09 Αυγούστου 2018

«Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας διαλύσει»

 pelkas2018Ο Δημήτρης Πέλκας το βράδυ της Τετάρτης έκανε μια από τις κορυφαίες εμφανίσεις του με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Το χαμένο τετ α τετ στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί να τον στεναχώρησε αλλά φρόντισε να τονίσει πως τίποτε και κανείς δεν μπορεί να χαλάσει αυτό το άριστο κλίμα στην ομάδα. «Δεν είναι εύκολο όταν χάνεις τέτοιες μεγάλες ευκαιρίες, θα δω τι έκανα λάθος για να το διορθώσω. Είμαστε μια καλή και ενωμένη παρέα και δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας διαλύσει» ενώ μίλησε για τα στοιχεία που οδήγησαν την ομάδα να φτάσει στην ανατροπή: «Είναι δύσκολο όταν στο 15' το σκορ είναι 0-2. Βρήκαμε ψυχικά αποθέματα να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή και θα πάμε στη Ρωσία για να πάρουμε την πρόκριση. Η ομάδα έχει μεγάλες προσωπικότητες και δεν το βάλαμε κάτω. Δώσαμε το 100% και αυτός είναι ο σκοπός μας, να γράψουμε ιστορία με τέτοιες μεγάλες νίκες και πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά».

 

Ενιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει και τον κόσμο για τη στήριξη στην ομάδα: ««Όποιος καταλαβαίνει, τα συνθήματα του κόσμου και τι φωνάζει παίρνει μεγάλη ώθηση. Ευχαριστούμε τον κόσμο, πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι. Η πορεία ξεκίνησε από τη Βασιλεία και θα τελειώσει τον Μάιο. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι στα καλά και στα κακά που θα έρθουν. Βγαίνεις πιο δυνατός από δύσκολες καταστάσεις σε τέτοιο επίπεδο. Τέτοια ματς δίνουν πολλά μαθήματα και προσωπικά με βοηθάνε να γίνω πιο έμπειρος».

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline