17 Μαΐου 2019

Κληρώνει για έναν από τους δυο

sackof222Ο Λουτσέσκου δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να παραμείνουν στην ομάδα οι παίκτες τα συμβόλαια των οποίων λήγουν και που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ομάδας.

Μετά τους Κρέσπο και Μπίσεσβαρ που είχαν ανανεώσει τους πρώτους μήνες του 2019, τα ανοικτά μέτωπα (εκτός του Βαρέλα) είναι και αυτά των Σάκχοφ, Κάνιας. Σύμφωνα με πληροφορίες της "Μetrosport" η κατάληξη των διαπραγματεύσεων με τον Ουκρανό θα κρίνει το μέλλον του Ισπανού. Ο Σάκχοφ έξω από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ είχε πει πως η αίσθηση του είναι πως θα πρέπει να βρει νέες ποδοσφαιρικές περιπέτειες αλλά είναι ξεκάθαρο πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι μια γενναία αύξηση των αποδοχών του για να παραμείνει κάτοικος Τούμπας. Ο Σάκχοφ στις πρώτες συζητήσεις αξίωνε πάνω από 50% αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του. Αν τελικώς βρεθεί η χρυσή τομή, αυτομάτως δεν υπάρχει ενδεχόμενο παραμονής και του Κάνιας στην ομάδα. Με τον Ισπανό ο Δικέφαλος θα μπει στην ουσία των συζητήσεων μόνο αν υπάρξει οριστική απόφαση για αποχώρηση του Σάκχοφ.

kreatagora1

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline