15 Οκτωβρίου 2018

Δεν γίνεται νέα κλήρωση, με δύο ρεπό η Volleyleague!

 balaxeriavoleu.pngΔύο ρεπό σε κάθε αγωνιστική θα έχει, τελικά, η φετινή Volleyleague αν επιβεβαιωθεί η διαφαινόμενη αποχώρηση του Ηρακλή Χαλκίδας από το Πρωτάθλημα.

Αυτό αποφασίστηκε σήμερα σε συμβούλιο που έγινε δια περιφοράς, μετά την πρόταση του Παναθηναϊκού για έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο θα είχε τεθεί το θέμα νέας κλήρωσης.

Οι ομάδες της Volleyleague (συμπεριλαμβανομένου του Ηρακλή Χαλκίδας) καταψήφισαν με 8-3 το αίτημα για Δ.Σ, με αποτέλεσμα το φετινό Πρωτάθλημα να διεξάγεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με δέκα ομάδες και δύο ρεπό.

Η τύχη του Ηρακλή Χαλκίδας θα κριθεί και τυπικά την Πέμπτη (18/10), όταν θα εξετάσει η ΕΕΑ το φάκελό του, όμως με τα μέχρι τώρα δεδομένα μοιάζει εξαιρετικά απίθανο να είναι ολοκληρωμένος και να πάρει άδεια συμμετοχής.

Οι τρεις ομάδες που ψήφισαν θετικά για να γίνει Δ.Σ -και νέα κλήρωση- είναι ο Παναθηναϊκός (που κατέθεσε την πρόταση), ο Φοίνικας Σύρου και ο Ηρακλής Χαλκίδας.

Ο Ολυμπιακός ήταν από την αρχή αρνητικός, ενώ καταψήφισαν και οι ΑΕΚ (που είχε εκφραστεί αρχικά θετικά) και ΠΑΟΚ.

Οι ομάδες που δεν ψήφισαν θετικά το αίτημα για νέα κλήρωση βασίζουν την απόφασή τους στο ότι θα χαλάσει ο προγραμματισμός που έχει ήδη γίνει (όπως για εισιτήρια και ταξίδια).

kreatagora1

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline