Connect with us

Επικαιρότητα

Οι δηλώσεις του Ίβιτς για τον αυριανό αγώνα

paokrevolution

Published

on

Ο Βλάνταν Ίβιτς μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι μία μέρα πριν τον αγώνα με τον Πανιώνιο, αναφέρθηκε στις σκέψεις του για το αυριανό παιχνίδι, το αν επηρεάστηκαν από την αλλαγή του προγράμματος, ενώ αναφέρθηκε και στους Μπερμπάτοφ, Μακ. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως επηρεάζει η αλλαγή του προγράμματος: «Δεν πιστεύω ότι μας επηρεάζει σε επίπεδο συγκέντρωσης, καθώς έχουμε βάλει ξεκάθαρους στόχους στα Play Offs και ο καθένας από εμάς ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε. Δεν νομίζω να αποσπάσει το οτιδήποτε».

Για το πως αξιοποιήθηκαν οι τελευταίες μέρες: «Δεν γνωρίζαμε ότι θα υπάρχει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μεταξύ των αγώνων. Μας δημιούργησε πρόβλημα καθώς προετοιμαζόμασταν να παίξουμε Κυριακή-Τετάρτη και σε τρεις εβδομάδες να τελειώσουμε. Δυστυχώς έχουν αλλάξει όλα αλλά εμείς θα δώσουμε την μάχη μας μέχρι την τελευταία αγωνιστική».

Advertisement
Advertisement

Για το αν επηρέασε την διοργάνωση η κατάκτηση του Κυπέλλου και η νίκη επί του Πανιωνίου της ΑΕΚ: «Η κάθε ομάδα βλέπει το πρόγραμμά της και το επόμενο παιχνίδι. Έτσι κι εμείς βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το καλό είναι ότι εξαρτόμαστε από τον εαυτό μας στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια. Θεωρώ ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει και θα δώσει ο καθένας ότι καλύτερο έχει για να καταφέρουμε να κάνουμε κάτι καλό».

Για το τι κρατάει από τον αγώνα της Λεωφόρου: «Δεν με προβληματίζει κάτι βλέποντας τα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Ιδιαίτερα το τελευταίο. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση των παικτών μου αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Έχουμε το επόμενο παιχνίδι που για μένα είναι πιο δύσκολο και σημαντικό. Νομίζω το γνωρίζουν αυτό και οι παίκτες και προετοιμαζόμαστε για αυτό».

Για το αν αποτελεί οδηγό το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο: «Είχαμε προετοιμαστεί καλά για εκείνο το παιχνίδι. Δεν υπάρχουν μυστικά ούτε στο δικό μας παιχνίδι ούτε στου Πανιωνίου. Τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν και το μόνο που μπορεί να είναι διαφορετικό είναι κάποιες λεπτομέρειες στο σχήμα και στο τακτικό κομμάτι. Πιστεύω ότι θα μπούμε αποφασισμένοι στο ματς. Είναι η μοναδική ομάδα από την οποία δεν πήραμε ούτε πόντο από την μέρα που ανέλαβα. Δεν με προβληματίζει όμως αυτό καθώς κάθε παιχνίδι είναι κάτι καινούργιο».

Για το αν έχει αλλάξει άποψη για τον Πανιώνιο: «Παραμένει ίδια η άποψή μου. Είναι μία ομάδα πειθαρχημένη στον αγωνιστικό χώρο. Έχουν τον τρόπο τους να αμύνονται και να επιτίθενται, με γρήγορους και ποιοτικούς παίκτες μπροστά. Σίγουρα δεν είναι τυχαία στα Play Offs. Έχουν κάνει σπουδαίο πρωτάθλημα, με έναν έμπειρο και καλό προπονητή στον ΠΑΟΚ. Δεν θα παίξουν τυχαία στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά».

Advertisement
Advertisement

Για τους Σάμπο και Μπερμπάτοφ: «Όσον αφορά τον Σάμπο, είναι ένας παίκτης που δεν έχει παίξει καθόλου από τότε που ανέλαβα. Έχει την δυνατότητα να παίξει στο Euro και κάναμε συμφωνία με την Ομοσπονδία ότι αν χρειαστεί την επόμενη μέρα θα επιστρέψει. Θα κάνει προπονήσεις και φιλικά εκεί αλλά δεν πήγαινε δεν θα ήταν στα πλάνα του προπονητή του. Θα ήταν κρίμα να μην πήγαινε εκεί καθώς δεν υπάρχει συχνά η δυνατότητα να παίξεις στο Euro. Από την στιγμή λοιπόν που δεν τον υπολογίζαμε δεν θέλαμε να μην τον αφήσουμε να πάει. Δεν βλέπω ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Όσον αφορά τον Μπερμπάτοφ τώρα πήγε σε ένα φιλικό βετεράνων, οπότε δεν υπήρχε θέμα τραυματισμού του. Είναι καλά και θα είναι μαζί μας και εννοείται πως η άδεια δόθηκε από την ομάδα».

Continue Reading
Advertisement Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Επικαιρότητα

ΠΑΟΚ και τηλεοπτικά: αποκλειστικά απόφαση Σαββίδη

paokrevolution

Published

on

kameraote

 

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να διαπραγματευτεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα αφού το συμβόλαιο με την NOVA έχει ολοκληρωθεί. Την όποια διαπραγμάτευση θα κάνει αποκλειστικά ο Ιβάν Σαββίδης γνωρίζοντας πως τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα είναι ένα ισχυρό έσοδο για την ομάδα. Δημοσιεύματα που θέλουν τον πρόεδρο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να στρέφεται στη λύση του… δικού του καναλιού δηλαδή του OPEN δεν επιβεβαιώνονται και εδώ πρέπει να βάλουμε και έναν αστερίσκο: δεν αποκλείεται να είναι και ένα μέτρο πίεσης ώστε μια από τις συνδρομητικές πλατφόρμες να ανεβάσουν την προσφορά και να ικανοποιήσουν τα «θέλω» της ΠΑΕ. Πριν από μερικά χρόνια ο ΠΑΟΚ πρωτοπόρησε και έδειξε τους εντός έδρας αγώνες του από το PAOK TV αλλά προφανώς η απόφαση του να «επιστρέψει» σε συνδρομητικό κανάλι έδειξε πως τα έσοδα δεν ήταν τα προσδοκόμενα. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται με ενδιαφέρον η εξέλιξη του θέματος και ίσως να υπάρξει πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Πέρσι τα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ τα έδειξε η NOVA.

Continue Reading

Επικαιρότητα

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον Νάσο Κωνσταντίνου.

paokrevolution

Published

on

Στεφάνι στη μνήμη του κατέθεσαν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του Δικεφάλου.

Υπενθυμίζεται πως ο Νάσος Κωνσταντίνου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Αγίου Δημητρίου στην προσπάθεια του να ξεφύγει από επίθεση οπαδών αμέσως μετά από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό τον Απρίλιο του 2017.

Ο άτυχος φίλος του ΠΑΟΚ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και μετά από μερικές ημέρες υπέκυψε στα τραύματά του.
Continue Reading

Επικαιρότητα

Το μήνυμα από την Θύρα 4 για την χθεσινή βραδιά αλλά και το αύριο

paokrevolution

Published

on

 

Η χθεσινή εμφάνιση της ομάδας, παρά την απώλεια του τροπαίου, κάνει κάθε ΠΑΟΚτση υπερήφανο. Η ομάδα, η διοίκηση και ο προπονητής μας αξίζουν τα συγχαρητήρια και την εκτίμηση του ΛΑΟΥ μας για όσα πέτυχαν φέτος κόντρα σε κάθε αρχική εκτίμηση. Μπορεί να μην πανηγυρίσαμε χθες έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο μαζί τους, αλλά μας έκαναν να αγαπήσουμε το σύλλογο λίγο παραπάνω και τους ευγνωμονούμε για αυτό. Οι ήττες φτιάχνουν οπαδούς με συνείδηση και αν αξιοποιηθούν τότε μπορούν να φέρουν πρόοδο – και σε αυτό προσβλέπουμε.

Στόχος, και όχι ευχή ούτε παρότρυνση, πρέπει να είναι η στήριξη και ενδυνάμωση του τμήματος σε όλα τα μέτωπα. Στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ αρμόζει μόνο να πρωταγωνιστεί και η χθεσινή εικόνα του γηπέδου θα είναι απλά μια γεύση για αυτό που θα ακολουθήσει εφόσον γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν.

Χρέος μας είναι η χθεσινή απογοήτευση να μετατραπεί σε πείσμα και λύσσα ώστε ο ΠΑΟΚ να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής στα παρκέ. Το απαιτεί η τεράστια ιστορία μας και ήρθε ο καιρός πλέον να γίνει πράξη.

Advertisement
Advertisement
Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις