11 Ιανουαρίου 2017

Παϊσιάδης: «Θα καλυφθεί το κενό του Γκόμεζ

 paisiaΟ αντιπρόεδρος του Δικεφάλου μίλησε για τον τραυματισμό του Γκόμεζ, τον αντικαταστάτη του αλλά και τους στόχους της ομάδας 

Για τον τραυματισμό του Γκόμεζ και την πιθανότητα αντικατάστασης του: «Η ομάδα  έδωσε μια ευκαιρία να εντάξει ένα παιδί μετά από ένα τραυματισμό, το παλέψανε οι γιατροί και ο ίδιος αλλά ένα παιδί όταν έχει μάθει να δίνει το 100% τότε δεν μπορεί να δίνει λιγότερο και για αυτό εξαρθρώθηκε ο ώμος του πάλι.

Τελικά ευτυχώς η ατυχία του Γκόμεζ συνέβη σε ένα χρονικό σημείο που μας επιτρέπει να δούμε λύσεις που θα φέρουν τη ομάδα σε πρωταγωνιστικό επίπεδο. Βλέπουμε τρία τέσσερα παιδιά, ο Γιάννης Καλματζίδης θα πάρει την τελική απόφαση για τον παίκτη που θα αποκτηθεί.

Υπάρχουν παίκτες σε πρωταθλήματα που ολοκληρώνονται και πρωταθλήματα που είναι σε υψηλό επίπεδο αλλά το βασικό είναι ότι δεν μπορούμε να καλύψουμε την προσωπικότητα του Γκόμεζ , κάτι που θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε με έναν παίκτη που θα βοηθήσει την ομάδα να πρωταγωνιστεί».

Για το εάν ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στους στόχους του: «Νομίζω ότι παρόλο  τις δύο ήττες που κάναμε η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της και την επόμενη Πέμπτη θα κλειδώσουμε την πρόκριση στην Ευρώπη. Έχουμε το κύπελλο μετά όπου και εκεί θα βρεθούμε στον τελικό όπου και θα αντιμετωπίσουμε το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Μετά τους Σέρβους είναι εφικτή η παρουσία μας στο Cev Cup και μπορούμε να φτάσουμε ψηλά και γιατί όχι και στα τελικά.Και φυσικά το πρωτάθλημα».

Για το εάν είναι ευχαριστημένος με τον ανταπόκριση του κόσμου: «Ναι. Έχουμε ήδη φέτος κατακτήσει ένα δύσκολο ρεκόρ. Ο ΠΑΟΚ έχει γίνει η πρώτη ομάδα που ξεπέρασε τα 1000 διαρκείας και ο κόσμος είναι έτοιμος να μας ακολουθήσει σε κάθε επιτυχία. Σε οτιδήποτε διεκδικεί είναι συμπαραστάτης και οδηγός. Μετουσιώνει το μέταλλο της ομάδας ο πΑΟΚ. Έχει αποδεχθεί ότι όταν είναι εκεί η ομάδα είναι δύο φορές ομάδα. ο ΠΑΟΚ δε έχει ποτέ θέμα με ρίψη αντικειμένου και οτιδήποτε. Είναι σημαντικό αφού δεν συμπαραστέκονται μόνο στην ομάδα αλλά έχουν και μια άψογη συμπεριφορά».

Pin It

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline