14 Σεπτεμβρίου 2019

Ένταση δημιουργήθηκε μετά το τέλος του αγώνα στο Περιστέρι.

policeΚαρτέρι έστησαν οπαδοί στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ μετά το τέλος της αναμέτρησης, μάλιστα τους έριξαν αντικείμενα, αλλά με την άμεση επέμβαση της αστυνομίας το συμβάν έληξε γρήγορα πριν γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

 

Η έγκαιρη επέμβαση των ΜΑΤ απέτρεψε την επίθεση στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που έβγαιναν από την κεντρική θύρα του γηπέδου. Οπαδοί του Ατρομήτου εμφανίστηκαν από τα στενά και πέταξαν αντικείμενα σε αυτούς του ΠΑΟΚ που παρέμειναν ψύχραιμοι. Μάλιστα τα ΜΑΤ προχώρησαν στην σύλληψη ενός οπαδού του Ατρομήτου τον οποίο οδήγησαν στο περιπολικό μέσα από τους φίλους του ΠΑΟΚ που ζητούσαν να τον αφήσουν ελεύθερο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ παρέμειναν για αρκετά λεπτά στο σημείο έξω από το γήπεδο μέχρι να φύγουν όλοι οι οπαδοί του Ατρομήτου και να πάρουν το πράσινο φως από την Αστυνομία για να αποχωρήσουν. Μαζί τους ήταν συνεχώς και οι άνδρες ασφαλείας της ΠΑΕ αλλά και ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος με τον Αχιλλέα Μαυρομάτη.

Pin It

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline