Connect with us

Μπάσκετ

Λύση συνεργασίας με Andrew Harrison

paokrevolution

Published

on

 

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Andrew Harrison.

Ευχαριστούμε τον Drew για την παρουσία του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Continue Reading
Advertisement Advertisement

Μπάσκετ

Ο Θοδωρής Ζάρας επιστρέφει στον ΠΑΟΚ mateco

paokrevolution

Published

on

 

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco, ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Θοδωρή Ζάρα, που επιστρέφει και πάλι στην ομάδα μας μετά από έξι χρόνια, για να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα και την αγωνιστική περίοδο 2025-26. Θοδωρή, καλωσόρισες και πάλι στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Ο Θοδωρής Ζάρας είναι ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες της Basket League. Με 405 παιχνίδια πρωταθλήματος και 61 αγώνες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Θοδωρής Ζάρας εκτός από την αδιαμφισβήτητη εμπειρία του, φέρνει και την εκτελεστική του δυνατότητα, καθώς θεωρείται ένας από τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους σουτέρ τριών πόντων, με περισσότερα από 500 εύστοχα σουτ από τα 6,75μ. στη διάρκεια της καριέρας του.
Με τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε 90 παιχνίδια (με 6 πόντους ανά αγώνα) σε όλες τις διοργανώσεις, στις δύο σεζόν (2017-19) που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας, ενώ συμμετείχε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 2019.

Γεννημένος στις 12 Αυγούστου 1987 στη Θεσσαλονίκη και με ύψος 1μ.97, ο Θοδωρής Ζάρας αγωνίζεται ως shooting guard και small forward.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αθλητικό Όμιλο Σταυρούπολης και σε ηλικία 17 συμφώνησε με το ICBS, όπου αγωνίστηκε από το 2004 ως το 2008 στην Α2.
Τη σεζόν 2008-2009 έπαιξε για πρώτη φορά στην Basket League, φορώντας τη φανέλα της ΑΕ Λάρισας, έχοντας στη συνέχεια μία αδιάλειπτη παρουσία στη Basket League, αγωνιζόμενος κατά σειρά σε…
Κολοσσό Ρόδου (2009-10 και 2020-21)
Καβάλα (2010-11)
ΚΑΟΔ (2011-15)
Άρη (2015-17)
ΠΑΟΚ (2017-19)
Ηρακλή (2019-20)
Λάρισα (2021-22)
Λαύριο (2022-25)

Advertisement
Advertisement
Continue Reading

Μπάσκετ

Ο Stephen Brown στον ΠΑΟΚ mateco

paokrevolution

Published

on

 

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ Stephen Brown, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2025-26. Καλωσορίζουμε τον Stephen Brown στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ.
O Stephen Brown προέρχεται από μία επιτυχημένη σεζόν με τη Nymburk, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Τσεχίας. Είχε καθοριστική συμμετοχή στην προσπάθεια της ομάδας του και σε 46 αγώνες πρωταθλήματος είχε 10,8 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 5,8 ασσίστ κατά μέσο, ενώ αγωνίστηκε και σε 16 παιχνίδια του Basketball Champions League με τη Nymburk (11,6 πόντοι, 2,5 ριμπάουντ και 5,1 ασσίστ ανά αγώνα).
Ο γεννημένος στις 27 Απριλίου 1996, Stephen Brown Jr., έχει ύψος 1μ.80, αγωνίζεται ως πλέι μέικερ και είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Bucknell. Την τελευταία του χρονιά (2017-18) στο Bucknell είχε 14,9 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 4,2 ασσίστ, για να ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2018-19, όταν και αγωνίστηκε σε τρεις διαφορετικές ομάδες (με τη Yalova στην Τουρκία, την BC Vlaga στη Λετονία και την Ural Ekaterinburg στη Ρωσία).
Και η συνέχεια…
Giessen 46ers (Γερμανία, 2019-20)
London Lions (Αγγλία, 2020-21)
Denain ASC Voltaire (Γαλλία, 2020-21)
BG Goettingen (Γερμανία, 2021-22)
FOS Provence Basket (Γαλλία, 2022-23)
PGE Sponjia (Πολωνία, 2023-24).

Continue Reading

Μπάσκετ

Κόνιαρης: «Ο ΠΑΟΚ είναι το δεύτερο σπίτι μου…»

paokrevolution

Published

on

 

Ήταν Ιούλιος του 2011, τέτοιες μέρες πριν από 14 χρόνια, όταν ο 14χρονος τότε Αντώνης Κόνιαρης πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του στο PAOK Sports Arena. Είχε έρθει μαζί με την οικογένειά του από τα Χανιά, αναζητώντας ένα καλοκαιρινό καμπ μπάσκετ για να δείξει τις ικανότητές του και να περάσει το χρόνο του με αυτό που αγαπούσε τόσο πολύ, το μπάσκετ.
Δεν συμμετείχε απλά στη δεύτερη περίοδο του καλοκαιρινού καμπ του ΠΑΟΚ, αλλά αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης.
Δεν βραβεύτηκε απλά ως MVP του καμπ, αλλά πήρε το βραβείο του από τον θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ Ken Barlow, έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε έρθει εκείνο το διάστημα στη Θεσσαλονίκη.
«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, αυτό το γνωρίζουν όλοι, για μένα όμως είναι κάτι παραπάνω. Είναι το δεύτερο σπίτι μου. Εδώ μεγάλωσα και ανδρώθηκα, χαίρομαι που θα δω ξανά πολλά πρόσωπα που γνωρίζω και έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Με ενθουσιάζει το γεγονός ότι αυτό το περιβάλλον που πάντα υπήρχε στον ΠΑΟΚ, αυτή η οικογενειακή ατμόσφαιρα είναι πάντα εδώ. Νομίζω ότι είναι το ιδανικό περιβάλλον για να παίζεις μπάσκετ», τόνισε ο Αντώνης Κόνιαρης και αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάση Χατζόπουλο… «Τον ξέρω τον Πρόεδρο, τον θυμάμαι και από παλιά, προτού ακόμη πάρει αυτή την θέση. Ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα. Χαίρομαι που ηγείται αυτής της προσπάθειας του ΠΑΟΚ, χαίρομαι που η ομάδα βγάζει μία υγεία προς τα έξω. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι οι άνθρωποι του μπάσκετ. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος και ευγνώμων που επιστρέφω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν εδώ και καιρό, είχαμε κάνει και παλιότερα συζητήσεις για αυτό το ενδεχόμενο, χαίρομαι που ήρθε τώρα η στιγμή να επιστρέψω».

Continue Reading
Advertisement Advertisement

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Advertisement Advertisement

Τάσεις