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Κ19 της Super League πήρε ο ΠΑΟΚ, που κέρδισε 2-0 τον ΟΦΗ στο παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Σουρωτή. Στον προημιτελικό ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, που κέρδισε τη Λαμία.

Το σκορ άνοιξε στο 21′ ο Μύθου, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Ελευθεριάδη και το ματς «καθάρισε» ο Τσιότας στο 83′, παίρνοντας την πάσα από τον Μπαλντέ. Λίγο έλειψε να πετύχει και τρίτο γκολ ο ΠΑΟΚ, αλλά το σουτ του Ελευθεριάδη σταμάτησε στο δοκάρι.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Τσιντσόλης, Τσιότας, Ντούνγκα, Τσίτσκας, Κοσίδης, Αλμασίδης (76′ Παπαευθυμίου), Τσομπάνης (65′ Μπαλντέ), Ελευθεριάδης, Μύθου (65′ Στύλος), Κεσίδης (76′ Καραγιαννίδης), Μπέρδος (85′ Βρύζας).

Advertisement
Advertisement

*Το Κύπελλο Super League Κ19 είναι μια νέα διοργάνωση, που φιλοδοξεί να δώσει περισσότερα ανταγωνιστικά παιχνίδια και να συμβάλλει συνολικά στην εκπαιδευτική διαδικασία. Θα διεξαχθεί σε τέσσερις φάσεις σε μονά νοκ άουτ παιχνίδια. Στην πρώτη προκριματική φάση αγωνίστηκαν 12 ομάδες, καθώς ο Άρης και ο Παναθηναϊκός προκρίθηκαν στα προημιτελικά άνευ αγώνα. Τα παιχνίδια γίνονται στην έδρα της ομάδας που βγήκε πρώτη στην κληρωτίδα. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τον Μάιο στο Ηράκλειο.

 

www.paokfc.gr

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Ποδόσφαιρο

Υπέγραψε και επέλεξε το νούμερο του Κουλιεράκη

paokrevolution

Published

on

Με το 4 στη φανέλα θα αγωνίζεται ο Πένια που ανακοινώθηκε και επίσημα από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Σέρχιο Πένια από τη Μάλμε. Ο Περουβιανός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 2,5 + 1 έτη με τον Δικέφαλο και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 4.

Ο Σέρχιο Πένια γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 1995 στη Λίμα του Περού. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Αλιάνζα Λίμα, όπου έκανε και το επαγγελματικό του ντεμπούτο το 2012 στην ηλικία των 16. Με την Αλιάνζα Λίμα κατέγραψε 22 συμμετοχές και τρεις ασίστ πριν μετακομίσει στην Ισπανία το 2013, για λογαριασμό της Γρανάδα.

Στη Γρανάδα, ο Πένια αγωνίστηκε με τη δεύτερη ομάδα, μετρώντας 38 συμμετοχές και πέντε γκολ, ενώ με την πρώτη ομάδα στη LaLiga αγωνίστηκε σε 19 αγώνες, σκόραρε μία φορά και μοίρασε τρεις ασίστ. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Ισπανία, παραχωρήθηκε δανεικός στην προηγούμενη ομάδα του Αλιάνζα Λίμα αλλά και στη Ουνιβερσιδάδ Σαν Μαρτίν τη σεζόν 2016-17.

Advertisement
Advertisement

Το 2018, ο Περουβιανός μέσος επέστρεψε στην Ευρώπη ξανά με τη μορφή δανεισμού, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Τοντέλα. Στην Πορτογαλία, κατέγραψε 38 συμμετοχές ένα γκολ και πέντε ασίστ.

Ένα χρόνο αργότερα ο Πένια εντάχθηκε στη ολλανδική Έμμεν, όπου καθιερώθηκε ως βασικός μέσος. Στην Ολλανδία έμεινε για δύο σεζόν, αγωνίστηκε σε 60 παιχνίδια, σημειώνοντας 11 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ.

 

Advertisement
Advertisement

Το 2021, υπέγραψε με τη Μάλμε, όπου είχε μία εξαιρετική πορεία, σε διάστημα τεσσάρων σεζόν. Με τη σουηδική ομάδα αγωνίστηκε σε 119 αγώνες, σημειώνοντας πέντε γκολ και μοιράζοντας οκτώ ασίστ, αποτελώντας βασικό γρανάζι της μεσαίας γραμμής. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, συνέβαλε καθοριστικά στην κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων (2021, 2023, 2024), καθώς και δύο Κυπέλλων Σουηδίας, το 2022 και το 2024.

Σε διεθνές επίπεδο, ο Πένια είναι μέλος της εθνικής ομάδας του Περού από το 2017, μετρώντας 47 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Σέρχιο, καλώς ήρθες!

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις