14 Απριλίου 2018

«Κανείς δεν μπορεί να μας κλέψει το Πρωτάθλημα»

APOSTOLIDISΔυναμική η παρουσία των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ απ’ όλες τις δεκαετίες. Ο Κούλης Αποστολίδης σημείωσε:

«Πλέον μετρώ 55 χρόνια στον ΠΑΟΚ. Αλλά πρώτη φορά ζω αυτή την κατάσταση.  Αυτά δεν συνέβαιναν ούτε τη δεκαετία του 60', ούτε τη 70'.  Υπάρχουν αυτοί οι αφεντάδες του Λεκανοπεδίου που δεν σέβονται τον ΠΑΟΚ. Αλλά  όλοι εμείς που βρεθήκαμε εδώ, δίνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Όσο διαρκεί αυτή η κατάσταση, όσο τα παιχνίδια δεν παίζονται εντός γραμμών, όσο δεν υπάρχει ισότητα, ο ΠΑΟΚ θα διεξάγει έναν έντιμο και διαρκή αγώνα. Περηφάνεια Άντισταση Όνειρο Κατάκτηση. Είμαστε δυνατοί και αξιοπρεπείς» ενώ ο Γιώργος Τουρσουνίδης συμπλήρωσε: « Υποκλίνομαι στον ενδοξότερο λαό της Ελλάδας. Βρίσκεστε ξανά στους δρόμους, στις επάλξεις,  για να αντιδράσατε στην αδικία.  Το Πρωτάθλημα το πήραμε εμείς, δε μπορεί να μας το κλέψει κανείς στα δικαστήρια με τα ρολά και τα χαρτάκια. Μπροστάρης ο Ιβάν Σαββίδης, να τον βοηθήσουμε όλοι. Να συνεχίσει να είναι μπροστάρης με τον κόσμο δίπλα του. Οι μόνοι που δεν έχουν συμφέρον από όλα αυτά είστε εσείς. Ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρός. Θα μας βρουν μπροστά τους! Μη σταματήσετε ποτέ».

Ροή Ειδήσεων

Sxolio

 

 

 

 

top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline